CBR 954 első fékbetét garnitúra érdekelne. Hol tudok "olcsón" hozzájutni valakinek valami 5let? Eddig a nagyvason találtam AP racing-et 2*6300ért csak utcai használatra, meg évente max 2-3 pályanap kis pályán ( Rabócsiring), tehát ne ajánljon senki szinteres fékbetétet. Előre is köszi
Én úgy tudom, hogy van még neki két darab, egyik azt hiszm, hogy törött, de javítható, azért 28 000 ft-ot kért és van neki egy jó állapotú, amiért 38 000ft-ot kért, de nem mondom biztosra, hogy ennyiért is adja! Nekem ezt mondta! Telefont vagy e-mailt adjak, ahol elérheted?
Helo mire gondolsz konkretan? A lampara vagy az idomokra? Idomokat vettem tole alsot oldalsot meg a fejidomot lampam az volt is faridom is volt meg sarvedom is elso! egy sractol vettem itt egy jobb oldali alsot jo aron! a tobbit vettem jelcsatol de meg vissza van egy ket aprosag.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, az egyik haverom át akarja alakítani a 929-ét naked bikenak, és a kormányt hogy lehet megoldani? Mert le akarja cserélni egyenes kormányra, és milyen villahíd jár rá vagy hol lehet beszerezni? Esetleg ha valaki leírná a teljes átalakítást azt is megköszönném
amik az Ebay en is vannak,olyan ? nézegettem én is ezt a témakört,de ebayről mire ittvan ,valami 30-40körül lett volna,meg úgy voltam vele,hogy kihívás,meg igy olcsóbb,6ezer ft anyagköltség volt
Egyedi a kipuffod is,te felhoztad a lentit-én lehoztam a fentit!