Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rá is tapintottál a lényegre, a sportlégszűrő és a slip on miatt kap sokat. Általában alsó (és\vagy közép) tartományban beszegényítik a keveréket. Azt nem tudom, hogy a 954-et lehet-e írni, vagy csak PC-vel lehet módosítani. Én valamiért az utóbbira tippelek.
Itt rokon 1000RR-je is szép nagy kék füstiket nyomott.
Az én 954-em meg kisebb feketét dob ha nagyot pörgetek rajta. Van aki szerint nem jó jel van aki meg legyint rá. Meg aki jött utánam még azt mondta hogy érzi a szagát, kipróbáltam én is érzem az el nem égetett benyát. Érdekelne a vélemény tőletek is! Egyébként Akra rövid oval dob van rajta meg K&N légszűrő kalibrálás nélkül.
És nincs egyedül!
Egyelőre meló, de a suli is szóba jött már.
ott akarod befejezni,vagy meló?
Még igen, de megyek külföldre, ha minden igaz...
jaja így van alkatrész ellátásunk:D
jársz suliba?,nem szoktalak látni
Ha szombaton délig nem írok, akkor igen.
ok ...
szóljak érte ,vagy eszedben lesz ?
Majd hétvégén tudom, nem vagyok otthon.
megnézed nekem ?
Örüljetek, hogy akad itt egy vérbeli, elborult agyú 900 RR fan...
ellátod az egész fórumot bontott 900rr alaktrészekkel
Talán akad... van egy komplett törött tankom, azon mintha lenne még tanksapka.
hi ...
tanksapka lefogató csavarod , nincs véletlenül ? ? ?
Ment mail!
Itt vettem már vagy 2 éve "sb656"-tól, de most jutottam el addig hogy sikerült kicserélni.
Igen nem nagyon lehet rosszul berakni, csak lehet egy minimálisat fordítani a helyén még rajta és akkor a peremén lévő furat máshová esik és nem tudom annak van-e valami jelentősége.....
nnna...
Hol vetted a termosztátot,és mennyi volt?
Szerintem rosszul nem tudod berakni a termosztátot,mert a helye úgy van kialakitva,legalábbis sc28- nál így van.
Üdv!

Ma nagynehezen sikerült kivarázsolni a termosztátot. (hogy egy csvar kivételhez hogy szét kell bombázni a gépet )
Holnap megkapja a másik termosztátot, kérdésem az lenne, hogy kell-e valamire figyelni a cserénél?
Ha berakom akkor enyhén lehet fordítani rajta és így a peremen lévő lyuk ugyanoda esik, ahol az egyik vékony cső kivezetése van....
gondolom ezeknek egybe kell esniük?!
ok, délelőtt hívlak.
Csak huje kérdésekkel zaklass

hívj nyugodtan reggel 7-22-ig adásban vagyok
Helló RRamm!
Telefonon zavarhatlak , lenne egy-két hülye kérdésem. ...nekem fontos