Ha tudnám mikor volt olajcsere akkor boldog ember lennék,
Még friss a kapcsolatom az RR-rel.
Ismerkedés és hibafeltársás folyamatánál tartok.
Kötelező dolgok már megvannak(olaj+szűrőcsere,benzinszűrő csere,légszűrő apolás(K&N),kapott új hűtőfolyadékot(Ipone)szelephézag állítás,vezérlés szemrevételezése( az jó),vár rá még egy karbiszinkron,fékfolyadék csere,meg egy első futómű remont. Röviden ennyi.
A telók aljában lévő két csillapitás állító szelepeket nem adnád el külön,ha jol tudom. 14es kulcs fogja,mert nekem csavarhúzóval meg se mozdul.
Erre gondolok.
Ha tetszik a motor,és az árban kiegyeztetek akkor a motor tulajdonosával betipegtek a bankba kézen fogva majd kifizeted amit ki kell fizetni.Kifizetés után kapsz egy opció törlő papírt,számlát ill a törzskönyvet !
CSAK így veszel hiteles járművet ! Egyéb más javaslat átbaszás!
Köszönöm! ...árában volt hirdetve , de azért engedett is a kolléga . Pontos összeget nem akarok írni. Ha ugyan annyi bajom lesz vele, mint a 900-sal, akkor bőven megérte!
jupííí,látom összejött a biznisz,de ez nem az erste bankos végül,honnan kerítettétek elő? szombaton átmegyek megnézem az új szerzeményt lefotózzuk őket együtt meg gurulunk egyet
Sziasztok.
Egy elég érdekes kérdésem lenne.
Több autót,és motort vettem már,de ami CBR-t kinéztem,hiteles.
Május hónapban fizet utoljára a tulaj,akkor jár le a hitele.
Én kp-ben vásárolnám meg a motort,viszont törzskönyv nincs.
Azt mondta adjak előleget,és 2 nap alatt kifizeti,és postán jön a törzskönyv.
Belemenjek ilyenbe?
Én ugy tudom hogy ha kifizetem a hitelt a finanszirozó banknál,akkor egyből kiadják a törzskönyvet,meg az elidegenitési papirt.
Valaki járt már hasonlóképpen?
Köszi a segitséget előre is.
Sziasztok
Még friss a kapcsolatom az RR-rel.
Ismerkedés és hibafeltársás folyamatánál tartok.
Kötelező dolgok már megvannak(olaj+szűrőcsere,benzinszűrő csere,légszűrő apolás(K&N),kapott új hűtőfolyadékot(Ipone)szelephézag állítás,vezérlés szemrevételezése( az jó),vár rá még egy karbiszinkron,fékfolyadék csere,meg egy első futómű remont. Röviden ennyi.
Mikor voltak alaposan szétszedve, eltakarítva, olaj cserélve?
Erre gondolok.
Ezen még nem gondolkoztam, mivel általában egyben kell mindenkinek. Holnapra kitalálom...
Már első látásra is gyárias
Gratulálok !
CSAK így veszel hiteles járművet ! Egyéb más javaslat átbaszás!
http://www.omnimoto.it/mwpImag...
Egy elég érdekes kérdésem lenne.
Több autót,és motort vettem már,de ami CBR-t kinéztem,hiteles.
Május hónapban fizet utoljára a tulaj,akkor jár le a hitele.
Én kp-ben vásárolnám meg a motort,viszont törzskönyv nincs.
Azt mondta adjak előleget,és 2 nap alatt kifizeti,és postán jön a törzskönyv.
Belemenjek ilyenbe?
Én ugy tudom hogy ha kifizetem a hitelt a finanszirozó banknál,akkor egyből kiadják a törzskönyvet,meg az elidegenitési papirt.
Valaki járt már hasonlóképpen?
Köszi a segitséget előre is.
Sziasztok