Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az van!

Sőt a mostani dobban van E betű is.....

Le kellene mérni egyszer valahol a hangját, mert nekem nemhangos.....
Vizsgaügyileg, hát nem tudom, nem olyan bitang hangos alapjáraton, max 5-6 ezer fölött már hallani, hogy valami nem stimmel a gyárihoz képest. Szerintem ha van valami ismerettséged vizsgahelyen simán szemet hunynak fölötte.
Sziasztok!

Ez igen! Köszönöm, hogy jelentkeztetek ketten is... !

Ha teszel fel képet hg3 azt megköszönöm !

Kicsigixxer! Értem, hogy herélt, de vizsgailag érdekel ...
Most nem vagyok otthon,de holnap este,vagy péntek délelott teszek fel képet is róla,ha érdekel.
Szia!
Háát,mondjuk 15 000.
Szintén van egy hasonló darabom, gyári, de "herélt", meg egy hozzátartozó szintén gyári összekötőcső is, használt, de sérülésmentes állapotban mindkettő. Ha az előző kolegával nem tudsz megegyezni itt megtalálsz, nem akarom más üzletét rontani.
Igen, csak az SC33-as CBR és az SC28-as CBR-nek más a villaszöge, ezért ha SC28-as villahidat találok alját tetejét cserélnem kell, gyárit nem akarom szétbarmolni mindent gyárira visszaalakíthatóra szeretnék.
Szia hg3!

Mennyiét adod a 929-es kipufogót?
Szia 919 re szeretnél kormányt?
Elkelt már már a DUCATI. A BMW-ben könnyebben talál olcsót. Elég nagy különbség van a 2 motor között, a Multi futóműve jobban hasonlít a 900RR-re. Ha már az újabb 2 féktárcsás Ducatit veszi azon nagyon jó a fék is. Gyárilag 4 dugós Brembo fém fékcsővel.
szia. itt van egy villahíd

http://auto-motor.vatera.hu/al...
Üdv!

A kuplungom már nem olyan, mint szerintem kellene lennie... túl nagyot fog,ránt, (vagy nem is tudom, miként lehetne leírni a jelenséget).
Ha a lamella lenne már fáradt vagy a rúgók, annak mik a jelei?
Felső és alsó villa hidad nincs? apróért? Akkor érdekelhetne a plexit is. Egyenes kormányos projekt venné kezdetét.
Sziasztok!
ha valakit érdekel -Eladó egy széria kipufogó 929-rol. Azt hiszem a 954-en is ilyen van.
Szia! Nekem volt 929-em. 180 magas vagyok,nekem kényelmes volt.Hát az utasnak nem tudom milyen lehet,de biztos vagyok benne hogy nem kényelmetlenebb az R1 nél.
Vigyázni kell veluk,mert 2000-2001-es motorokrol beszélunk és ez ido alatt kaphattak eleget,de még biztos találni megkímélt állapotban. Ezek voltak az elso injektoros RR-ek,Ezeknek már nem tipikus hondás hangjuk van.Hallani bennuk zorgést akkor is ha nincs bajuk.../a 954-es nem sokban kulombozik,ugyan az a blokk van benne,a 929-tol még talán jobban is néz ki.Dizájnosabb.---azokat is nézd meg./
Sziasztok nem találtam CBR929 es topicot! lehet hogy csak figyelmetlen voltam? Kérdezni szeretnék erről a tipusról milyen 2 személlyel? Kényelmesebb e mint a Yamaha R1 és mik a gyengéi?
Illetve erőssége! Köszi! Üdv: L
Csináltatsz nekem is ? Megfizetem
10ért tudok szerezni !
Nem baj, marad porfogónak, ha mégis kellene esetleg valakinek másnak az ajánlatom változatlan. Ha meg nem kell senkinek, kuka.
Köszi a gyors választ Törött fülű sajnos nekem is van.Inkább egy egészre pályáznék.
..., ha érdekel postaköltségért a tied.
Van egy sérült plexim, SC33-ba, kicsit át lett alakítva és az egyik sarka a tükörnél le van törve
Csövi Mindenkinek!
Esetleg valakinél,ha pislogna a polcon egy 99'es 900RR-hez(SC33)plexi,annak naon megörülnék:-)
van...de nem eladó esztergályos + egy golflabda..és kész a kapaszkodó

Ez van még eladó....