Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felejtsd el ezt a cbr-t ez a véleményem ha szeretnéd elmesélem
na mi van sikerült kijózanodni ?
jaja lesz legalább egy uticél megnézzük a többi motort reméljük hogy jó idő lesz
Amit mondtam max átmegyünk Gyulára iszunk egy üccsit és legalább gurultunk ,másfele elég szar az aszfalt. Úgy is szar időt jósolnak.
Aha ezt néztem én is, de én vidéki vagyok, a fővárost csak régen osztálykirándulásokon láttam meg amikor megyek ki Ausztriába.... na a lényeg, hogy itt a közelemben lévő Miskolcon lenne jó szerezni valahonnan, hogy lássam is, csak nem tudom milyen boltba menjek be... csavarbolt vagy autósbolt..?
én is remélem!
ugye-ugye
Üdv!

Műanyag patentokat, bolhákat hol lehet beszerezni, milyen boltban?
már izgatott vagy,hogy mi lesz holnap,mi? remélem lesz miért átmenni hétvégén dévaványára
jól meglett az aszondva,hát két csöcs,ezt mindenki tudja,hogy micsoda
eszembe jutott,hogy még pár éve,átmentem egy haverhoz,nem tud angolul, mondja,hogy lemrült a motor akku,felrakta tölteni,kimegyünk garázsba,zselés akku volt,rávolt irva a tetejére,hogy "do not open" ő ugye nemtudta mit jelent, mint 1 zselésnél, betöltő nyílást kiszedte,és vagy 10amperral engette neki valami autó töltővel, rotyogott az egész cucc,mondtam neki,hogy szerintem ez nem lesz így jó :D
de a komment után kb 30másodpercel elindultunk
néztem ezt az eseményt,amit mondtál, de akkor az csak annyi,hogy odamegyünk az aldi parkolóba,és nézünk ki a fejünkből
Engem érdekel. sumakker@citromail.hu Előre is köszi.
nyuggi mosmegyek mekkukk
Érdekelne , mert az aksim kuka és nem lehetetlen, hogy a töltő miatt!
Az akkut max a teljesítménye 10%-ával szabad tölteni. Az orosz töltő tönkre fogja vágni a zselés akkut. Nem csak a nagy áram miatt.
Ha valaki akar barkácsolni tudok adni rajzot motor töltőről. Teljesen automata.
Azon a két ponton műanyagból (búra saját anyagából) van két "csöcs", ilyen 2 kúpos kitülemkedés, ami belemegy a fejidomtartóba. Ott nem fixen van rögzítve, csak két gumiágyban tud mocorogni. Na ezt jól megaszondtam, de szerintem lehet érteni.
Helló mindenkinek esetleg nincs vkinek eladó 954-hez radiális főfékmunkahenger (első)?
Üdv!

A lámpát az 1. képen látható állapotnál jobban szét lehet még bontani?
Csak azért érdekel, mert elvileg a 2. képen látható két lyuknál a fejidomtartó konzolhoz lehet rögzíteni, csak nem tudom, hogy gyárilag miként van odafogatva, mert nekem most nem volt és ha oda kell fogatni, akkor meg szeretném csinálni.
Igen, a zseléset azt nem. Amelyiket lehet, annak az oldalára - tetejére - rákarcolják, hogy pld 8 óra, fél amperrel, vagy fél óra, 9 amper.
Na mi van ,nem mentetek inni?
jaja valszeg atttól füstölt el,hogy az önindító valami hatalmas áramot akart volna felvenni
egy 10amperos akksit azért nemnagyon szoktak 10amperral tölteni
főleg ha zselés akksi,akkor ahány amperórás annak tizedével,én így tudom