jólvan,akkor szerintem legközelebb lesz ebből,mert nekem még dolgom van,leghamarabb 14:00kor tudok elindulni.
jó motorozást akkor holnapra ,aztán csak okosan
hello!
Valaki tudna segíteni?uj gyertyával beindult mind a négy henger alapjáraton ingadozott a fordulat,utána pörgettem kb 8000 -ig ,utána meg nem ment csak egy henger!leállt ujraindítottam a motort és csak egy henger megy!a gyertya meg kokszos,fekete.
nem lesz vacsi,mert nagyanyámnál van a motor,úgy megyek érte délelött,kajálok aztán onnan startolok
akkor kérdezd meg a többieket,hogy olyan 13:30körüli tali szarvason,és onnan át gyulára,ez igy jó lenne e a kedves uraknak
megvan a száma
de 10kor még korán van,én előbb ebédelek,csak utána akarok motorozni
ja meg szerveznek ilyen motoros összeröffenést Gyulán az aldi pakolóba,lesz elvileg rengeteg motoros,nem lenne rossz oda átnézni,mit szólsz?
Köbö 10-11 magasságában indulnánk De te szoktál dzsordzsóval fészbukolni,ha még nem vagytok olyan jóban akkor most itt az ideje, hogy megadd neki a telszámodat és majd csörizünk
Color Formulations
Find a Color Formula on-line.----Klikk erre. http://www.colorrite.com/ ha itt nincs próbáld más évjáraton megkeresni a szint.
Sajnos ennyit tudtam segíteni.
jó motorozást akkor holnapra ,aztán csak okosan