Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az az ár sok ....
nem azt mondom , hogy nem ér annyit a motorod , félre ne értsd..

de amíg egy 99-es 919-es 499.000.- addig nem biztos , hogy megéri a 670-et nekem , mivel bármikor tovább kell adjam ...
na megtaláltam amit kerestem,köszi bala
Itt meg tudod nézni. Habár ez itt német piac, de nagy valószínűséggel itthon is ilyen a színekben futottak...

http://www.cbr1000rr.de/frame....

Legördíted bal oldalt az SC28-at (vagy bármelyiket) és a Farbcodes-ra kattintva megjelennek az évjáratok színei.

Jó mazsolászást!

Bala
nemnagyon láttam még olyat
1996-os igen megkímélt példány 52ezer km, azt pedig, hogy gondoltam a cserét mindenféleképpen személyesen kellene. 670ért árulom a motoromat, hogyan mikéntre meg személyesen tudnánk kiötleni valamit.
egy cbr zöld?
Az pont nincs, de amiket írtam, az egyben 15ért vihető. Ez szerintem nagyon jó ár, ha azt vesszük, hogy kb. egy önindító ennyi.
ja ...
elcseréltem ...

milyen idős az RR-ed ?Km?stb...
mondj valamit a gépről...
hogy gondolnád a cserét?
Zőőőőőőőőőőőőőőőőddddddddddddddddddddddd
itt nem találom,hogy mik a gyári szinek:(
De lehet, hogy ha ezen az oldalon megkeresed a neked fontos motort, akkor megtalálod a színeit. A 929é ott van az alján pl. http://www.motorcycle.com/manu...
Hát elvileg az adott évjárat szervízkönyvében benne van. De, hogy máshol hol lehet, azt nem tudom.
Az indexrelé engem lehet érdekelne.Mennyibe adnád?
Tudja valaki,hogy hol lehet megnézni,hogy efy adott évjáratú cbr milyen szinekbe jött ki gyárilag?
Sziasztok!
Van 2db gyújtótrafóm, 1 önindítóm és 1 komplett vezetékkötegem elektronikával '92-es 900RR-ről. Ha kell valakinek valami, akkor írjatok. Óccsó
Te adtad az R6-ost az FE550-ért? Nem boltolunk RR-re? :)
929 vagy 954...
Sziasztok!Létezik olyan hogy Honda cbr 959?
ja nem is ide akartam feltölteni
motoremelő valakinek egy 5ösért?
Az a baj ezzel a fránya gyári felső villahíddal, hogy van benne egy törés, ami mindenhez képest szögben áll, így nehéz egy akármilyen kormánykiemelőt ráfaragni. De ha nem marad más megoldás, meg kell próbálnom...
Nem tudják mi a jó...
A kék ezüst az a mi védjegyünk
Igen az említett súlyos tízezrek... Ezt vagy pontosan ilyet árult egy figura itt a sportmotoron 13ezerért amikor felhívtam akkor mentek érte :(
Jesszus...
Köszönöm azért :)
Azt hiszem,akkor inkább megbarátkozok az idegen csavarral.