hát nem tudom tákolni meg kisérletezgetni nem akarok csináltam eleget a 600 asnál
komplett szettet akarok
irják itt a ebay en a szettnél hogy a plexiből kell vágni, és kész.+ jár hozzá fémfékcső szett amit amugy is cserélni akartam szóval lehet belemegyek postával mire hazajön lesz vagy 100 rugó dehát mit tehetek?
sziasztok érdekelne hogy 1999évjáratu 900rr hondámba amiben 16 os elso kerék van bele e tudnám tenni 2001 es évjáratu 900rrhondábol a 17 es kereked gond nélkul aki tud tanácsal elláthatna elore koszonom
Én is ezen agyalok, de 929-re. Ha alacsony és nem túl széles kormányt raksz fel, nem kell olyan sok dolgot lecserélned.
A villahidat már írtam hogy lehet megerősíteni, a befogókhoz 200Ft az anyag a méh-ben, kormány kb. 10k.
Üdv Skacok 929 be egynes kormányt szeretnék, van szettbe 319 Eu ért az ebay.-en a kormány villahid befogók fémfékcsőszett, és kuplungbowden.
Van aki tud valami okosat esetleg itt magyarországon.?
Asus Eee PC 1000h
1 Gb DDR 2 ram
intel atom processzor
80 Gb hdd
wifi
BT
1,3 M kamera
eredeti Windows XP
Gyöngyház fehér
ledes kijelző
5,5 órát bír az akksija
komplett szettet akarok
irják itt a ebay en a szettnél hogy a plexiből kell vágni, és kész.+ jár hozzá fémfékcső szett amit amugy is cserélni akartam szóval lehet belemegyek postával mire hazajön lesz vagy 100 rugó dehát mit tehetek?
A villahidat már írtam hogy lehet megerősíteni, a befogókhoz 200Ft az anyag a méh-ben, kormány kb. 10k.
Van aki tud valami okosat esetleg itt magyarországon.?
ha ő azt mondja hogy nem kell , akkor jogos a ......................vagy valamit félreértettem?
1 Gb DDR 2 ram
intel atom processzor
80 Gb hdd
wifi
BT
1,3 M kamera
eredeti Windows XP
Gyöngyház fehér
ledes kijelző
5,5 órát bír az akksija
OK.