60ezer az kb reálisnak tünik,ha nem volt gyilkolva,akkor tényleg lehet jó állapotban a blokk,szép hang,és semmi olajfogyasztás.sok motort hirdetnek 30ezer km ekkel,szinte biztos ,hogy visszavan tekerve,ez a 60 reális lehet,bár még az se kizárt,hogy ebbe is több van,na de ne állunk ilyen negatívan a dologhoz.ha nincs gyilkolva és rendesen szervizelik,simán 100ezer felett elmennek,én hallottam már 140e km esről is,kunmadarason valami emberke volt vele, legelső szériás rr volt.ha nem értessz annyira hozzá,akkor vigyél vmi szaki havert,nézzétek meg,mert ha jó állapotban van,akkor ennyiért nagyon jó vétel, főleg hogy még nem is alkudtál:D 500körül,vagy kicsit felette odaadja,főleg ha sürgős,és ott vagy kp val,akkor mindenféleképp lehet belőle faragni,én is igy vettem a cbr -t ősszel
pár hét múlva ha javil kicsit az idő, akkor mindenféleképp nézd meg,főleg ha a közelben van.
ez már néztem régebben a képesmotoron de akkor még drágábban volt fönt
tényleg elég jó állapotba van, és itt van hozzám közel
ha jobb idő lessz akkor megnézem, ha csak nem előz be valaki
a 60000km ezekben kevésnek mondható?
ugy értem ha vigyáznak rá meg nem kerekeznek vele állandóan akkor mennyi a maximum ameddíg ugy elmegy hogy még erős és minimálisan eszi az olajat
talán 150000km ?
Ujj - amiből jó esetben 10 db van a kezeiden, ha táltos vagy 12. Ezzel tudsz fogni, mindenféle nemzetközileg egyezményes jeleket mutatni - például most nekem a középső UJJadat....
Új - amikor valami olyasmire gondolsz, amit még nem használt senki, szűz a csomagolása, stb... new, neu, novij.
Ojan - olyan
mennyen - menjen
teccett - tetszett
szótő + rag, toldalék, hasonulás
Tisztelj már meg minket - és magadat - légyszi, hogy legalább a pirossal aláhúzott szavakat kijavítod.
Van a Honda-nak ez a hülyesége, hgy 12e-ként írja elő és 6e-ként ajánlja. Na, nekem ne ajánlgasson, hanem mondja meg a tutit.
Viszonylag közmegegyezés, hogy a 6e-set érdemes tartani. Ha nagyon őrláng üzemben használja az ember (és nincs sok rövid út hidegindítással), akkor lehet egy kicsit több. Ha meg pályázás is befigyel, akkor akár kevesebb.
üdv mindenkinek!
nem akarok teljesen hülyének látszani de érdeklődnék,hogy 929-be hány km-enként kell olajat cserélni?én 6000 ezrenként cserélem,de most olvastam egy helyen hogy 12000 írt.a gyertya cserével ugyanígy állok.illetve az iridiumos gyertya menyit megy el?aki tud nekem okosságot írni tegye meg.köszi.
Igazán nincs mit. Beszéld meg vele, és ha gondolod hívjatok fel vagy írjatok szívesen elmondok mindent a motorról, mennyit eszik mennyit alszik... Ha a válasz erre fülre kattintassz egyből látom, ha nekem szánod a bejegyzést, nem kioktatás, csak akkor kapok e-mailt a válaszról, mert amúgy elég ritkásan szoktam fórumozni.
ilyen állapotban mint a tied simán 700 alku nélkül aki meg sokallja az vegyen valami bontószökevényt szerintem igaza van Ramm-nak...aki nem ért hozzá az úgyis csak leköpködné...
Isten igazából annyira nem égető, csak van egy DiákHitel nevezetű csúzlim ami miatt kicsit nyomott a hangulatom. Ha eladnám kicsengetném belőle. De nem minden áras a dolog, és lehet a szándékom sme komoly.
Nincs valakinek eladó 1995-ös SC28-hoz felhasználói kézikönyve(user manual)?
Hol lehet megnézni,hogy a futóműnek mi volt a gyàri beállítása?