Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívás! Én Őket ajánlom. Nem tudom, hogy foglalkoznak-e motorral, de szerintem nincs akadály. Eléggé sok kocsi megkerül.
http://www.autovadasz.eu/node/...

Sok sikert a megtaláláshoz.

Bala
Sziasztok.Nekem CBR 1000F volt egészen hétfőig.Sajnos egy szemét láda ellopta Budapest XX kerületből.A segítségeteket szeretném kérni ha látnátok valahol vagy ha hallanátok ilyen motor bontásáról és értesítenétek roppant hálás lennék.A rendszám:UIU-734,Alvázszám:2496,Motorszám:2890.Éjjel nappal elérhető vagyok telefonon 06-70-77-57-894.
Sziasztok.Nekem CBR 1000F volt egészen hétfőig.Sajnos egy szemét láda ellopta Budapest XXkerületből.A segítségeteket szeretném kérni hátha látjátok valahol vagy hallanátok ilyen motor bontásáról vagy ha találkozón felbukkanna és értesítenétek roppant hálás lenne.A rendszámom:UIU-734,Alvázszám:2496,motorszám:2890.A számom éjjel nappal él.06-70-77-57-894
9kor jó lesz,10re ott vagyunk az jó
Mehetnénk, azért is írtam. 1-én reggel vmikor olyan 9 körül. Ti hogy gondoljátok?
készülünk madarasra ahha,ti is? mehetünk akár együtt is.mikor akartok indulni?
Sziasztok!Valakinek tapasztalata a Calvatti bőrruhákkal kapcsolatban?
Asszonypajtásnak lenne....
Előre is köszi a válaszokat!
Ricsi
És ez csak saját célra tervezted? Kedden jöttök Kunmadarasra?
na itt a renszámtartó,nem lett a legjobb a felvétel
tudok egy fasza 1000es K1 et 7forintért,vagy milyen motor kéne?
Én eladnám most, de bótoljon rá
Na mi a kivert fasz van már ? Ez már tuti ?
Mindenki motorozik, senkinek nincs eladó vasa?
lassan már akkor chooperrel kéne menned,szépen öregesen
Dzsordzsóval beszéltük,úgyhogy ja ,ez lesz a 14. madarasi majálisom
Mentek holnap vértadni?
929be f304 - f306 os olajszürő megy ?
üdv.a másolt kulcs nem indítja a motort,ha van benne hiss.
Szerintem nem fog indulni mert a másolt kulcsba nincs benne a jeladó chip.
Kérdés :
- Kulcsot másoltatok a motorhoz akkor indulni fog? A H.I.S.S. rendszer engedni fogja?
Barátom keres keveset futott CBR900RR-t 99-es évjáratig. Sérülés nem gond, műszakilag kifogástalan legyen, lehetőleg 50,000km alatti futással. 400,000 körül tud rászánni. Friss műszaki, sportdob előny, lehet kinti papíros is olcsóbban. Kp.-ban fizet.
elnézést Gábor
kunmadár?