SteveG nálad a pont ezek amcsi cikkszámok. Eleve az immo hiánya miatt más a csati. Probáltam már 929 -ét és lehet csatlakoztatni. Amúgy az a legjobb 929 tunning, h ráteszik az 54 hengerfejét a 29-re és egy commanderrel összelövik. A haveré ilyen és megy mint az állat egy 2007-es 1000-est lenyom vele simán.
Fel szeretném mérni az igényeket, hogy a motoromon található Erion Racing rendszer egészen pontosan arrow titán rendszer rugókkal mindennel és egy Erion Racing dob egybe 65ezer forintért érdekelne-e valakit? Illetve egy PUIG piros plexit 9ezerért? Valamint egy Undertail idom aksitartóval tokkal vonóval 15ezerért? Ne kövezzen meg érte senki ha elcserélem a motort csak akkor válnak ezek esedékessé. EGYBE is eladó. 1996-os CBR900RR-re való minden, nem kell mókolni varázsolni...
Most olvasgattam a fireblades.org-on. Ott azt írták mint én, hogy más a csatlakozó. De lehet, hogy csak az amerikaiaké. Nem tudom. Szerintem először próbáld ki egy 929-el ha eddig nem tetted. Ha igen akkor 100%-ig igazad van
Ott továbbá azt is írták,hogy akkor kompatibilis, ha a konnektort levágod és beilleszted a 954-ét helyes sorrendbe.
önindító szabadonfutója,amibe a lamellák vannak,az a kuplungkosár
többek irták ezt a hibát régen is,emléxem rá hogy szó volt róla,hogy megakad néha hidegen 1 pillanatra.de nagy baja még nem lett senkinek tőle szerencsére:D
jó lenne nekem után gyártott is de itt mindenhol tízen felül beszélnek nagy Kecskemét:) az a baj hogy itt minden motoros boltba okosok vannak csak a motorhoz nem értenek! Így nehéz hozzá venni akár mit is legszürő 17 első fékbetét 12 persze a leggagyibb
új levegőszűrő 6000 FT (után gyártott ugyan) de nekem is az van benne tökéletesen megfelel.Összeteszed azzal majd karbun koppanásig tekersz,majd kifelé kettő és felet és kész
Hát én már nem tudom, de szopat nagyon! Holnap szétbombázom gyertya képet nézek, meg bele teszem a nagyobb fúvókát, max kap új gyertyákat és ha még mindig csinálni fogja felgyújtom más nem marad:)
954:
38770-MCJ-L01 és 38770-MCJ-A01
929:
38770-MCJ-671 és 38770-MCJ-771
Ott továbbá azt is írták,hogy akkor kompatibilis, ha a konnektort levágod és beilleszted a 954-ét helyes sorrendbe.
Szerintem nem egyeznek, de nem teszem rá a karomat. Elvileg más kialakítású az ECU csatlakozója.
jó árak vannak,nézz szét
www.nagyvas.hu
Üdv.:Bala
többek irták ezt a hibát régen is,emléxem rá hogy szó volt róla,hogy megakad néha hidegen 1 pillanatra.de nagy baja még nem lett senkinek tőle szerencsére:D