Mitsu colt, 1999-es műszakis. A srác 1 hete vette, még át se íratta már eladná.
A hűtőjébe alig volt víz, 3 órát szerelték, hogy hozzám el tudjon jönni
Nagyjából arányos az ár, de én az olcsóbbak között fogok ezután is nézelődni. Hoztak hozzám egy kocsit megvételre, elmondtam a bajait a srác ideadta volna a piaci ár egyharmadáért
Nem kellett mert a végén már haza se tudott menni vele, itt aludt a kocsi a ház előtt.
Életemben először -3 hete- vettem kocsit árában, pont ezért mert akkor biztosan jó lesz. 200 km után hengerfejes lett. Ezelőtt szinte mindig a legolcsóbbat jóval ár alatt vettük, nem volt ilyen komoly gond eggyel sem!
hát ha füstöl,akkor az semmiképp se jó jel olaj fogy?
mikori az 1000rr ami eszi az olajat? mert a 2008asok szériahibája volt az olajevés,valamit elbasztak a hengerek hónolásánál,és új állapotától kezdve ette. de cserélték garanciába a hengert.
amiről én írtam,hogy voltam megnézni és ette az olajat,az 2004es volt.
A hűtőjébe alig volt víz, 3 órát szerelték, hogy hozzám el tudjon jönni
szervezzetek egyet valahova szoboszló környékére,én mennék
Nem kellett mert a végén már haza se tudott menni vele, itt aludt a kocsi a ház előtt.
hallod szoboszló környékén annyi 900rr lett,hogy lehetne valami találkozót szervezni oda
suzukiknál van ált írható ECU.
mikori az 1000rr ami eszi az olajat? mert a 2008asok szériahibája volt az olajevés,valamit elbasztak a hengerek hónolásánál,és új állapotától kezdve ette. de cserélték garanciába a hengert.
amiről én írtam,hogy voltam megnézni és ette az olajat,az 2004es volt.
Én a repsol-t ajánlanám, én azt használom, csak jó véleményem van róla !
Olaj cserénél, írjál már hogy mennyi olaj ment a gépedbe, mert elvileg 3.7 L, de nekem csak 3 L ment bele, így is a max. jelzés fölött van picivel.
Plexi ?