Megjöttek a képek! .. nagyon elgondolkodtatóak Kis türelmet kérek, hogy az anyagiak rendeződjenek (egy ácsot kell még fizetnem ) és ha úgy lesz, ahogy remélem, akkor visszatérünk rá!
Lehet hogy érdekel , képet dobnál róla? ...minden cselt be kell vetni lassan, mert a sünök elmentek fényképész tovább képzésre ! Olyanok mint a záporeső, bárhol előfordulhat!
ha hamarabb derül ez ki hogy árulsz ilyet,lehet megvettem volna de akkor igy meg jo lesz gyurinak,én már megépitettem a "home made" cuccot,nem keveset agyaltam rajta,meg fúrtam faragtam flexeltem hegesztettem,mire elkészült :D de 6-7rongyból kijött,meg nem unatkoztam télen
annyiért korrekt ár:)
miért adod el,te nem használod,vagy nem vált be?
Gyuri még a végén megveszi
kell is neki mondjuk,amikor 1 hónapja átmentem hozzá megnézni az 1000RR-t,akkor vette 2 napja kb, de már a faluba 120al mentünk,kérdeztem is,hogy ez itt igy szokás?
Ha lehet szivatni az embert! ugynezki nemvezethetem igazabol a cbr-t mert hogy itt ha megvan a nagymotorjogsid varni kell 2 evet! nekenm meg meg csak 1 eve van .....
én mostan olyan dijétába vagyok hogy óránként többször halok éhen a defibrillátor állandó tartozékom lett még 3 hét szigor utána lehet lazulni nálunk is csinyálok egy fosós hányóst..maj jelzek
Jó volt műxik ahogy kell de a 900 áldogál jelenleg,,,a 3 bötüsre meg nem teszünk illensmit vele lehet és élvezet langzam faren
úgyhogy ha kell bárkinek is relével kapcsolóval adom.
miért adod el,te nem használod,vagy nem vált be?
Gyuri még a végén megveszi
kell is neki mondjuk,amikor 1 hónapja átmentem hozzá megnézni az 1000RR-t,akkor vette 2 napja kb, de már a faluba 120al mentünk,kérdeztem is,hogy ez itt igy szokás?