Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is érdekes amikor ráhúzok egy erős elsőéket.... de nem tudom, hogy a kormánycsapágynál van-e gond vagy a féktárcsa miatt(úszó) vagy a teleszkópnál nem stimmel valami.
Bár nekem nem a gyári teleszkóp van benne, hanem egy fordított villa (kayaba).
Nekem ilyen kép van, azért mondtam másképp...
Bocs, a te képeden a 8-as és a 9-es. Ez honnan van amúgy neked?
Nem a 8as+10es?
Elméletileg a 9-es és a 10-es.
A kép lemaradt.
A képen hanyas számú alkatrészek a csúszógyűrűk?
én cseréltem csúszógyűket,de kottyan így is....15W olajjal tettem össze..ajánlom...
Szegasztok! Segítsetek nekem légyszi!Melyik Vfr 17-es elsőkerék stimmel a cbr 900ba?Évjáratra gondolok...
2 csúszógyűrű van, egy belső és egy külső. Párban illik cserélni.
A rendelés sima űgy!
Jó ismerősöm a Hondás srác Mátészalkán.
Nem. Ha már szét van szedve akkor kézzel kiszedhető. Csak ha kopott akkor meg kell rendelni.
Ok!
Azt el is felejtettem kérdezni,hogy a csúszógyűrűt nehéz cserél ni?
Holnap kimegyek és előbányászom a cuccot, megnézem milyen állapotban van és mondok majd rá egy árat. De nem leszek vajszívű...
Értem, de akkor már nem látok hozzá.... majd télen vagy ha túladok rajta akkor majd az új tulaj... (örülök, hogy végre egyben a gép, bár az időjárás még lehet engedné, de már nincs idegzetem )
Kössz a választ egyébként!
Akkor az elsőtelóból külön eladod a csillapításállítót?
Akkor a csúszógyűrűknek annyi...
A tárcsám áll mint Katiban agyerek
Nem nehéz kiszedni, de a fél hátulját szét kell szedni, és nem mindegy utána hogyan rakod össze.
Vagy a tárcsafék úszóágyazása. Ezeknek ugyanis szokott ilyesmi előjönni...
Üdv!

Ha már a hátsó gátlóról volt sz, nekem az lenne a kérdésem, hogy nehéz, bonyolult annak a kiszedése?(fel kell húzatni, emelni... stb.?)
Valamint, hogy az olajcsere igényel-e valami speckó szerszámot vagy magamnak is meg tudom csinálni?
Gyári szűrőt vettem,5e pénz volt!
Nekem is van egy "kis kotty"de akárhogy néztem a kormánycsapágyt,nem ott enged,úgyhogy a telónak lehet megkopva a perselye!
10 W !

Amúgy, tudtál venni gyári benzinszűrőt, vagy univerzális ?

Az én telóimmal is baj van amúgy, megtolom a motort, berántom az elsőt, és olyan, mintha egy kis "kottya" lenne. Ha felül a nyomófokozatot keményre állítom, akkor megszűnik a jelenség, de így meg egy döccenőbe lerepülök a motorról.
Majd belenézek,és közlöm,hogy mi nézett velem szembe!
Egyébként milyen villaolaj kellene bele:5w;7,5w;10w?