Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááh én nem akarok ilyet csináltatni,most inkább beletankolom azt a lóvét a motorba,majd ha kiszakad az üléshuzat
Üdv!

Látom te is borsodi vagy, merről?
Szia sb656!

Hát ettől a beütéstől félek csak, a többi még menne, de ez....?

Még esztergályos lenne is, na majd átgondolom, illetve megkérdezem, a srác aki szokta csinálni nem olyan drágán dolgozik, legalább megnézzük az elejét.
Most kurva jól van beállítva, feszesre egy kicsit, na majd meglátjuk.

Mégegyszer köszi a tanácsot!
Érdemes szétkapni a telót, mert akkor amellett, hogy kicseréled a szimeringet, leellenőrizheted a csúszógyűrűket, hogy nem-e kopottak. Egyedül az összeszereléshez kell majd egy beütőszerszám. Ezt vagy megveszed, vagy legyártatod egy esztergályossal. Vagy, ha ez minden kusza, akkor elviszed egy szerelőhöz és megcsinálja helyetted.
Igen, ma kaptam vissza reggel, de árat nem mondok, mert én igen baráti, sporttársi összeget fizettem érte. De a srác telószámát megadhatom.
Sziasztok megint!

Folyik a telóolajam sajna, ha jól tudom, kell vmi szimmering kiszedő, otthon Én ezt megtudom csinálni, vagy szervíz?
Tanácsot kérnék, szerintetek?
Sziasztok!

Tocka! Rendes gyerek vagy!Csak nyugodtan.....
hát nekem nincs körben semmi .... éreztem, hogy ott kellene lennie valami élvédőnek vagy minek
Na valahonnan szermányolnom kellene.
A kép lemaradt.
Van a vàz és a tank között,egy gumi bizbasz,nekem is csak az egyik oldali volt meg.A másik oldalra meg fekete 8as belső átmérőjű csőböl vágtam rgy 4cm hosszú darabot azt hosszában végigvágtam,majd rányomtam a tank élére es kész.
A tankot visszacsavarozod és kész.
Van, a tank alsó peremén fut végig. Emellett én vágtam szilikoncsőből egy kb 2 cm hosszú részt amit pluszba alà tettem.
jaja van ilyen kis gumi cucc mindkét oldalon.
Ha adna egy bankszámlaszámot akkor le lehetne tiltani
nem értem miért csinálja ezt ez a kis seggrágó faszkalap.Olyan átlátszó mint a levegő.Leláthatná már magát
ez kamú.Nem ám bedőltök ennek az embernek.Folyton hirdet olcsón motorokat ugyanazzal s szöveggel.Még a sorok is stimmelnek.Írtam egyszer neki egy emailt.Valami vacak jött vissza.
Cbr1000rr

Olcsón adja. Kis buzija ,azt hiszi bedőlnek neki azzal a szar angol tudásával.. Meg kellene szívatni ! Anda bankszámlaszámot és máris látni a nevét a számlaszám miatt. ja és egy ügyes csajszi eljátszhatná hogy tiltsák le mert ellopták a barátja tárcáját.Bejön mert már csináltam ilyet :D
Akinek s28,sc33 van, meg tudná mondani, hogy gyárilag van valami gumi ágy a tank és a váz közé két oldalt?
Akkor valami gáz van!
Én nem kaptam semmit!
Légyszí akkor a grozinger@gmail.com-ra küldjél,hogy milyen típusú van!
És bocsánat!
ja maradok a hagyományos hatlapfejűnél ami rozsdamentes és egyébként sem látható helyen van...
A rozsdamentes inbuszt beleszórhatod.Ha csak horganyzott praktikeres az be fog rozsdásodni.Azért ne féktárcsacsavar legyen mert avval lehet megszívod.
nem hiszem, minden e-mailra válaszolok! Mi a probléma? képeket is küldtem
A boltban megnézték és egyező menetűt adtak, meg is néztem és szépen könnyen bele lehet csavarni....

Szívem szerint az IMBUS csavart tenném bele, mert az jól néz ki, csak arról nem sok infóm van, hogy miféle (Praktikerben vettem) és ha netalán el kezd rozsdásodni akkor veszélyes a kiszedése...
B@sztál nekem visszaírni 1000RR kuplungtartályzokni ügyben!
Valószínű hogy ez sűrű mentes, vigyázz nehogy más menetemelkedésűt próbálj beleerőltetni.
Jó napot nektek ! itt foglak benneteket boldogítani, vettem végre egy 929rr bringát.

Még képem sincs róla, és csak egyszer gurultam vele decemberben...
Olajat lecseréltem, nekem is max 3.5l ment bele és max fölött van.