Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/motor..." target="_blank">Jó cucc,vigyétek !

Szervusz!
Olajban és még sok másban tudok segíteni. Adatlapomon van elérhetőség.
Nekem is jobban tetszik a 954-es,de a 929-es től sem zárkózom el.
Sajnos sok a leharcolt példány mind2ből.
De csak megtalálom az aranyhalat az éter-tengerben
Elvileg ugyanarra kell figyelni mint bármely más motornál, de tudni kell, hogy kicsit hangosabb a blokkja a 954-nek mint másoknak (aminek a véknyabb hengerfal és a rövidszoknyás dugattyú az oka). Nem vészes megszokható, az elején engem is "megijesztett". Ha azt mondod nem annyira fontos neked a pénz akkor én a 954et javaslom a kinézete miatt...de ez ízlés dolga. Sok sikert a vásárláshoz!
Üdv!

Ebbe az öreg paripába milyen olajat tegyek?
(és honnan tudok jó árban rendelni?)
Kössz!

üdv:Laci
Én a VFR-rel jártam így. Pontosan ugyanígy.
Bontóban nem volt vészes a csere darab, ami azóta (most már új tulajnál) is hibátlanul üzemel.
Üdv!

És te hol találtál hozzá és mennyiért?
Ma elvileg szétkapjuk és megnézzük mi a helyzet belül, de igen már többen mondták, hogy a tömszelence lesz a ludas.....
Amikor júniusba leraktam a gépet minden OK volt és most első indítás után jött elő
A 929 Csizi édesapjáé. Nagyon szép patika állapotban tartják a gépeiket, ahogy azt a videón is láthatod, ha beírtad a gugliba, hogy "csizirajder" (ahogy a hirdetésben olvashattad).
Csizit a VTR SP1-es topikban találod meg itt.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ez lenne a másik,csak hogy pontos legyek
Sziasztok.
Segitségeteket szeretném kérni.
Motorvásárlás előtt állok.
Honda Cbr 929,és 954-es érdekelne elsősorban.
Találtam egy 954-est,http://www.kepesmotor.hu/honda...
Valamint van egy czizirájder nevű felhasználónak egy 929-ese.
Nem az ár a szempont.
Mire kell figyelni vásárlásnál?
Ha valaki tudna segiteni,annak köszönöm.
Sajnos láttam már pár leharcolt páldányt,így most jobban szelektálok.
Sziasztok
na lehet kitolni a motorokat a garázsból,ígéretes az idő,délután lehet motorozni végre 1 lájtosat
lehet megszünt a bolt,én se találom már pár hónapja
Szia joe! Ez vizpumpa lesz a tömszelencéd ment szét és azt nem lehet javitani nekem már kétszer volt ilyen! Bontoba keres mert újonnan nagyon drága!
nekem is valami más jön be
aranyáron
Ti megtudjátok nézni a BikerWord oldalát,régen sokat rendeltem tőlük,de most a megszokott címen valami marhaság jön be.
bikerworld-nél biztos van
motoroswebaruhaz.hu oldalon is nézd meg
A Hondánál biztos van.
Sziasztok !

Valaki nemtudja, hogy honnan tudnék SC28-hoz új szívató bowdent venni ?
jaja akkor jólvan,fura volt,hogy 97es eleje, 99es segge van
elég jó áron árulja, 5körül el is lehet adni szerintem most tavasszal
Szép!
Sok balesetmentest az új kupakban.
Én is mindig ki akartam próbálni az Arai-t,de majd egyszer.
Nekem ez van most.
Új tökfedőm
de igen 97 sé az.2008 ban fighternek volt építve mikor vettem.Egy darabig úgy használtam de később úgy gondoltam felidomozom.A gyári fejidomra és a lámpára mondtak 100 ezret.azt bújtam a netet és láttam egy 97 es évjáratét.Ugyan az a felfogatási pontjai mint a 99 -é. 12.000ft ért vettem fejidomot lámpával:))Én mikor eladtam akkor még félkész volt.Még fekete volt a fejidom és hasidom sem volt rajta.A mostani tulaja festhette át ilyenre.szerettem volna így megcsinálni mint ahogy most van csak sokba lett volna,inkább vettem egy 929rr.De az eredményt látva már sajnálom hogy eladtam A mostani gazdija jól kipofozta