Hát ettől a beütéstől félek csak, a többi még menne, de ez....?
Még esztergályos lenne is, na majd átgondolom, illetve megkérdezem, a srác aki szokta csinálni nem olyan drágán dolgozik, legalább megnézzük az elejét.
Most kurva jól van beállítva, feszesre egy kicsit, na majd meglátjuk.
Érdemes szétkapni a telót, mert akkor amellett, hogy kicseréled a szimeringet, leellenőrizheted a csúszógyűrűket, hogy nem-e kopottak. Egyedül az összeszereléshez kell majd egy beütőszerszám. Ezt vagy megveszed, vagy legyártatod egy esztergályossal. Vagy, ha ez minden kusza, akkor elviszed egy szerelőhöz és megcsinálja helyetted.
Van a vàz és a tank között,egy gumi bizbasz,nekem is csak az egyik oldali volt meg.A másik oldalra meg fekete 8as belső átmérőjű csőböl vágtam rgy 4cm hosszú darabot azt hosszában végigvágtam,majd rányomtam a tank élére es kész.
A tankot visszacsavarozod és kész.
ez kamú.Nem ám bedőltök ennek az embernek.Folyton hirdet olcsón motorokat ugyanazzal s szöveggel.Még a sorok is stimmelnek.Írtam egyszer neki egy emailt.Valami vacak jött vissza.
Olcsón adja. Kis buzija ,azt hiszi bedőlnek neki azzal a szar angol tudásával.. Meg kellene szívatni ! Anda bankszámlaszámot és máris látni a nevét a számlaszám miatt. ja és egy ügyes csajszi eljátszhatná hogy tiltsák le mert ellopták a barátja tárcáját.Bejön mert már csináltam ilyet :D
A boltban megnézték és egyező menetűt adtak, meg is néztem és szépen könnyen bele lehet csavarni....
Szívem szerint az IMBUS csavart tenném bele, mert az jól néz ki, csak arról nem sok infóm van, hogy miféle (Praktikerben vettem) és ha netalán el kezd rozsdásodni akkor veszélyes a kiszedése...
Látom te is borsodi vagy, merről?
Hát ettől a beütéstől félek csak, a többi még menne, de ez....?
Még esztergályos lenne is, na majd átgondolom, illetve megkérdezem, a srác aki szokta csinálni nem olyan drágán dolgozik, legalább megnézzük az elejét.
Most kurva jól van beállítva, feszesre egy kicsit, na majd meglátjuk.
Mégegyszer köszi a tanácsot!
Folyik a telóolajam sajna, ha jól tudom, kell vmi szimmering kiszedő, otthon Én ezt megtudom csinálni, vagy szervíz?
Tanácsot kérnék, szerintetek?
Tocka! Rendes gyerek vagy!Csak nyugodtan.....
Na valahonnan szermányolnom kellene.
A tankot visszacsavarozod és kész.
Olcsón adja. Kis buzija ,azt hiszi bedőlnek neki azzal a szar angol tudásával.. Meg kellene szívatni ! Anda bankszámlaszámot és máris látni a nevét a számlaszám miatt. ja és egy ügyes csajszi eljátszhatná hogy tiltsák le mert ellopták a barátja tárcáját.Bejön mert már csináltam ilyet :D
Én nem kaptam semmit!
Légyszí akkor a grozinger@gmail.com-ra küldjél,hogy milyen típusú van!
És bocsánat!
Szívem szerint az IMBUS csavart tenném bele, mert az jól néz ki, csak arról nem sok infóm van, hogy miféle (Praktikerben vettem) és ha netalán el kezd rozsdásodni akkor veszélyes a kiszedése...
Még képem sincs róla, és csak egyszer gurultam vele decemberben...
Olajat lecseréltem, nekem is max 3.5l ment bele és max fölött van.