Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Kössz mindenkinek a tippeket, segítséget.... akkor tényleg már csinálok egy cserét!
Kb. mennyi fékfolyadék kell összesen ill dot4 vagy 5.1 legyen?(elöl-hátul cserélek akkor)
Inkább Békéscsaba:
link
Nekem tervbe van Kunmadár,de majd még meglátom,hogy lesz kreditem ,de szeretnék menni!
ki készül kunmadarasra május 1.én?
Oké!
megy az e-mail
Akkor marad a posta.
Keress meg a grozinger@gmail.com-on,ne itt offoljunk!
Békéscsaba
Legyen!
Hova valósi vagy?
3db Ezredes pééz ?
Vadi új.
Mit adsz érte?
Hogyé adod? Mit kérsz érte? csere-bere van ? Milyen régi ?
sérülésmentes...
929 Tulajok!
Van egy vadiúj ilyenem,nem kell valakinek?
Igaz , bár ha a kérdését megnézed a kollégának, nem hiszem hogy van hozzá gépe , viszont szereti a vasát egyedül bütykölni.
Lehet okosabban is. Olajos flakon tetejére bicaj szelep, arra gumicső, ezt rá a légtelenítő csavarra úgy hogy a flakont előtte összenyomod, kilazít, fent utána tölt és nem kell pumpálni se. Van erre gép is. Tiszta munka.
Ha már légteleníted, jobb ha ki is cseréled az olajat és azután állsz neki, mivel az "elhasználódik". Jobb ha ketten vagytok ennél a műveletnél, de persze egyedül is meg lehet csinálni. "Pumpáld" fel keményre a féket és a légtelenítő csavart csavard ki miközben húzod a fékkart. Persze ha nem akarsz mindent összekenni olajjal, akkor jobb ha húzol egy benzincsövet a csavarra és a másik végét bevezeted egy üres flakonba. Ezt addig kell csinálni míg levegőbuborék jön ki ill. amíg felkeményedik a fék. ....ja a tartályba azért kell után önteni! Sok sikert!
A légtelenítő csavaron keresztül.
Üdv!

Elsőféket, hogy lehet légteleníteni?
+1

Először nézd meg a kereket nem kell-e centírozni. Aztán kormány csapágyon húzzál! Sokat egykerekeztek a motorral?
200-ig nagyon stabilan kellene futnia, 2-3-ban nagy fordulaton teli gázon csapkodja a kormányt egyébként úgy kell mennie, mintha sínen húznák. Nekem majdnem teljesen be volt tekerve a csillapítás, talán 1 klikk volt visszafelé.
Sziasztok! Nekem ez lett a gépből idénre a tavaji esés után.
Már bukógomba is van azóta, csak kormányteleszkóp kellene de nincs rá 70 rugóm, ha valaki tud kedvező áron 954-re szóljon kérem.
Hello!
Az,hogy 140-nél csak úgy elkezd táncolni alattad a motor az nagyon nincs rendben,de az biztos,hogy a 929-es eros gyorsításnál foleg huplis,rázós úton hajlamos beszitálni,hajlamosabb mint az elozo modellek--saját tapasztalat.
Hello!
A csavarok kozotti távolság Kb.: 9,5 cm.
Szia!

Zsír új gumák vannak a gépen. És a gépem is pihen, felújítás, aztán piac.

Üdv.:
Bala