Sziasztok!Kormánylengés csillapítót keresek 99-es 900 RR-re!Használt is érdekel,olcsó legyen és lehetőleg felülre a tank és fejidomtartó konzolhoz szerelhetőt!Ha esetleg tudtok valamit,van valakinek eladó,kérem szóljon!Köszönöm!Üdv :Zsolti czako20@freemail.hu
Kösz hogfy szóltál, de a mai este pont nem jó mert családi meglepi szülinap lesz, és oda csak el kéne tolni a képemet. A számom:30/628-kilencvenhárom-68. Hátha a legközelebbi alkalommal nem jön közbe semmi
tervezzük hogy megyünk,tiszaföldvár nekünk még közelebb is van, kb 40km:D nem rossz az a fürdő ,voltunk ott pancsolni még 2éve az asszonnyal,reméljük jó buli lesz,na meg jó idő:D ti jöttök?
Sziasztok . Egy nagy kérdéssel fordulok hozzátok . Minap vizsgán kiderült hogy üt az első féktárcsám . Másikat szeretnék rá tenni. Tudtok valahol ahol jó áron lehet venni rá ?Köszönöm előre is
inkább való "öreg" ilyen motorra, mint a 10-en 20-on éves hülye gyerek, akinek csak a gázkarrángatás jár a fejében vagy aki nem fogja fel, hogy nem pályán van, utána meg szedi össze a mentőhelikopter őket vagy az se.....
Akkor mit mondjak én, 49 évesen?
Momentán én lekaksizom, - de finoman mondtam - hogy hány éves vagyok.
De ha Te így haladsz előre a korban, amikor ideérsz, min fogsz ülni? Babettán?
Bocs a beszólásért.
Nem vagyok már 20-éves .
Kicsit elhíztam , és mér a reakcióidőm is túl nagy .
Igen Igen tetszik a V4 NAGYON , de nagyon sajnálom a 954-et
Nem igazán tudom hogy mit csináljak.
35 évesen hol lennél még öreg? valld be inkább, hogy vágysz a V4-re és ez izgatja a fantáziádat.....
Egyébként gyönyörű a motorod és aki megveszi tuti nem csalódik benne, nem egy összetákolt hóbelevanc
Végülis ez egy hirtelen döntés volt , azt sem tudom hogy mit akarok igazán.
A 954-et nagyon szeretem , és még nem csalódtam benne . Talán az első motorom , aminél nem merültek fel plusz költségek. Elpotyázni nem szeretném , próbálgatom , hogy mennyiért tudnám eladni.
Nem fogom bánni , ha rajtammarad
Ha vevő lennél , akkor alkudozhatnánk , de így komoly szándék nélkül ne sértegess !
A VFR -ről meg annyit , hogy nekem tetszik. A környezetvédelmi tiltás meg megoldható , de nekem így is elég bőven. Mint már mondtam öreg vagyok. miért törjön hátra a nyakam 1-2-be
A teljesítményszegénységét én is tudom tanúsítani, de szerintem leforgatva megjön az erő. Az más kérdés, hogy egy túrómotornál nem ártana, ha lent is menne...
929/954 polírozott sportdob eladó. Kellemes mély hangja van, nem üvölt, nem állít meg a rendőr miatta. Irányár 30,000Ft. 929 fejidom és plexi érdekel cserébe.
Ne sértődj meg ha komolyan megkérdezik, hogy mennyit engedsz a feléből! Rakjál rá egy krossz kormányt és kényelmes lesz
Az 1200-as vfr-ről volt 1-2 érdekes teszt. Állítólag 1-2-ben kis fordulaton semmi erő nincs benne.
Tesóm kint él London-ban már legalább 5 éve. Csak kirándulni jár haza. Viszont csak Londonban 2 millió munkanélküli van, mindenki csak addig lát. Anglián kívül van jobb lehetőség is. Az araboknál kétszer annyit lehet keresni, csak meleg van...
Sziasztok ! eladom a gépet 1250000 az első ár.
A MIÉRT kérdésetekre pedig az a válaszom , hogy VFR 1200
Öreg vagyok én már sportolni.
Meg néha már az őrangyalom nem bír követni.......... ... ... Lehet hogy ő is öregszik ?
RR-edről van már valami hír? Sikerült megcsinálni?
Holnap valszeg este megyünk ki a mikepércsire, olyan 9 körül indulás . Jön sv-s Józsi, meg gsx-f-s Józsi meg éne. Jössz? Számod még mindig nem tom.
Momentán én lekaksizom, - de finoman mondtam - hogy hány éves vagyok.
De ha Te így haladsz előre a korban, amikor ideérsz, min fogsz ülni? Babettán?
Bocs a beszólásért.
Kicsit elhíztam , és mér a reakcióidőm is túl nagy .
Igen Igen tetszik a V4 NAGYON , de nagyon sajnálom a 954-et
Nem igazán tudom hogy mit csináljak.
Egyébként gyönyörű a motorod és aki megveszi tuti nem csalódik benne, nem egy összetákolt hóbelevanc
A 954-et nagyon szeretem , és még nem csalódtam benne . Talán az első motorom , aminél nem merültek fel plusz költségek. Elpotyázni nem szeretném , próbálgatom , hogy mennyiért tudnám eladni.
Nem fogom bánni , ha rajtammarad
A VFR -ről meg annyit , hogy nekem tetszik. A környezetvédelmi tiltás meg megoldható , de nekem így is elég bőven. Mint már mondtam öreg vagyok. miért törjön hátra a nyakam 1-2-be
Az 1200-as vfr-ről volt 1-2 érdekes teszt. Állítólag 1-2-ben kis fordulaton semmi erő nincs benne.
A MIÉRT kérdésetekre pedig az a válaszom , hogy VFR 1200
Öreg vagyok én már sportolni.
Meg néha már az őrangyalom nem bír követni.......... ... ... Lehet hogy ő is öregszik ?