Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képgalériába tettem fel pár képet az RR ről,kapott pár dicséretet a kicsike
aham,hát az uj gumma fenn lesz tavaszra, kormánycapágy meg jó... de ezzel a sürübb higabb olajjal is szoktak variálni,nem?
Közvetlenül az elinduláskor szitál?
Valószinü a gumid kuka,de ha gumicserével is szitál,nézd meg a csapágyakat
de ha csapágy lenne akkor máskor is szitálna nem?
ez ha megyek 120-al és elengedem a kormányt addig amíg le nem esik 80-ra nem csinál semmit.
onnan olyan 65-70 es tempóig rezeg a kormány alatta megint semmi.
A szitálást kormánycsapágy,vagy az elsőgumid vászonszakadása is okozhatja.Gumicsere után meglátod,ha szitál még ezután is akkor csapágycsere.
hát ,de mien képet csináljak a gumiról?:D
am nekem nem szitál próbáltam má én is mentem 100körül elengettem a kormányt h nem huz e mvmerre a moci h nem sérült e a váz ,de szögegyenesen megy...
mmitmontak ,h micsináltak a gumiddal h szitál?:D
ok. fire ezt a képet már a múltkor is láttam, de aebből nem sokat tudok megállapítani.
az enyémen is van elsőgumi csak kb. 80km/h-nál elengedett kormánynál elkezd kicsit szitálni.
az okosok azt mondták valahol jobban meg lett fékezve az eleje...
télleg,meg mien sűrűségű teleszóp olaj kell az elejébe? és mennyi száranként? meg néha kicsit szitál az eleje ak sürübb v higabb olaj kéne bele? miet vegyek?
1400 a posta aszitték
ink ak mondom apámnak ha megy pestre akkor hozzon ,ugyis szokott járni pesten
téleg karácsonra akarok 1 bukót kérni az ősöktől, nem tudjátok hol vannak nagy karácsonyi akciók bukó téren? vmi tavaji modell féláron vagy vmi iesmire gondolok én
de az elv... japán motorba japán szimering... azon a 800ft on nem fog mulni
Valószinü hogy az olasz szimering is ugyanolyan jó mint a japán.
köszike főnökúr
van olasz szimering 2600ért, japán meg 3400ért.. nyilván a japánt veszek bele,azér ez csak 1 japán motor, nem alázzuk meg 1 olasz szimeringel
am ez jó szimering lehet? v van ennél komolyabb is hozzá? me nehogy nekem fél év mulva fojjon maj vagy iresmi
hali
ien állapotban van jó kis gumma amugy csak nekem müszakira nem lenne jó ,hátul meg ugyis cseérs a gumi és vettem 1 szetttet rá 1 barátomtól nagyon olcson,és ak igy ez feleslegessé fog vállni,itt a képen láthatod mien állba van
Sziasztok!
fire a multkor mutattál egy első gumit, milyen állapotban van az?
telószimeringet hol lehet venni 900rr be?
csőő srácok
mizu?
nézzétek meg az időjárás jelentést
én megnéztem ,majd feláltam a géptől,és letéliesitettem a cbr-t.. akksi ki,letakar meg minden, majd tavasszal fojtatjuk. de am állt má 1 hete ott kin na hidegbe szegény, modom utojjára beinditom, ráatatm a gyujtást, szivató és egyből indult küllőre;)
képet küldj róla, az e-mail címem beírtam pár sorral lentebb. Megnézem, hátha összejön a bolt
Sziasztok!
Cbr 919(99)-hez keresek kormány csutkákat.
Válaszotokat előre is köszi.
Üdv
Debrecen mellet lakom a lámpán két repedés található 15-Eft-ért oda adom
Oké anyagilag addigra összeállok legalább tank ügyileg
MR.RF:
mi pénz a 929RR első lámpa? Hol lehet megnézni?
aham
1.380.000 irányáron, akár hitelre is