Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Egy kérdésem lenne hozzátok!

Elvittem a generátoromat tekercseltetni és ma lett kész.Össze raktuk mindent úgy ahogy kell.Beindítottuk a motort és egy csattogó hang jött a generátortól.Megpróbáltuk úgy is hogy lekötöttük a generátort és akkor a hang megszűnt.Mi lehet a baj?

Válaszotokat előre is köszönöm.
hali , nem tudná valaki nekem megmondani hogy a 954nek a hátsó felnie talál a 929be ?
üdv szépen jön pedig kerékre 1 esbe gázra is gyári áttétellel, igaz nem v2 de azért szépen lehet vele kerekezni van benne alul is erő 3000 től majd megpróbálok belinkelni egy videót.
Hali hó és széles utat mindenkinek =)

Nem tudja valaki a 97 es 900 rr be mennyi olaj kell az első teleszkópba? 45 ös a szára átmérője mert azt tudom, hogy a 2000 es az már csak 43 as köszönöm szépen
Hát igen, majd mutatja mennyit eszik, nem is izgat annyira, mint hogy miért nehezebb V2 után kerékre kapni a gépet igazából nem tudom mekkora fordulaton kéne kezdeni
majd megtudod ha elindulsz nekem 6 alá sose ment le a fogyasztás pedig volt rá ritka precedens hogy nagyon lassan mentem
Mennék túrára a motorral, de nem is tudom mekkora fogyasztással számoljak. 929rr
Szia nekem egy 97-es 919 van 6.7-re jött ki a fogyasztás de ebbe elég sok melegités volt
Sziasztok!

Keresek CBR 929-hez a következő alkatrészeket:
Kizárólag hibátlanok érdekelnek!

1.
ECU takaró

2.
A gyújtáskapcsoló díszburkolatának az egyik csavarja

3.Vízcső: bal oldali vastag cső(1 db)

4. Tőcsavar, ami a blokkban van(anya megvan az nem kell). Erre csavarozzuk fel a kipufogót(az egész szett kellene 8db)

Akinek van kérem jelezze!
Nektek mennyit eszik a gép ?
Okés, köszi!
Kipróbálom, veszteni valóm nincs
sok kanyart nem fogsz találni
Majd nyáron elnézek Szarvas környékére!
odavissza laza 500as
Szarvas nekem 246 kilcsi,úgyhogy nem hiszem hogy elmegyek addig
Csak megyek egy hosszabb karikát a Tiszaháton!
de gondolom te nem szarvas fele fogsz jönni
Reggel melózok,utánna meg gurulok egy lájtos 100-200 km-et ha nem húzódik el a munka.
Ma betonoztam,hogy meglegyen a kondicióm
Tegnap meg betont törtem "ünnep" alkalmából,ugyancsak a jó kondicióm megőrzése miatt!
holnap mentek vmerre?
Üdv.

Generátor deklit keresek '99-es RR-hez! Ha tud valaki, jelezze!
Köszi!
volt
délben indultam nagyanyámhoz a motorért, a ház elött kivel futok össze? cs.dzsordzsóval,személyesen,épp a ház elött robogott el szarvason
le is intettem pár szó erejéig
aztán délután nyomtam egy 100ast én is
Hőtükör...és még ragasztani is lehet.
Na estét Úrak!
Volt ma gurulás,így az "ünnep" alkalmából?
Sziasztok!

Lenne egy kis problémám! A motoromon fent van egy versenyrendszer és sajnos egy picit közelebb volt a kiegyenlítőtartályhoz a könyök és megolvasztotta...Ezért bebandázsoltam és segített is rajta, DE most ahogy megnéztem eléggé szétszakadozott 1 idény alatt....Na most a kérdésem, hogy van-e valami stabilabb megoldás, amivel meg tudom védeni kiegyenlítőt. Valami hővisszaverő a kiegyenlítőre, stb...
Köszönöm a segítséget!
Nincs mit én még kerestem máshol is de reménytelen... Sajnálom.