Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a gyárnak biztos gyorsabb...., de szerintem sokkal sérülékenyebb egy matrica mint egy jó festés... és a festés szebb is!
Ha azt veszed,hogy egy nagyobb matricáért elkérnej 100$ és ebből 2 darb kell ami már kb 50000ft,meg még van egy jó pár matrica aminek az árán lehett ép kijönne a festés,de az biztos,hogy gyorsabb a matrica mint a festés.
Olcsóbb gyorsabb...szerintem
és miért jobb a matricázás, mintha festenék?
Új szerzemény? Grat!

Bővebben?
Ennyi a matrica a 95-ös RR-en,a többi festés.
Pl. a 11 számú matrica 101$ kerül.
szerencsére maradt rajta bőven
megnézem milyen hófehéren és ha tetszik nekem, akkor kap egy új festést (meg amúgy is)
még a tankban sem vagyok biztos,mert ma megsimogattam és kidomborodik enyhén a lila és a honda jel... olyan mintha az is matrica lenne,csak rá van lakkozva..... vagy nemtudom
De ha gyárilag az idomok csak matricázottak az tiszta szégyen... nincs lé festékre vagy mi a f...om? Pedig fénykorukban ezeknek is megkérték az árát.....
Ez mekkora ötlet!Kár,hogy eddig nem jutott eszembe.
A tankon a kék+a fehér rész az szerintem festés,az idomokon van a fehér alapfestés,a többi meg matrica.
De az is lehet hogy az idonok anyagukban színezettek.
vagy radírral
A maradék ragacsot denaturált szesszel szedd le.Ez bántja legkevésbé a fényezést.
na nem jött össze a link.... szóval olyan mint a képen
az enyém ilyen színű és a kérdésem az lenne, hogy ezt gyárilag estették vagy matricázva volt?

pontosan ezzel próbáltam és mint az álom úgy jön lefelé
Próbáld meg melegíteni hajszáritóval,úgy szerintem könnyebben le fog jönni a matrica.
Üdv!

Van valami olyan lötty vagy valami amivel könnyebben le lehet szedni a matricákat az idomokról?
Így simán csak 5 mm darabokban bírom leszedni és már elég idegesítő
na,mizu?
Ha lefurod a két szegecset biztos szétjön,de nemtudom hogy utána tudod e orvosolni,lehet valami szabvány méretű O gyűrű van ott vagy valami hasonló ,legfejebb meggyőződsz róla,hogy kuka.
De lehet aprópénzből felújítod és két csavarral meg összerakod.
Vagy marad a bontózás,vagy a Honda
Helo.segítség kellene.csöpög a benzincsapom,és nem tudom szét lehet-e szedni és megjavítani.mellékeltem egy képet de ez nem az én csapom!vagy esetleg van valakinek egy fölöslegbe és megszabadulna töle az irjon.elöre is köszönöm.üdv

azért azt az estéset is rohadtul nézd meg,mert azt már ősszel is hirdették,979e ért,és a többi 1 milla körül hirdetett motorok mind eltüntek ,csak az maradt fenn,valszeg a többi elkelhetett.
na de remélem ,hogy szerencséd lesz vele,és az fain lesz;)
ez nem jött össze
áá nem is volt nagy berugás ,csak megittunk pár sört,óvatosba:D
szerdán voltunk bulizni pesten,aztán elég volt az a hétre :D
Üdv!
Pest megyeiek, és délebbi kollégák ajánlom figyelmetekbe.

http://www.sportmotor.hu/motor...