Esetleg románia felé lenne innen békés megyéből jó menni, csak kicsit tartok tőle, elég sok negatívat hallottam az ottani közlekedésről és rendőrökről..
Hát az elmúlt évben nem nagyon járkáltam semerre sajnos, egy pesti út volt mindössze hosszabb táv. Korábban balatoni túra és egyéb belföldi utakra mentem vele. Ausztriába lenne jó kimenni, csak mire odáig elmegyek innen, elmegy az életkedvem:). A siklóernyőzésben ez tetszett, ott nincsenek rossz utak, nincs hülye ember aki kijön eléd, nincs gyorshajtás csak a végtelen szabadság, arra mész amerre akarsz úgy ahogy akarsz. Isten volt. Egy darabig ment a kettő egyszerre, motor+ ernyőzés de anyagi okokból inkább arról mondtam le.
Egyszerre lenyomod mind a kettőt,de csak röviden..A 954-en úgy van,hogy alapból a 1:00 villog.Próbáld többször,nekem se sikerül elsőre .Ha elkezd külön villogni valamelyik számjegy,akkor alakul a dolog .Ami villog,azt állítod.Ha jól emléxem,a jobb gombal a számokat állítod felfele,a ballal meg a számok közt lépkedsz.Ha beállítottad,hagyod az egészet,egy kicsit még villog,aztán elmenti a beállítást.Egyszer sikerült majdnem átállítanom a cuccot úgy hogy a vízhőfok fahrenheit-ban volt kiírva.Valami F villogott a celsius helyett.Gyorsan levettem a gyújtást,nem hagytam,hogy elmentse a beállításokat .Valahogy ki lehet kapcsolni a l/km számlálót is,meg a HISS kontroll ledét is,hogy ne villogjon.Van pár kombináció,de én sem ismerem ezeket .Jó nyomogatást!
De volt ilyen ötlete,tavaly még nagy volt a rózsaszín köd.....inkább valami túramotor cserére akart volna rábeszélni,mondván arrs ő is szívesen felülne
Sajnos nem rajtam múlott, hogy ilyen keveset mentem vele. (barátnő miatt kevés idő jutott rá, de idén más lesz) Márciusban szépen lecserélem belőle ezt az agyonhasznált olajat...
Lehet hagyom így az egészet, szegényke tavaly is ment kemény 1800km-t. Én nem akarnám ilyen drasztikusan átépíteni azért. Max ez a kormányátalakítás, de inkább előtte kipróbálnék egy ilyet tetszik-e így egyáltalán. Két motort fenntartani hááát kicsit húzós lenne sajnos. Alapvető baj az is hogy békésmegye útjai katasztrofálisak, tele egyenesekkel kevés kanyar..
nehogy már az asszony mondja meg a motor sorsát
Na ezt nem próbáltam! De majd holnap. Ha lenyomom mind a 2-tőt azután magát az órát és a percet a gombbal állítom?
Köszönöm a segítséget előre is!
Segítség kellene! beraktam az akksit a motorba, indítás, fasza minden, de elfelejtettem, hogy a műszerfalon az órát/ idő/ hogyan kell beállítani?
Engem zavar, hogy villog, tényleg nem emlékszem
929 rr-ről van szó.
Köszike
Eljön az ideje, meglásd
RRitám köszöni céépen