fűtés kell a garázsba és akkor tuttok bütykölni én is most szereztem egy ien gázos gűtő akármit, vmi szieszta vagy mi a neve:D gázpalack van benne és ak fainul melegít:D má elő van készitve minden a motorszerelésre, csak még pár alkatrészre várok,aztán leeht szerelgetni aztán jöhet a tavasz... nem a minusz 10 fok..
Ja ja ideges fajták a 29-esek
Egy párszor már engem is sikerült meglepnie
Elég hepe-hupás volt az út,elkezdtem úgy intenzíven kilöni,és úgy rendesen elkönnyült az eleje,meg rendesen csóválta a kormányt a kezemben
Ha rossz az út,akkor csinál főleg ilyet.
Szerencsére sikerült megfogni
Üdv minden Fireblade-esnek
Nekem irtó unalmas volt a karácsony.
Az utakon hideg van motorozni nem lehet.
A garázsban szintén meglehet fagyni,motort bütykölni sem lehet.
Így maradt a karácsonyi kaja zabálás,meg a arhív fényképek nézegetése a szezonrol
Ja meg óránként kimenni a garázsba,cigivel a szájba és csudálkozni a gépen
na igen az meg a másik, hogyha sokkal melegebb lenne.. csak ak nem a billentyüzetet vernénk hanem a gázt cibálnánk na de én sztem meg is cibálom a gázt,csak éppen a simsonon meg a kocsin
Hy, sajnos azt kell hogy mondjam nem sok változást érzek mióta benne van. A kipuf rendszerrel együtt magas fordulaton talán gyorsabban felpörög..... Persze ha be lenne hozzá állíttatva padon akkor állítólag lenne pár plusz ló. Most csak egy ilyen kipuf rendszerhez való netről letölthető map van rajta ami mégsem ugyanaz mintha pontosan be lenne hangolva minden. Azt mondják a hozzáértők hogy a 929 kezdetleges befecskendezője miatt nem lehet annyi anyagot adni neki mint amennyit kellene.
Amúgy legelső változtatásnak a lánckerék cserét javaslom ha még nem tetted meg. 15 előre 43 hátra.
Az a legolcsóbb tuning és érezni is rendesen.
Üdv Kertész!
Neked ugye van Commander a vasban!? Éreztél valami teljesítmény javulást mikor beraktad, vagy fogyasztás csökkenést? Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy jó lenne nekem is, csak nem tudom érdemes-e?
Mit raksz fel a gépre?
Egy párszor már engem is sikerült meglepnie
Elég hepe-hupás volt az út,elkezdtem úgy intenzíven kilöni,és úgy rendesen elkönnyült az eleje,meg rendesen csóválta a kormányt a kezemben
Ha rossz az út,akkor csinál főleg ilyet.
Szerencsére sikerült megfogni
legyen már tavasz
Nekem irtó unalmas volt a karácsony.
Az utakon hideg van motorozni nem lehet.
A garázsban szintén meglehet fagyni,motort bütykölni sem lehet.
Így maradt a karácsonyi kaja zabálás,meg a arhív fényképek nézegetése a szezonrol
Ja meg óránként kimenni a garázsba,cigivel a szájba és csudálkozni a gépen
Kinek hogy telt a karácsony?Nekem nagyon jól.
...esett a hó, de szépen süt a nap, így hamar elolvad.
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket szeretnék kívánni minden fórumozónak és családjának.
Amúgy legelső változtatásnak a lánckerék cserét javaslom ha még nem tetted meg. 15 előre 43 hátra.
Az a legolcsóbb tuning és érezni is rendesen.
Neked ugye van Commander a vasban!? Éreztél valami teljesítmény javulást mikor beraktad, vagy fogyasztás csökkenést? Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy jó lenne nekem is, csak nem tudom érdemes-e?
Én is Nagyon Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!