Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Miért akarod eladni a motorod?Van egy másik kiszemelt?
Asszem 278 van megadva gyári végsebességnek. Óra szerint gyári áttetellel 285-290körül szerintem.
Kb. mennyit megy végre a gyári 929 RR?
Sziasztok!Kormánylengés csillapítót keresek 99-es 900 RR-re!Használt is érdekel,olcsó legyen és lehetőleg felülre a tank és fejidomtartó konzolhoz szerelhetőt!Ha esetleg tudtok valamit,van valakinek eladó,kérem szóljon!Köszönöm!Üdv :Zsolti czako20@freemail.hu
Kösz hogfy szóltál, de a mai este pont nem jó mert családi meglepi szülinap lesz, és oda csak el kéne tolni a képemet. A számom:30/628-kilencvenhárom-68. Hátha a legközelebbi alkalommal nem jön közbe semmi
tervezzük hogy megyünk,tiszaföldvár nekünk még közelebb is van, kb 40km:D nem rossz az a fürdő ,voltunk ott pancsolni még 2éve az asszonnyal,reméljük jó buli lesz,na meg jó idő:D ti jöttök?
GRIFF buli?
fojamatba van,még nincs kész, de nemtom mi van vele,nem beszéltem most a szerelővel
Szia!

RR-edről van már valami hír? Sikerült megcsinálni?
mennyire üt? mert ha csak 1 kicsit, szabályoztasd fel, megúszod 1-2 ezer ft ból,2 tárcsa még bontva se olcsó buli
Szia Zsóti !

Holnap valszeg este megyünk ki a mikepércsire, olyan 9 körül indulás . Jön sv-s Józsi, meg gsx-f-s Józsi meg éne. Jössz? Számod még mindig nem tom.
Sedu: van fénykép a dobról?
Sziasztok . Egy nagy kérdéssel fordulok hozzátok . Minap vizsgán kiderült hogy üt az első féktárcsám . Másikat szeretnék rá tenni. Tudtok valahol ahol jó áron lehet venni rá ?Köszönöm előre is
inkább való "öreg" ilyen motorra, mint a 10-en 20-on éves hülye gyerek, akinek csak a gázkarrángatás jár a fejében vagy aki nem fogja fel, hogy nem pályán van, utána meg szedi össze a mentőhelikopter őket vagy az se.....
Akkor mit mondjak én, 49 évesen?
Momentán én lekaksizom, - de finoman mondtam - hogy hány éves vagyok.
De ha Te így haladsz előre a korban, amikor ideérsz, min fogsz ülni? Babettán?
Bocs a beszólásért.
Nem vagyok már 20-éves .
Kicsit elhíztam , és mér a reakcióidőm is túl nagy .
Igen Igen tetszik a V4 NAGYON , de nagyon sajnálom a 954-et
Nem igazán tudom hogy mit csináljak.
35 évesen hol lennél még öreg? valld be inkább, hogy vágysz a V4-re és ez izgatja a fantáziádat.....
Egyébként gyönyörű a motorod és aki megveszi tuti nem csalódik benne, nem egy összetákolt hóbelevanc
Végülis ez egy hirtelen döntés volt , azt sem tudom hogy mit akarok igazán.
A 954-et nagyon szeretem , és még nem csalódtam benne . Talán az első motorom , aminél nem merültek fel plusz költségek. Elpotyázni nem szeretném , próbálgatom , hogy mennyiért tudnám eladni.
Nem fogom bánni , ha rajtammarad
Ha vevő lennél , akkor alkudozhatnánk , de így komoly szándék nélkül ne sértegess !
A VFR -ről meg annyit , hogy nekem tetszik. A környezetvédelmi tiltás meg megoldható , de nekem így is elég bőven. Mint már mondtam öreg vagyok. miért törjön hátra a nyakam 1-2-be
A teljesítményszegénységét én is tudom tanúsítani, de szerintem leforgatva megjön az erő. Az más kérdés, hogy egy túrómotornál nem ártana, ha lent is menne...
929/954 polírozott sportdob eladó. Kellemes mély hangja van, nem üvölt, nem állít meg a rendőr miatta. Irányár 30,000Ft. 929 fejidom és plexi érdekel cserébe.
Ne sértődj meg ha komolyan megkérdezik, hogy mennyit engedsz a feléből! Rakjál rá egy krossz kormányt és kényelmes lesz
Az 1200-as vfr-ről volt 1-2 érdekes teszt. Állítólag 1-2-ben kis fordulaton semmi erő nincs benne.
Tesóm kint él London-ban már legalább 5 éve. Csak kirándulni jár haza. Viszont csak Londonban 2 millió munkanélküli van, mindenki csak addig lát. Anglián kívül van jobb lehetőség is. Az araboknál kétszer annyit lehet keresni, csak meleg van...
Hát akkor sok sikert az értékesítéshez. De legalább Hondánál maradsz, amit én lehet nem tudok majd elmondani magamról, de még ki tudja...
Sziasztok ! eladom a gépet 1250000 az első ár.
A MIÉRT kérdésetekre pedig az a válaszom , hogy VFR 1200
Öreg vagyok én már sportolni.
Meg néha már az őrangyalom nem bír követni.......... ... ... Lehet hogy ő is öregszik ?