MR.RF
te ak most tul képpen bontod v épited a motort ? me én nemtom eldünteni h mivan me eladogacc dolgokat mindig irod h van,de közbe meg rakod is ösze,nem?
ááááá ezt a képgalériát kerestem órákon át és 1szerüen nem találtam lehet beszélek vele,bár már six 74 kolléga megnyugtatott msn en,h nem kell semmi speciális ezköz ennek a telona ka szereléséhez se...
ugyhogy simán megoldjuk haverral itthon, cagiva mitoba is cseréltünk má teloszimeringet,nem 1 nagy durranás... szval megoldom én ezt ithon
azér köszi h megkerested ezeket a képeket;)
Próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot ha mindenáron el akarod kerülni a szervízeket...
Írj be a hozzászólásokhoz a képek alá;vagy mivel most az adatlapja szerint egy GSXR 600 van neki,
próbáld megkeresni a GSXR-600 topicban...
Sok sikert!
hello!
Szitálásra van egy megoldás, rakj fel rá egy kormány telót, nekem van egy eladó 30-ba konzollal együtt lsl -7fokozatban állítható . nekem megszünt töle a csapkodás, csak közben eladtam a gépem és megmaradt a teló ha érdekel jelezz üdv
ááh induláskor neeem, csak akkor szitrál be kicsit,ha monyuk 2.esbe megnyelezem neki és elkezdi emelni az elejét és viszaesik az eleje,akk kicsit, de nemtom lehet csak a szar ut miatt v nemtom..amugy ha ugy simán mek vele akkor nincs smemi baj, csak ha ugy emeli az elejét és akk...
A kormánycsutkák mennyibe fájnak?
te ak most tul képpen bontod v épited a motort ? me én nemtom eldünteni h mivan me eladogacc dolgokat mindig irod h van,de közbe meg rakod is ösze,nem?
Nekem van párban kormány csutkám
Előre is köszi
ugyhogy simán megoldjuk haverral itthon, cagiva mitoba is cseréltünk má teloszimeringet,nem 1 nagy durranás... szval megoldom én ezt ithon
azér köszi h megkerested ezeket a képeket;)
Írj be a hozzászólásokhoz a képek alá;vagy mivel most az adatlapja szerint egy GSXR 600 van neki,
próbáld megkeresni a GSXR-600 topicban...
Sok sikert!
üdv
lehet h érdekelni fog mert akarok kormánytelot rá,de sztem tavasszal csak,mer akk lesz lóvé rá... am 900rr re való?
üdv
Szitálásra van egy megoldás, rakj fel rá egy kormány telót, nekem van egy eladó 30-ba konzollal együtt lsl -7fokozatban állítható . nekem megszünt töle a csapkodás, csak közben eladtam a gépem és megmaradt a teló ha érdekel jelezz üdv