Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rájöttem,hogy 3éve nem töltötem fel fotógalériát ide,ezért most megtettem
http://www.sportmotor.hu/motor...
Gondolom eljutott hozzád a fúvóka szett. Kipróbáltad? Eredmény? Én viszont nem kaptam meg egyenlőre, amiben megegyeztünk.
irtam
Neked volt a szárazkuplungosod? Az kuriózum ebben a kategóriában. :D
Nekem utcán is kikönyökölt az RS250, pedig volt benne jó olaj. Ha pályázol vele egy fiatal 600-as motor árát készítsd oda a javításokra.
Kérdezd Andrást, teljes motorcsere lett a vége.
duke-ban is ugyanaz a blokk van.ne dőlj be ezeknek a pletykáknak,mielött megvettem anno az lc4-emet én is olvastam ezeket innen onnan.de aztán megvettem és most már elmondhatom hogy egy igazi igénytelen motor.olaj,-gyertya csere,légszűrő pucc.aztán mehet tovább.a blokkja csörgős de ez a ktm.nem japán!nem kell tőle megijedni,mindegyik csörög.ha tehetném vennék a 929.mellé 1 lc-4-et megint!
amit még multhét csütörtökön írtál az XL hirdetésre? irtam rá válaszd,de azt hittem,hogy azt poénnak szántad
Ha supermoto akkor Nekem a Duke tetszik formavilág szempontjából, de igén húz a KTM felé a szívem csak kicsit félek hogy hullik teteje alja.
Az a kovász amiért a pudvás RS250 lenne életképes mert rendszámra szükségem volna hogy el tudjam vinni pályára mert a kocsim nem lesz vonóhorgos sosem. :D
Taliról nem nagyon tudok, de én is szívesen gurulok bárkivel bárhová, szóval szóljatok ha lesz valami!
Szép darab!
üdv!én supermoto-ról ültem át 929-re!igazából nem tudom miért cseréltem le,egyik nap jött egy hang hogy nekem kell egy 929 és cseréltem!szóval egy 640-es ktm lc4-esem volt 2005-ös!nem tudom van e tipus amit szeretnél de ezt merem ajánlani.nagyon jó kis moci,városon kivűl is 130-40-körül simán lehet utazni,az meg akár elég is lehet.városban pedig nincs ellenfél,tud mosolyt csalni az ember arcára,macskát riogatni egy jó kipufogóval! !
üdv mindenkinek!raktam fel a vasról képet!bakonyba voltam kb 1 hónapja! tud valaki még idén valami motoros taliról?
Írtam mailt, nem válaszoltál!
Van olcsó pályamotorom eladó. És nem kell "redvát" venned. CBR600 RR.
de,azok voltunk nem szolibarna senki,sokan voltunk a napon nyáron
bizony ugy voltam mi este hoztuk be a lemaradást alkoholba... rosszul is vagyok kissé...
jah értem,én mondjuk előra akarnék lépni bár nem a lóerő a kevés,hanem egy újabb,korszerűbb technika miatt
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy van egy honda cbr 900rr-em, de hiányzik róla a fejidom, és sürgősen kéne egy! Aki tud, lécci szóljon, 98-99-es, sc33-mas! Tel számom: +3630-409-1098 vagy küldjetek emailt a dozsaera@gmail.com-ra! Köszi!
Én ismerem a háccssótt :D bocs hogy nem álltam meg köszönni amikor mentünk, csak a többiek már annyira kajásak voltak, hogy majdnem "éhenhaltak" :D Amúgy ahogy mondja dzsorzso, nem egy fehér atlétába voltál ? csajjal, hosszú haj, napszemüveg, meg szolibarna bőr :D ha igen akkor ott álltunk egymás mellet egy méterre a VIP résznél, a "box" uccánál
Ezzel a motorral akkor jöttek a srácok, mikor mi mentünk haza!Szép! ...egy kis ebéd otthon és vissza kocsival és akkor már lehetett sörözni, üvöltözni és persze a szőrszálakat állítani a hátunkon, mikor hirtelen 10-12 stunt rider volt fennt a pályán! Láttalak téged is, aszonypajtással voltál egy fehér atlétában!
Előre felé sajnos nem tudok, és nem is akarok ennek az ereje is bőven sok nekem, kihasználatlanság az indítója ha valakivel megtudok egyezeni elcserélem. Volt már mito evo is ajánlatként amin el is gondolkoztam mert fizetnének rá...
1996-1999
Első 16 hátsó 42.
Hali ! A 919-et mettől meddig gyártották? És mi a gyári lánckerekek száma? Köszi