Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szervizkönyvem azt mondja,hogy 115ös az sc33nak is
hát nem tudom tákolni meg kisérletezgetni nem akarok csináltam eleget a 600 asnál
komplett szettet akarok
irják itt a ebay en a szettnél hogy a plexiből kell vágni, és kész.+ jár hozzá fémfékcső szett amit amugy is cserélni akartam szóval lehet belemegyek postával mire hazajön lesz vagy 100 rugó dehát mit tehetek?
sc28-ban 115-ös a gyári főfúvóka. sc33-at nem tudom, meg kell nézni szervízkönyvben, töltsd le, benne van.
sziasztok érdekelne hogy 1999évjáratu 900rr hondámba amiben 16 os elso kerék van bele e tudnám tenni 2001 es évjáratu 900rrhondábol a 17 es kereked gond nélkul aki tud tanácsal elláthatna elore koszonom
ki tujda,hogy az SC28 és SC 33 karbija miben különbözik,ha külöönbözik? mekkorák a főfúvóka méretek?
Én is ezen agyalok, de 929-re. Ha alacsony és nem túl széles kormányt raksz fel, nem kell olyan sok dolgot lecserélned.
A villahidat már írtam hogy lehet megerősíteni, a befogókhoz 200Ft az anyag a méh-ben, kormány kb. 10k.
Üdv Skacok 929 be egynes kormányt szeretnék, van szettbe 319 Eu ért az ebay.-en a kormány villahid befogók fémfékcsőszett, és kuplungbowden.
Van aki tud valami okosat esetleg itt magyarországon.?
Holnap délelőtt felhívlak ha nem akar leszakadni az ég, és valamikor összefutunk Nyír1en ha neked is ok
Az elővásárlási jog már a kicsigixxxeré
ha ő azt mondja hogy nem kell , akkor jogos a ......................vagy valamit félreértettem?
ment a mail
zeuszmotoros@citromail.hu megbeszéljük és jöhet a cucc
ugyanaz
Ha jó 929be akkor két első kell.
Mentve
0630háromhetvenhárom07tizenkilenc
Asus Eee PC 1000h
1 Gb DDR 2 ram
intel atom processzor
80 Gb hdd
wifi
BT
1,3 M kamera
eredeti Windows XP
Gyöngyház fehér
ledes kijelző
5,5 órát bír az akksija
Elég szar időt mondanak de Nyír1en találkozhatunk v.mikor.
Ha neked jó a szombat valamikor összefuthatnánk, ha nem lesz valami esős idő
Szia Atttiii, egy pontos típust a laptopról tudnál adni?
Van egy Eee PC-m is eladó 2 éves az asszonyé volt wifivel együtt 40000-ért odaadom.

OK.
99% hogy kell Stip-Stop elővásárlási jog fenntartva