Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thommyy voltam a padláson szét néztem de sajna csak 900rr-ét találtam de nagy valószínűséggel lesz
Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek
Kellemes ünnepeket,és motorozásban gazdag újévet kívánok minden motoros társamnak
boldog karit mindenkinek!
CBR 4ever!
Sziasztok!Kellemes ünnepeket kívánok minden motorosnak
huh,tul vagyunk a dec 22.én ,az év legrövidebb napján, innentől hosszabbodnak a nappalok,jön a tavasz.. (meg a -10 fok szilveszterre )
Bocsi, hogy nem válaszoltam hamarabb a "házi állat miatt nem tudtam írni(hugom ), de nem sikerült szét néznem holnap feltétlenül megnézem neked
fain rucid van
Így-e! :-)
Amúgy köszi!
Akkor, hogy nézel majd ki, csak csizmában? ..amúgy grat.
jó ez a csizma,teccik de ez illik az én cbr emhez is,nem adod nekem?
Megvan a csizmám is. Elvitték a ruhát, így nem sokat kellett hozzátenni! Xpd
Padláson is voltál..?
hát jah az ugy más, azért más világ van ott mint nállunk..de ha kimennénk a cbr el ak kiesne a szemük,h mien motor? bár én nem tervezek ukrajnába motoros túrát monyuk haverom aszotna h tök olcsi minden,mer ő volt ott fellépni, zenész haver.. cigi benzin pina minden az itteni árak töredéke
Jó láttam nagy motort 350-es Izh oldalkocsis retek rakétát úgy füstölt mintha szemetet égettek volna benne meg olyan állapotban volt amit itthon kiváló restaurálási alapnak hívnak kint az öreg fószer és az asszony szakítottak vele.Ja vissza térve nagymotor még nyáron is ritka náluk Ungváron volt 1 250ZZR letámasztva azt úgy nézték mint a messiást
hát jó de más ien kis szarral menni, simsonnal én motorozok:D
aszitem h nagymotorosokat láttál:D me az meglepő lenne:D
lehet verernek pár feles vodkát aztán nem fáznak
steve az amerikában élő magyar srác tett fel vidit h fél méteres hóba elment 1 körre a gixxerrel, az kemény
Jaj ja ott mindig jó idő van kivétel amikor nincs Nem viccelnek sisak nélkül 2 személlyel esőbe hóba le kellett volna őket fényképezni na ez most jutott eszembe na majd hétvégén Ha megyek látogatóba.
Az Ukrán bajtársaink keményen tolják régi szecska vágókkal és újabb közel keleti huladékokkal
Hol voltál az egyenlítő környékén?
egészpontosan hol? kik azok a hülyék akik ien hidegbe is tolják?
Hali tegnap külföldön voltam ott motoroznak 1000-rel az emberek
na mivan srácok? bevagytok punnyadva nagyon
ki mit kap karira?
nekem is szitált kigyorsitásnál 1-2 be ,2szemnéllyel még 3ba is fáltásnál..de én vettem rá kormánytelót
Ideges féle. Ha elég lendületesen gyorsítasz vele, 1-2-3-ban elkönnyül az eleje, hajlandó elég rendesen beszitálni, főleg keresztbordás úton, vagy himpli humlis úton. Elsőre marha meglepő volt az FZR után nekem is, aztán meg lehet vele tanulni élni, de nem élet biztosítás. Azt mondják kormány lengéscsillapító orvosalja a dolgot.