Én is régóta keresem,eddig eredménytelenül.
Az összes bontót felhívtam már,keresem a vaterán,e-bayen,stb de eddig semmi.Más évjárathoz persze akad.
Az e-bayen nemrég mondjuk volt egy balos.
A majosházai spoiler szervizben próbáld meg,vannak utángyártott idomaik a típushoz.
Hello!
Köszi a részletes választ,csak sikerül választani valamit. Ja, nem is mondtam, hogy tegnap felhívtam a rendőrségen a szabálysértési előadó csajszit, aki közölte, hogy jogerős a határozat, a postázóban leledzik már, hétfőn ide fog érni.
Tehát küldhetem a biztosítónak, ők még minimum 1 hónapot fognak ülni rajta, aztán nov. végén, dec. elején már lé is lesz.
A motor már összeállt, már csak a dekli fedélen látszik az akció, de az is jó lesz majd.
villahíd,nagymutter,und tankröggzíttő két 6 tos csavar.Harris nevű izé...természetesen a kittben benne van a fejidom tartó konzol is,mivel a gyári nem stimm
tuti nem szitálna be a kormány
jah szerintem is a 30 az korrekt lenne érte.
neked hogy van rögzítve? gyanítom nem így mint nekem,más motoron még nem láttam ezt a megoldást
Hali.
Nemtudom,hogy te tudod e mennyiért vettem,de annyiért akarom továbbadni.ezt meg hogy 16os kerékkel nemnagyon szitál,ezt tudja szerintem mindenki,akinek 900rr je van,én nem is akarok senkit rábeszélni hogy vegye meg,csupán megemlítettem,hátha valakinek pont kel,mert amugy hiánycikk,föleg igy konzollal együtt sztem nemnagyon találsz még ebayen sem,amit megveszel,5perc alatt felcsavarozol,és mehetsz is.
Akkor tudja ha vadul gyorsítassz ki, mondjuk egy előzésnél és megdob a nyomvájú vagy út egyenetlenség ami ugye nincs is magyarországon. De hangsúlyozom nekem 17es kerékkel csinált ilyet de a gáz elvétel után gyorsan megoldotta magának. Vagy ha erőlteted az egykereket és szarul rakod le akkor megtörténik 16-os kerékkel is, de ne olyat képzelj el h ütközőtől ütközőig csapja.
Szintén bejártam ezt az utat. Bontók, vatera, stb.
Az E-bay-en van egy, de kb. 10.000 HUFFF mire lejön.
Ennyiért meg inkább csináltatok egyet.
:)
Az összes bontót felhívtam már,keresem a vaterán,e-bayen,stb de eddig semmi.Más évjárathoz persze akad.
Az e-bayen nemrég mondjuk volt egy balos.
A majosházai spoiler szervizben próbáld meg,vannak utángyártott idomaik a típushoz.
ésha leesik a öreglány....összetöri a zújj emera plekómat annakmeg nemörűnék
hujeaja
Nincs véletlenül valakinek egy eladó (belső) indextartó idomja 99-es RR-hez?
Eléggé kellene...
:)
Köszi a részletes választ,csak sikerül választani valamit. Ja, nem is mondtam, hogy tegnap felhívtam a rendőrségen a szabálysértési előadó csajszit, aki közölte, hogy jogerős a határozat, a postázóban leledzik már, hétfőn ide fog érni.
Tehát küldhetem a biztosítónak, ők még minimum 1 hónapot fognak ülni rajta, aztán nov. végén, dec. elején már lé is lesz.
A motor már összeállt, már csak a dekli fedélen látszik az akció, de az is jó lesz majd.
MRA racing
ZeroGravity
Remélem így könnyebb
http://www.motorline.hu/index.php?option=com_searcher
http://na
gyvas.hu/motorosbolt.html
http://danger.hu/webshop/products&ctg=15&p
age=10
Nekem F.Fabbri dupla bubis volt, és megvoltam vele elégedve.
Most MRA Racing van, ez kicsit magasabb, de nem túlságosan, szóval tökéletes.
A ZeroGravity-t nem ismerem.
Én a helyedben a nagyvasról rendelnék egy MRA-t, ha gondolod gyere le és nézd meg az enyémen hogy mutat.
eeképzelem ahogy ott fogja a csillapító végét...
jah szerintem is a 30 az korrekt lenne érte.
neked hogy van rögzítve? gyanítom nem így mint nekem,más motoron még nem láttam ezt a megoldást
30 korrekt ár az ölinszem 55 volt harris kittel.
Nemtudom,hogy te tudod e mennyiért vettem,de annyiért akarom továbbadni.ezt meg hogy 16os kerékkel nemnagyon szitál,ezt tudja szerintem mindenki,akinek 900rr je van,én nem is akarok senkit rábeszélni hogy vegye meg,csupán megemlítettem,hátha valakinek pont kel,mert amugy hiánycikk,föleg igy konzollal együtt sztem nemnagyon találsz még ebayen sem,amit megveszel,5perc alatt felcsavarozol,és mehetsz is.