szerintem csak 2vezeték megy a hűtő ventillátorba,test, a 3. nincs talán semmi.
kilyukadt hűtő cső? hát szerintem azt ne tákold,inkább vegyél bontva valami törött motorról, nemhinném,hogy olyan drága lenne,vagy ha sürgős,és nem gáz ha tákolni kell kicsit, akkor vedd le a problémás csövet,irány a helyi mezőgazdasági bolt,és vegyél olyan belső átmérőjű csövet,mint ami alapból volt,bilincsel rá,és kész,bár elég érdekesen mutatna 1 locsoló slag a hűtőn XD
szaisztok.
A két vezeték mellett van egy szabad hely.Az mi lenne?Gumis csatlakozónál.
A ventillátorom fellazult és kidörzsölte a vízhűtő egyik csövét.Valaki tud egy gyors javítási módot rá?
Sziasztok ! most kezdek fórumozni, új vagyok.2 hete vettem egy 929et SEDU-tól. komolyan mondom annyira örültem neki , hogy a könnyem is kicsordult amikor hoztuk haza.csak felsőfokon tudok a gépről beszélni. tényleg.lehet elfogult vagyok, én utcán használom, de nagyon fasza. gyerekkoromba (17 évesen) a mecsekbe motoroztunk ETZ 250 -nel- az volt a király a ki le tudta tenni a kipufogót, ugy hogy behorpadt. a jó öreg SEMPERIT gumikon.na nem nosztalgiázok.most 41 vagyok, de azt mondom akkor öregszem meg , ha túramotort veszek. 2 hétig még jó idő lesz. motorozzatok!
köszi ,hogy próbálsz segiteni, tegnap én is felirtam ide ,hogy keresek fejidomot, de még senki nme reagált.
tényleg nagyon jó a 929. higgyétek el a Hondának párja nincs.nagyon kompakt, preciz, kezelhető.
Sziasztok! Van egy eladó DID 530 ZVM2 Gold X-gyűrűs, könnyített, erősített lánc, 130 Le feletti erősségű! Boltban 37 ezerért láttam Én 30.000Ft ért odaadom!
(Lánc, Összekötő szem, 4db X gyűrű, Kenőanyag)
Ha érdekel valakit nyugodtan hívjatok: 30/603-8688
Akinek eldőlt a múltkor 929-e keresse már meg Andrást, megvenné a törött fejidomot a volt motoromra.
2 hét örömmotorozás után csak annyit mondott, hogy nem bánta meg, hogy 929-et vett
kilyukadt hűtő cső? hát szerintem azt ne tákold,inkább vegyél bontva valami törött motorról, nemhinném,hogy olyan drága lenne,vagy ha sürgős,és nem gáz ha tákolni kell kicsit, akkor vedd le a problémás csövet,irány a helyi mezőgazdasági bolt,és vegyél olyan belső átmérőjű csövet,mint ami alapból volt,bilincsel rá,és kész,bár elég érdekesen mutatna 1 locsoló slag a hűtőn XD