nem hiszem hogy a váz miatt lenne mert kis sebességnél is érzek valamit hogy nincs rendbe , most lett összreakva a moci , tehát most tudtam kipróbálni , mintha a kormány is kotyogna kissé , lehet az a gond , teló is tul kemény , vagy lehet a felni...csuszva volt vele , de nem kaphatott akkora ütést hogy elmenjen a váz , mivel pár karc volt rajta csak....és sajna most nem is tudom tesztelgetni mert az idő nem engedi , csak "bassza a csöröm " :D
Nem instabilak, vagyis az enyém biztos nem. 200 felett is gyönyörűen fut. Intenzív kigyorsításnál van az, hogy elkönnyül az eleje és egy kicsit/nagyon beszitál. Erre kell egy kormánygátló. Ha 140-nél ilyet csinál neked, akkor valami probléma lehet vele(teló,váz, csapágy stb.)
1 rövid kérdés.. olvasgattam itt hogy a 929eleje eléggé instabil , de mégis mennyire ? mert nekem 140 körül elégg kézd a kormány kimenni a kezemből , csuszva volt a motorral mielött megvettem , de ferdülést nem észlelek , mikor elengedem a kormányt nyilegyenesen megy...befékezéskor sem bukik jobbra vagy balra...lehetséges hogy a teló tul kemény ? kösz előre a válaszokat
Sziasztok szeretném cserélni a szimeringem (teló)
már megvettem .
Fogadnék tanácsokat tippeket a szereléshez és az olajhoz elöreis köszi. (sc 33 98-as 900rr)
Ja ha valakinek lenne link robbantott ábrákról föként a teló érdekel jelenleg de az összes kellene mivel szeretem magam bütykölni...
Annyiért még alumíniumnak is megérheti, de ha vennél akkora fáradtságot h leméretezed nekem nagyon megköszönném. Gondolok itt a csavarok elhelyezkedésére és a tengely átmérőre, ami a vázba megy.
Azért mond már ki mennyi az annyi. ÉS képeket szeretnék kérni, ha sikerül előkotorni. De nem ígérek semmit, mert nem minden áron szeretném átalakítani.
Uraim szükségem lenne két adatra : 919em van sc33 - as teló szimering mérete kellene és valami tipp h mien márka legyen .
Iletve honda VTR SP1 ugyanezek.......:)
Köszi
Természetesen nem jelképes az összeg . A fejidomot nem kell vágni.
Mivel minden van ami az átalakításhoz kell így bármikor 1,5 óra allatt oda vissza lehet alakítani.Ha kiváncsi vagy kereshetek képet rilla.
Szia nekem sc33 mam van arra való komplett átalakító szett.
Hosszab fékcsövek kuplung bovden, gáz bovden, felsővilahíd pazaz kormányal, fejidom tartó vaskeret,
Köszi
Szia
már megvettem .
Fogadnék tanácsokat tippeket a szereléshez és az olajhoz elöreis köszi. (sc 33 98-as 900rr)
Ja ha valakinek lenne link robbantott ábrákról föként a teló érdekel jelenleg de az összes kellene mivel szeretem magam bütykölni...
Most láttam, hogy írtál. Van alsó és felső villahidam is. A kettő együtt legyen 12.000 .-
Üdv.:
Bala
VTR 1000 SP :43x54x11
Iletve honda VTR SP1 ugyanezek.......:)
Köszi
Mivel minden van ami az átalakításhoz kell így bármikor 1,5 óra allatt oda vissza lehet alakítani.Ha kiváncsi vagy kereshetek képet rilla.
Hosszab fékcsövek kuplung bovden, gáz bovden, felsővilahíd pazaz kormányal, fejidom tartó vaskeret,
Miskolc, de ma már megoldottam, mert 11 ig vártam nem esett az eső aztán elindultam és megfelel hála az istennek, minden marad rajta.....
Nagyon szépen köszönöm.....!