Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor jó állapotban volt
valami egyedi festést raksz rá?
Mitsu colt, 1999-es műszakis. A srác 1 hete vette, még át se íratta már eladná.
A hűtőjébe alig volt víz, 3 órát szerelték, hogy hozzám el tudjon jönni
Idomzat, festès, meg mèg 1-2 apróság.
Idomzat, festès, meg mèg 1-2 apróság.
milyen autó volt ez?
mit újítasz rajta?
szervezzetek egyet valahova szoboszló környékére,én mennék
Nagyjából arányos az ár, de én az olcsóbbak között fogok ezután is nézelődni. Hoztak hozzám egy kocsit megvételre, elmondtam a bajait a srác ideadta volna a piaci ár egyharmadáért
Nem kellett mert a végén már haza se tudott menni vele, itt aludt a kocsi a ház előtt.
Nekem is fáj már a fogam egy CBR talira...de az enyém jelenleg darabokban, felújítás előtt van. Na, de hátha elkészül egyszer... :-)
magyarországon semmit se lehet tudni,árulnak drágán szart is,olcsón szart is, olcsón jót is és drágán jót is minden van
de nekünk nincs suzukink,szoval ez nem érint minket
hallod szoboszló környékén annyi 900rr lett,hogy lehetne valami találkozót szervezni oda
Életemben először -3 hete- vettem kocsit árában, pont ezért mert akkor biztosan jó lesz. 200 km után hengerfejes lett. Ezelőtt szinte mindig a legolcsóbbat jóval ár alatt vettük, nem volt ilyen komoly gond eggyel sem!
Bezony.
Sejtettem. Azt tudom, hogy a szutyokié írható, írtam is még valamikor. :-)
kiengetted jól a régi olajat?
faszán néz ki az ülés,most csináltattad? mennyi lovetta volt?
jó a tipped,nem írható az ECU. PC kell rá ha módositghatni akar valaki.
suzukiknál van ált írható ECU.
hát ha füstöl,akkor az semmiképp se jó jel olaj fogy?
mikori az 1000rr ami eszi az olajat? mert a 2008asok szériahibája volt az olajevés,valamit elbasztak a hengerek hónolásánál,és új állapotától kezdve ette. de cserélték garanciába a hengert.
amiről én írtam,hogy voltam megnézni és ette az olajat,az 2004es volt.
Repsol olajat én is csak ajánlani tudom!
dojcs?
Szia !

Én a repsol-t ajánlanám, én azt használom, csak jó véleményem van róla !

Olaj cserénél, írjál már hogy mennyi olaj ment a gépedbe, mert elvileg 3.7 L, de nekem csak 3 L ment bele, így is a max. jelzés fölött van picivel.
Mint látszik, még összeszerelés alatt van.
Lökd fel ide is a képet !

Plexi ?
Nézz már át CB sevenfifty fórumba!
Köszönöm !