Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólvan,akkor szerintem legközelebb lesz ebből,mert nekem még dolgom van,leghamarabb 14:00kor tudok elindulni.
jó motorozást akkor holnapra ,aztán csak okosan
Kábel csere? Nekem egyszer attól javult meg.
Én már ittam eleget , úgyhogy sarkos leszek, aki jön az jön!
No akkor kialakult,11 kor indulás.Még mindig Kecsó vs Szolnok Ha gyüttök,gyüttök ha nem , majd legközelebb
hello!
Valaki tudna segíteni?uj gyertyával beindult mind a négy henger alapjáraton ingadozott a fordulat,utána pörgettem kb 8000 -ig ,utána meg nem ment csak egy henger!leállt ujraindítottam a motort és csak egy henger megy!a gyertya meg kokszos,fekete.
nem lesz vacsi,mert nagyanyámnál van a motor,úgy megyek érte délelött,kajálok aztán onnan startolok
akkor kérdezd meg a többieket,hogy olyan 13:30körüli tali szarvason,és onnan át gyulára,ez igy jó lenne e a kedves uraknak
Akkor most vacsi lesz belőle Egyedül nem dönthetek hogy hova megyünk
de megyek ebédre nagyanyámhoz
de gyula érdekel titeket?
De ha 11 kor mi indulunk, akkor féldélre megebédelsz mire ottvagyunk.Ne most hisztizz má bárhová is megyünk van kajálda,vagy hozol szendvicsecskét
megvan a száma
de 10kor még korán van,én előbb ebédelek,csak utána akarok motorozni
ja meg szerveznek ilyen motoros összeröffenést Gyulán az aldi pakolóba,lesz elvileg rengeteg motoros,nem lenne rossz oda átnézni,mit szólsz?
Köbö 10-11 magasságában indulnánk De te szoktál dzsordzsóval fészbukolni,ha még nem vagytok olyan jóban akkor most itt az ideje, hogy megadd neki a telszámodat és majd csörizünk
na és akkor konkrétan mikor jöttök? meg hol találkozunk?
Itthon 10,8e ebay 8,1e szállítással.
Köszi, mindent megtettél.
Működik de a kék hiányzik.
Mindegy , beszéltem a festékessel, kikeveri.
Sziasztok,

megvalnek par 900RR cuccomtol:

- kisse horpardt tank (ha jol emlekszem '98-as evjarat), teljesen funkcionalis (nem lyukas/nem ereszt)
- elso ules, hatso lampa,
- vadi uj dekli tomites SC33-hoz
- nehany index
- 929 ulesidom

(elerhetosegem az adatlapon)
a honda dealernél 2ezer per darabért tuti
ebay en 2dolcsi/db
vagy pink motorsnál is lehet,hogy akar
SC28-ba kipuffba tömítő gyűrűt, hol tudok venni ?
jólvan,készen is vagyunk nyalunk egy fagyit kecskeméten v szolnokon
No beszéltem a nagy fekete lovassal ,15-e Kecskemét vs Szolnok tehát megyünk felétek.......Úgyhogy ennek tudatában készüljetek
hítalak, de nem veszitek föl
Ja 15én kell.Addig megkeresem dzsordzsót mert vele beszéltük......oszt megyünk felétek
http://www.standox.com/portal/

Color Formulations
Find a Color Formula on-line.----Klikk erre.
http://www.colorrite.com/ ha itt nincs próbáld más évjáraton megkeresni a szint.
Sajnos ennyit tudtam segíteni.
Ma elhoztam a Hondától a hátsó lánckerék csapágyam!
Holnap remontolom a gépet!
Üdv!

Nem tudjátok, hogy "csigát" hol lehetne venni kondigéphez? Milyen boltban nézelődjek?

(hétvégén motoroztam mert már nem bírtam magammal , sikerült megfáznom így most lábadozok és gondoltam összedobok egy pár gépet )