Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy mozdulattal állítható,ha találkozunk megmutatom!
Lehet hogy már Kunmadáron!
én is a határt járom......csak én az ukránt
Ok,de majd csak szombaton tudon jelezni,hogy ráérek-e,mert sokszor vasárnap is dolgozok ,de nem siránkozok,mert legalább van miből etetni a RuRu-t
Fehérgyarmat mellett az Elixir hazájában 7végére jó időt mond,mi is készülünk többen....ha gondolod csatlakozz,valameik kutrol indulunk,de pontosat majd meg irom
Te hol laksz?
A hétvégi gurulást még nem tudom,az idő ha szar akkor biztos,kihagyom,ja meg lehet melóznom is kell,egyszóval még nemtudom.
Üdv!

1999-es CBR 919-hez keresek fekete tankbőrt!
Vazze debrecenben van, 28.-án járok arra ha az nem késő. Sima teló volt benne, 41-43 csőátmérővel. Ha csak kép kell szerintem a Fazer topicban tudsz kérni. FZS1000 2005.

rendszám!
Nagyuram küldj már légyszives fotót a Fazer villahídról. zotyavfr@freemail.hu
Csak a konzol a különbség. Nekem könnyű volt bármit feltennem, mert nem sok idom volt rajta.
Ja, és én amúgy is háttal ülök alapból a motoron, a sisak is így fordítva van a bucimon... --- és így is körbemotorozlak, és a kanyarban még a gs-ed láncát is lefújom, ha kell, ember
Nem bántok én senkit, nem érdemlek csúnya szót. Figyelemmel kísértem kolléga stílusát, inkább kiváncsi vagyok a reakcióra, mint oktató szándék vezérelt volna... De nem provokáció csak segítő jelleg, ugye.
Sziasztok korábbi motoromból megmaradt 16-os első kerekem eladnám 5e ft az ára.
Sedu haver szerint igen.......de 7 végén nincs kedved 1 kis guruláshoz?
már ha földi vagy
A Gixxer6 vagy 7.5 gyári kormánylengéscsillapítója elfér 95ös 900RRen?
Képet!Képet!
nekem is,én csináltam,pont most lett kész
gépészmérnöknek tanulok,ugyhogy én azt az utat választottam,hogy megtervezem,és legyártom magamnak,már a legutolsó fázisba vagyok,1-2 apróság és kész.a tied az milyen?
Szia!

Szabad tudni,hogy mennyibe került kompletten?
Nekem okos konzollal van felrakva!
jaja,csavarozd le a renszámot indulás elött
Ehhez nem kell tudás...de rendszám se!
Köszi szépen
ja akkor jólvan,csak aztán nehogy kapjál egy 300ezres csekket,meg a fél7es hirekben azt lássam,hogy álmokfutó az utópályán :D
320 km autópálya a 392 km-ből.Simán kivitelezhető teli tank +2 tankolással.Pestre mentem már fel 75 perc alatt....
160km/h átlagsebesség indulástól a célig
na azért azt megnézem,ha odaérsz laza 2.5óra alatt