Nekem is érdekes amikor ráhúzok egy erős elsőéket.... de nem tudom, hogy a kormánycsapágynál van-e gond vagy a féktárcsa miatt(úszó) vagy a teleszkópnál nem stimmel valami.
Bár nekem nem a gyári teleszkóp van benne, hanem egy fordított villa (kayaba).
Értem, de akkor már nem látok hozzá.... majd télen vagy ha túladok rajta akkor majd az új tulaj... (örülök, hogy végre egyben a gép, bár az időjárás még lehet engedné, de már nincs idegzetem )
Kössz a választ egyébként!
Ha már a hátsó gátlóról volt sz, nekem az lenne a kérdésem, hogy nehéz, bonyolult annak a kiszedése?(fel kell húzatni, emelni... stb.?)
Valamint, hogy az olajcsere igényel-e valami speckó szerszámot vagy magamnak is meg tudom csinálni?
Gyári szűrőt vettem,5e pénz volt!
Nekem is van egy "kis kotty"de akárhogy néztem a kormánycsapágyt,nem ott enged,úgyhogy a telónak lehet megkopva a perselye!
Amúgy, tudtál venni gyári benzinszűrőt, vagy univerzális ?
Az én telóimmal is baj van amúgy, megtolom a motort, berántom az elsőt, és olyan, mintha egy kis "kottya" lenne. Ha felül a nyomófokozatot keményre állítom, akkor megszűnik a jelenség, de így meg egy döccenőbe lerepülök a motorról.
Bár nekem nem a gyári teleszkóp van benne, hanem egy fordított villa (kayaba).
Jó ismerősöm a Hondás srác Mátészalkán.
Azt el is felejtettem kérdezni,hogy a csúszógyűrűt nehéz cserél ni?
Kössz a választ egyébként!
Ha már a hátsó gátlóról volt sz, nekem az lenne a kérdésem, hogy nehéz, bonyolult annak a kiszedése?(fel kell húzatni, emelni... stb.?)
Valamint, hogy az olajcsere igényel-e valami speckó szerszámot vagy magamnak is meg tudom csinálni?
Nekem is van egy "kis kotty"de akárhogy néztem a kormánycsapágyt,nem ott enged,úgyhogy a telónak lehet megkopva a perselye!
Amúgy, tudtál venni gyári benzinszűrőt, vagy univerzális ?
Az én telóimmal is baj van amúgy, megtolom a motort, berántom az elsőt, és olyan, mintha egy kis "kottya" lenne. Ha felül a nyomófokozatot keményre állítom, akkor megszűnik a jelenség, de így meg egy döccenőbe lerepülök a motorról.
Egyébként milyen villaolaj kellene bele:5w;7,5w;10w?