Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!

De a második oldal, ami a mennyiségeket adja ki, nem működik.
Az elsőn a shining yellow és a sötét metálkék meg hiányzik csak a fehér van fenn.
még nem tudom, én arra megyek amerre a többiek
merre akartok menni?
valaki tanul,valaki dolgozik
jaja utána rájöttünk,hogy Dévaványa
bazzeg te mindig kiszúrsz minket,múltkor csabán is észrevettél minket,amikor kocsival mentünk szembe
lesz a héten motorozás?
Tervben van egy kisebb túra. ...holnap lesznek meg a papírok. Tudod van aki dolgozik és egyszerre nem lehet mindent.
Ez nem is Túrkeve bammeg,hanem D.V Hámán Kató strassze Amúgy láttalak benneteket mikor mentetek haza
Szia.
http://www.colorrite.com/ --- - Itt megkeresed a szinkódot
Pl.: Suzuki Gsx-r 1000 2004 hez a szürke YU8 majd ezt beírod a következő oldahoz
http://cdb.sxcolor.info/hu/Pow...
És kiadja miből mennyi kell!

Remélem tudtam segíteni.
mondják a hét második felére a 15-20 fokokat,úgyhogy lehetne gurulni valamerre átírást sikerült elintézni,meg a forg ba helyezést?
és még a motorok is
Üdv!

A 929-es színkódját tudja valaki?
Nem az ülés alatti gyári kód érdekel, hanem a színé.
Sárga kék, fehér.

Köszi.
A kicsi volt nekem is gyanús, kivettem a csövet, és kompresszorral kifújtam, tiszta volt. Kiöntöttem a benzint a tankból, és belefújkáltam/szívkáltam a lyukakba, a nagy tiszta volt, de a kicsi elvolt tömődve, de kompresszorral nem mertem belefújni, így maradt a szívkálás, nyeltem egy kis benzint, de akkor ezek szerint megérte !

Köszi a választ !
köszi a biztatást közelről is szép a tényleg nincs baja, volt már érdeklődőm , de azért a válság érződik.
Ezeknek már nem úgy van mint anno a Simókon,hogy pici furat a tanksapkán.
A szellőző cső a tank alján van ,nem messze a benzincsaptól van 2 cső egy vastagabb ezen folyik ki a benya ha mellé,vagy tultankolod a mocit,a másik cső a vékony meg a szellőző csöved a vége valahol ott fityeg a vizpumpa környékén,ez a csöved lehet eldugulva vagy megtörve.
A mellékelt képen a 8,ill. a 9 es cső.
Kettő közűl az egyik a szellőző
SC28 illetve SC33-asok segítségét kérem !

Hogy működik ezeknek a a "lihegő"-je ? A tankra gondolok ! A tanksapkán van valahol, valami lyuk ? Mert ha cibálom neki, vákum keletkezik, és nem kap benzint. Kinyitom a sapkát, szisszenés, és olyankor megint megy egy darabig. Volt a sapkán ilyen matrica, lehet hogy azzal takartam le a lyukat, és azért ?

Kérem valaki segítsen !
Like !
ejjj de széééépek
1.túrkevei cbr találkozó
Csáó!

Ha jól emlékszem neked a kormánylengés csillapítód a kormány előtt/alatt van! Tudnál képet küldeni nekem róla, hogy hova vannak felfogatva pontosan? Illetve meg tudnád mérni, hogy mekkora a lengéscsillapító teste illetve teljes hossza?
Ha nem neked volt akkor bocsi!
Előre is köszi!
ja most látom,hogy írtál délután
akkor előző üzi tárgytalan
délután megyünk akkor, mielött indulunk,rád csörgök,de olyan 2-3óra magasságába számíthatsz az érkezésünkre
cső
na akkor mi lesz a szombat délutáni motorozással?
felőlem okés a dolog,ha neked is akkor írjál valami pontos címet,meg telószámot,mert azt se találom vagy itt,vagy fészbúkon,vagy mailba,ahol kedved tartja
Bár nem akarok venni, de megnéztem. Korrekt így képen, az ár is OK, sztem nemsokára elkel. Ha közelről is ilyen szép és jó, én biztos nem engednék az árából.
Az enyém is eladó sorba került, gyárias állapotú a márka és tipus által elkötelezetteknek ajánlom elsősorban.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_9
29_rr-5565992