Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tényleg kényelmeset akarsz próbálj ki egy 1000-es Fazert, de még a régebbi karbisat!
Busát ne vegyél! XX sokkal jobb választás, és, az injektoros nevetségesen keveset eszik, + hatalmas a tankja 400 km-t lehet vele menni.
Vidd el az én 600-as gépemet, jók a fékek rajta!
A nagy álmom egy TL 1000-volt , és egy nagy csalódés lett a vége.
ok megfogadon a tanácsod , és úgy fogok dönteni , hogy később sem bánjam meg.
95%
Ha gyerekkori álmod szeretnéd megvalósítani akkor busa...Ő a motorok királya,nagy,jól hangzik (milyen motorod van BUSA...váúúú amúgy én is azt akartam amikor cbr-t vettem,de nem bántam meg hogy az RR mellett döntöttem.Ha jó motort akarsz finomat,kényelmeset "amit HONDÁNAK hívnak ugyebár" akkor CB 1300...a busa státuszszimbólum és cserébe nem is olyan jó.....
Próbáld ki mindenképp a vétel előtt őket...mert nézni és használni nagyon nem ugyanaz.

Jó vételt kívánok !
Akkor Haya marad?
yamaha és Kwa szóba sem jöhet
nem tetszik
1150000
hayabusa, mint kényelmes motor? hááát...
fura lesz (főleg ZZR tulajként), de CB1300 ABS lesz a befutó, szerintem... a fenti kívánságaidnak tökéletesen megfelel, és még megfizethető is.

a kényelmes és nyomatékos Hayabusát pedig úgy hívják, hogy ZZR 1400 ráadásul 1.5oo körül itthon is találsz 3-4 éves egynégyest, ami kimondottan jó pénz érte.
Én azért eléggé Hondás vagyok...de nekem tetszik a Haya . Sőt egy időben gondolkoztam a cserén is. Amúgy akartam mondani, hogy ha nem tetszik a Haya, akkor ott az XX, bár nekem meg az nem tetszik, akkor már az X11, de azon meg semmi szélvédelem, cserébe jól néz ki. Ha viszont tényleg túrakivitelre adod a fejed, nekem ilyen kategóriában van egy nagyon bejövős motor, amit a Honda nem igazán ad, vagy legalább is nem úgy...FJR 1300. Esetleg Kawa 1400 GTR.

Szóval a Haya nem lenne rossz választás...csak jó gazditól kell venni. A GTR és az FJR nem annyira gyilkolós motor, így azokat nem kell annyira a széthajtástól félteni...persze azért jobb az óvatosság, az ördög nem alszik.
""Egy olyan motor tetszene , ami kényelmes , nyomatékos , és gyors , ha kell............ja és tartós . Ja és a legelső boltba tudjak megvenni hozzá minden kiegészítőt és alkatrészt.""

CB 1300,Varadero,...busa hááát...hát
Csuklós ikarus ! Inkább 1100 XX !
Micsoda? Ilyen gyorsan el is vitték? Az nem semmi, szabad tudni mennyiért ment el ?
Nem valószínű hogy Hondás maradok, mert egyre több dolog nem tetszik a VFR 1200-dan. Az 1000 RR az nekem kényelmetlen.
Egy olyan motor tetszene , ami kényelmes , nyomatékos , és gyors , ha kell............ja és tartós . Ja és a legelső boltba tudjak megvenni hozzá minden kiegészítőt és alkatrészt.
Tudom hogy ez egy kicsit ODABASZÓS lessz , de...... A fúúúúújjjj-on kívűl mi a véleményetek a Hayabusáról
ELKELT A 954
üdv. eladó two-brothers sportdob cbr 929-954 rr -re. ára 35 eft. 0620/598-2538 (megvan a bilincs is csak nincs a képen )
hali meg tudná nekem mondani valaki hogy mi célt szolgál az a kis cső ami a termosztátból a hűtőbe megy?
Zeusz! Félreértettél! Nem akarok váltani, azért kérdeztem, hogy nem tudjátok-e, hogy min van ugyanez a fékrendszer! Kókány kizárva, főleg a féknél! Én nagyon ragaszkodok a gyári cuccokhoz, a faragást meghagyom másnak :P
Ne váltogass semmit, venni kell bele másikat és kész.Ezen nem érdemes spórolni.
Osztrákoknál esetleg olcsóbb onnan lehetne venni.
Drága tudom,nekem is kellene egy utcai féktárcsa, mert verseny fék van rajta.
Hűtőtömítőt én még nem használtam, de sztem haveromnak azzal lett megcsinálva a hűtője, és nem folyik!(mármint ha egyre gondolunk :P)

Tudnátok segíteni? Az első féktárcsának mely típusok a kiváltói? Ha jól tom, a 954ben és a kezdeti 600RR-ekben is ez a fék volt! 900RR/919RR(bár nem hiszem, hisz ott 16os az első felni :S)

Előre is köszönöm, ha tudtok vmit :)
Hello!

Hűtő tömitő folyadékról tud valaki nyilatkozni?
Az idomok és a motor vasárnapig a legjobb ajánlatért elvihetők!
Ok hol mikor