Ja idén kapott 1el kissebb lánckereket elöre.
Probálgattam másodikba de semmi ,felraktam ma elöre 1 HRC matricát és láss csodát ugy rá éreztem ...gázra jön másodikba végig karikáztam a körutat.....:)
Sziasztok már a második idényem kezdem a 919-el és kiváncsi lennék h gondos gazdi alatt mekkora futásteljesítménye van egy sc33-asnak kb?
Mert nem visz rá a lélek h robogoval járjak melozni éshát tavaj 12000 körül belement.....
megszokás kérdése biztos hamar megszokod és megszereted majd. Kanyarokba nekem nagyon bejön hihetetlen könnyű dönteni meg íven tartani, persze én nem versenyzek vele , de nekem bejön nagyon a 29 es viselkedése volt előtte 2 gixerem is de ezzel sokkal jobban megy a kanyarodás. Persze ezek egyénfüggő dolgok. egyetlen negatívum hogy nekem nagyon kényelmetlen az üléspozíció egyeskormány beszerzésén gondolkodom ha megmarad mert hirdetem a gépet.
A lényeg, hogy megúsztad
90-el sikerült elkaszálnom.
Én voltam az erősebb!
Nem lett baja a RöRö nek!
amúgy ha gondozva van a gép,simán elmegy 100e felett
Üdv.:Bala
MOL legjobb.
És még én fosok .kukkold a km állást.
Probálgattam másodikba de semmi ,felraktam ma elöre 1 HRC matricát és láss csodát ugy rá éreztem ...gázra jön másodikba végig karikáztam a körutat.....:)
Mert nem visz rá a lélek h robogoval járjak melozni éshát tavaj 12000 körül belement.....