Aha ezt néztem én is, de én vidéki vagyok, a fővárost csak régen osztálykirándulásokon láttam meg amikor megyek ki Ausztriába.... na a lényeg, hogy itt a közelemben lévő Miskolcon lenne jó szerezni valahonnan, hogy lássam is, csak nem tudom milyen boltba menjek be... csavarbolt vagy autósbolt..?
eszembe jutott,hogy még pár éve,átmentem egy haverhoz,nem tud angolul, mondja,hogy lemrült a motor akku,felrakta tölteni,kimegyünk garázsba,zselés akku volt,rávolt irva a tetejére,hogy "do not open" ő ugye nemtudta mit jelent, mint 1 zselésnél, betöltő nyílást kiszedte,és vagy 10amperral engette neki valami autó töltővel, rotyogott az egész cucc,mondtam neki,hogy szerintem ez nem lesz így jó :D
de a komment után kb 30másodpercel elindultunk
néztem ezt az eseményt,amit mondtál, de akkor az csak annyi,hogy odamegyünk az aldi parkolóba,és nézünk ki a fejünkből
Az akkut max a teljesítménye 10%-ával szabad tölteni. Az orosz töltő tönkre fogja vágni a zselés akkut. Nem csak a nagy áram miatt.
Ha valaki akar barkácsolni tudok adni rajzot motor töltőről. Teljesen automata.
Azon a két ponton műanyagból (búra saját anyagából) van két "csöcs", ilyen 2 kúpos kitülemkedés, ami belemegy a fejidomtartóba. Ott nem fixen van rögzítve, csak két gumiágyban tud mocorogni. Na ezt jól megaszondtam, de szerintem lehet érteni.
A lámpát az 1. képen látható állapotnál jobban szét lehet még bontani?
Csak azért érdekel, mert elvileg a 2. képen látható két lyuknál a fejidomtartó konzolhoz lehet rögzíteni, csak nem tudom, hogy gyárilag miként van odafogatva, mert nekem most nem volt és ha oda kell fogatni, akkor meg szeretném csinálni.
jaja valszeg atttól füstölt el,hogy az önindító valami hatalmas áramot akart volna felvenni
egy 10amperos akksit azért nemnagyon szoktak 10amperral tölteni
főleg ha zselés akksi,akkor ahány amperórás annak tizedével,én így tudom
Műanyag patentokat, bolhákat hol lehet beszerezni, milyen boltban?
néztem ezt az eseményt,amit mondtál, de akkor az csak annyi,hogy odamegyünk az aldi parkolóba,és nézünk ki a fejünkből
Ha valaki akar barkácsolni tudok adni rajzot motor töltőről. Teljesen automata.
A lámpát az 1. képen látható állapotnál jobban szét lehet még bontani?
Csak azért érdekel, mert elvileg a 2. képen látható két lyuknál a fejidomtartó konzolhoz lehet rögzíteni, csak nem tudom, hogy gyárilag miként van odafogatva, mert nekem most nem volt és ha oda kell fogatni, akkor meg szeretném csinálni.
egy 10amperos akksit azért nemnagyon szoktak 10amperral tölteni
főleg ha zselés akksi,akkor ahány amperórás annak tizedével,én így tudom