Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök,hogy tetszik és igen jól áll neki!
Egyedi a kipuffod is,te felhoztad a lentit-én lehoztam a fentit!
itt vettem brmebo-t ..hondámban elöl 20 000 ment "többnyire 2 személlyel" ajánlom
CBR 954 első fékbetét garnitúra érdekelne. Hol tudok "olcsón" hozzájutni valakinek valami 5let? Eddig a nagyvason találtam AP racing-et 2*6300ért csak utcai használatra, meg évente max 2-3 pályanap kis pályán ( Rabócsiring), tehát ne ajánljon senki szinteres fékbetétet. Előre is köszi
igen olyan én 20 adom,mondjuk használt
Én úgy tudom, hogy van még neki két darab, egyik azt hiszm, hogy törött, de javítható, azért 28 000 ft-ot kért és van neki egy jó állapotú, amiért 38 000ft-ot kért, de nem mondom biztosra, hogy ennyiért is adja! Nekem ezt mondta! Telefont vagy e-mailt adjak, ahol elérheted?
Leginkább a fejidom érdekelne
Bontókban horror árakat mondanak rá.
Helo mire gondolsz konkretan? A lampara vagy az idomokra? Idomokat vettem tole alsot oldalsot meg a fejidomot lampam az volt is faridom is volt meg sarvedom is elso! egy sractol vettem itt egy jobb oldali alsot jo aron! a tobbit vettem jelcsatol de meg vissza van egy ket aprosag.
Bandita ! Felragasztottam amit küldtél
Nagyon csecse !
Jancsee!
Bízzunk,mást nem tudunk csinálni!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, az egyik haverom át akarja alakítani a 929-ét naked bikenak, és a kormányt hogy lehet megoldani? Mert le akarja cserélni egyenes kormányra, és milyen villahíd jár rá vagy hol lehet beszerezni? Esetleg ha valaki leírná a teljes átalakítást azt is megköszönném
amik az Ebay en is vannak,olyan ? nézegettem én is ezt a témakört,de ebayről mire ittvan ,valami 30-40körül lett volna,meg úgy voltam vele,hogy kihívás,meg igy olcsóbb,6ezer ft anyagköltség volt
van olyanom "is" ámerikai, 1 deákért átadom.
megnézegeted majd te is kunmadaras fele majd integetek neked vele
csak nehogy valami okádék idő legyen,mint tavaly.
asszem engem is érdekel, jól jöhet a blokkoló melé
Ámen!
van olyanom 1 széchenyijé.
ja értem,na madasaron megnézzük egymás alkotásait
Nem elektromos,arra lusta voltam!
ja de akkor neked nem elektromos,hogy kormányról lehet állitgatni? én olyat csináltam
majd csinálok róla valamit névtelenül...
Neked is 900RR van?