Nem baj!
Majd beáztatom valamibe,meg kicserélem a csúszógyűrűket,meg az olajat, oszt jóvan!
Pályára nem járok ,közúton meg jó így .
Köszönöm ,hogy megnézted.
Nos, sikerült előbányásznom a telókat. Van egy rossz hírem, nekem még olyan száraim vannak, amiben ez a csillapításállító még nincsen benne. Bocsi! És volt is egy olyan érzésem, hogy nem találkoztam ezzel még.
Én az enyémet az alföldön egy szénakazalból vettem. A tulaj a szó szoros értelmében a kukoricatároló tetetje alatti kazalból tolta ki, úgy kellett letakarítani. Viszont korrekt fickó, tényleg minden baját elmondta a gépnek, egy perec halvány nyomai látszottak, de nagy bajság nem volt. Amit kellett megjavíttattam - generátor, fesszab, olaj és szűrők csé, új guma, vezérműlánc és vezetők csé, az átfestése már az én aberrációm - ennyi, és van egy über jó gépem.
Én nem ezt látom. Autó kersekedésben ültem egy fél napot az alatt 2 kocsit is eladtak. Az egyik 1,3 a másik 2 milla volt. Az olcsóbbikból 20,000-et alkudtak. Amikor írták a papírokat jött volna egy másik ember is a kocsiért.
Jaja!Pont ezért akarnám mert hegyekben áll itt a havernál a slick...meg ugye olcsóbb is mint a 16-os gumi.. Na köszi előre is!Kiderül hogy kell-e hozzá másik távtartó hamarosan!Akkor majd sikítok neked is hogy kell-e csináltatnod vagy sem.... Jó éjt!
Köszi szépen!Tudtam a választ hogy vfr-é jó bele csak elfelejtettem melyik tipusé...nem semmi vagy hogy tavalyról elővadásztad ezt! Köszi szépen!Van egy itt a havernak 10 rugóért gumistól ugyhogy szerintem le is csapok rá holnap még melegében!
Mondjuk nem értem, hogy miért kérded, hiszen tudod rá a választ.
De amúgy van egy listám, hogy milyen tárcsák jók a CBR-re (szigorúan '94-től '97-ig)
Honda CB 250 N 82-88
Honda CB 400 N 82-88
Honda CB-F 250 Hornet 97-
Honda CBR 400 F, F2 85-87
Honda CBR 600 F 95-98
Honda CBR 900 RR 94-95
Honda CBR 900 RR 96-97
Honda RS 125 R 91-97
Honda RS 250 R 90-97
Honda RVF 400 94-96
Honda TSR 250 99-
Honda VFR 400 R 89-
Honda VFR 750 F 94-97
Honda VTR 1000 Firestorm 97-
Na, ha jó a VFR 750 F-é akkor ezek szerint itt is a '94-től '97-ig jó.
De megmondom a frankót. Nekem is itt áll egy 17"-os kerék. Bele is megy, csak 1 a baj, hogy nekem nem jók a távtartók. Van egy rajzom is, ami alapján le lehetne gyártatni, de nincs rá időm. Habár most jön egy kis szabadidő, úgyhogy lehet lesz belőle valami.
A kerekem évjáratát nem tudom, én úgy vettem anno, hogy a tárcsa is rajta volt (szerencsére), mert nekem is bajok voltak vele. Kiderült, hogy a 16"-os kerekem '93-as.
Úgyhogy szerintem a VFR 750 F kereke 94-97-ig simán bele megy abba a CBR-be, ami 94-97 között gyártottak.
Majd beáztatom valamibe,meg kicserélem a csúszógyűrűket,meg az olajat, oszt jóvan!
Pályára nem járok ,közúton meg jó így .
Köszönöm ,hogy megnézted.