Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mr.rf! /csak nagyban/ karácsonyig álmodd már meg a projektet, hogy tudjalak valahova beirni, mert 4-6 hét az átfutási ideje az elkészülésnek.
Na én + csak pislogtam, hogy milyen hülyeséget írtam ami félre érthető lehetett
Na bazze, tényleg! Jól van na! Velem van a baj..
mennyibe szalasztod a gépet?
ugyan nincsmit.. ja de remélem a szobádba nem -10 fok van ,me ak nem jó helyen van
nah am télleg az a lényeg h ne legyen hidegbe ,de ha szobába berakod az ugy tökéletes...
az ár irányár, a többi oldalon nézegettem és a jobbak ilyen áron voltak...
okok és kössz
jó ,de ha beinditottad ak vidd visza a szobába,mert ott tökéletes helye van
Most ezt nem értem mit nem adtam el A fejidomot adtam el
azért néha muszáj lesz,mert be kell röffenteni a gépet hogy járjon kicsit!
(tavaly vagy másfél hónapig nem indítottam be és utána nem is ment 1 henger, csak miután a karbit kitisztítottuk)
Na mán' meg... most akkor nem adtad el? Én rajtad nem tudok már eligazodni...
Nekem van 1 első lámpám eladó ócsóéert
akk meg se mozdícsd tavaszig,mert ott tökéletes helyen van
Üdv!

Télen hogy és hol tároljam az aksit?
(jelenleg fent a szobámban van a dobozában)
Látom nem bagóért adod..!?
Van egy CBR929RR-em eladó
hali
hát,én pest től 170km re lakok,meg nekem régebbi 900rr em,ez még a 1996os 919,a tied meg ha jól látom 929,,vmi 2000 feletti moci,teljesen más az eleje,már a 98-99 es 919 nek is más az első lámpája
fireball:
nem kérdés van, a probléma a következő: most akarom a motort forgalomba helyezni -olasz, a mozaik ba kell vinnem műszakira. elcsúsztam vele, és szétment az első lámpa/többek között.... A műszakira akarok valakitől egy első lámpát kölcsönkérni.Mivel nincs szezon gondoltam ráérne egy hétre, berakom a motorba, levizsgáztatom aztán adom vissza. Röviden ennyi. Ha valaki kölcsönadja, megköszönném, a részleteket persze még lehet tisztázni.
nekem is van 1 eladó gummám, 1 pirelli supercorsa! 120/70es... 6 ér odaadom ha kell vkinek
hááát sok sikert...
uhhhhhhh
20e ft
mennyiért adod?
van egy első gumim elado. persze uj
azt nem irták bele,hogy döglött állatot se tegyen bele,mer az meg feléledhet?