három azonos relé van benne.az egyik a gyújtáshoz kell a másik az üzemanyag szivattyúhoz megy a 3.-at nem tudom,azt nem is láttam,de nem is kerestem,miután meglett a bűnös.hely van a másik relének,csak a vízállóságot kell megoldanom.a relé nem tudom hány amperos,de a biztosíték az 10A-os.szóval akkor szerinted is mehet bele nyugodtan az autóé?
Itt most csak az lehet a kérdés, hogy a relé mit kapcsol. Nem hiszem, hogy 1 üzemanyag szivattyú nagy ampereket venne fel. Az autó relék 10-20-30 ampert tudnak. Elvileg jó hozzá. Helyileg befér? Mert akkor hajrá. Áráról nem is beszélve.
Volt, vagy van itt valakinek első szériás 92-94 közti 900-as CBR-e?:) Volna pár kérdésem... Ha akár egy üres e-mailt küldenél amire válaszolhatok, nagyon megköszönném:)
üdv mindenkinek!érdeklődnék hogy a 929-esemben megdöglött az üzemanyag szivattyú reléje.szerintetek mehet bele autó relé?mert utánna érdeklődtem a hondánál ott 10 ezret mondtak csak a relére.és öszintén szólva én nem látok külömbséget.az autó és a motor reléje között.
Üdv Kollégák ma nem járt valaki közülletek egy 929-el Kölcse magasságában?
Mert ma találkoztam egy márkatársal az én vadászterületemen.
Egy frissitőt bekapcsolhattunk volna a helyi IV.Osztályú vendéglátó egységben.
Hi CBR-esek ! Van egy Bridgestone Battlax BT014F 130/70/R16 gumám. Vadi új, még nem volt motoron. Utána néztem, és a CBR900RR- ekre jó főleg. Ha valakit érdekelne dobjon rám egy mailt a jedis@freemail.hu -ra ! 15 az ára ! Gödöllő-Hatvan vonzáskörzetében található, a többit mail-be , ha érdekel valakit.
A rugókon meg nincs gumi!
Az email címem már úgyis tudod...
Volt, vagy van itt valakinek első szériás 92-94 közti 900-as CBR-e?:) Volna pár kérdésem... Ha akár egy üres e-mailt küldenél amire válaszolhatok, nagyon megköszönném:)
Előre is köszönöm!
takitabe
Mert ma találkoztam egy márkatársal az én vadászterületemen.
Egy frissitőt bekapcsolhattunk volna a helyi IV.Osztályú vendéglátó egységben.
Üdv Jedi
bandit.hu
http://youtu.be/oHbeguUPmVE
Van nekem egy enyhén szürke árnyalatú MRA plexim. A vége ívelt. A gumi anyák is kellenek ? Lefotózom.