Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton délelőtt, Hetényegyházán.
Hát nem szerszámos ládával akartam menni :) és hol lehetne meg nézni ?
Nekem pl olyanom van kilenc egy kilenc ezerkilencszázkilencvenhatból. Megnézheted ha nem akarod hogy bármilyen csavart is kitekerjek belőle.
Egyben 80,000Ft. Van még egy törött fejidom is hozzá (3 db.-ba van) fejidom tartóval. Próbáltam több szögből is fényképezni. A lámpán a fülek nem törtek le.
Szia !

Csak kíváncsiságból kérdem, hogy a tárcsa csavaroknál mekkora az osztókör ? Mert '92-'94-ig 73mm, utána meg 78mm asszem.
CBR600 F3-asé. Nem tudom a súlyát, a hátsó biztosan könnyebb, mert az csak 160-as gumihoz való. Annak buli akinek 16-os kereke van elől.
Hali nincs valakinek 900-919rr motorja Kecskeméten vagy környékén? Több dolog rejtélyes számomra, nagy segítség lenne ha meg tudnék nézni egy (normálisat) vagy beszélni olyannal akinek régebb óta van és valamennyire ért is hozzá ! Előre is köszönöm
cbr 929 be jó?Könnyebb mint a gyárija?
Holnap tudok képeket csinálni. Kicsit csúszott, fejidom törött.

Van egy kicsi occó 600-as CBR-em is eladó (200k). Levettem a hirdetést, marad a nagy motor. Kicsit felbosszantottak a hozzáértő emberek. Viszont kapott ma túra lábtartókat, és megvettem az anyagot a kormány kiemelőnek (180Ft).
Urak kell valakinek 17-es első kerék (5 küllös)?
Tegnap 1 ilyen esetben vettünk részt érintőlegesen, felhívom a figyelmet a kcr-es talpalójának a szögére. Majdnem derékszögben visszahajlott.
Ha ott egy motoros van, - a Honda CRV helyett - az már nem él.
milyen az idomszetted?
Küldesz képet?
okés.Beszélek a szerelőmmel hogy mérje ki hogy mitől nem tölt rendesen vissza az aksim ha lámpa fent van ha az a baja akkor szólok

köszi
az úgy korrekt 80 ért igen. de itt a 25 ezres feszabról volt szó.Mindenhol még a sugonál is 15 csak.
Azért nektek is sok minden drága. A 929 idomszettem 2 lámpával, tükörrel sok 80-ért?
Nekem van vadi új, nagy bordás, 13 K ért tiéd lehet. Mindenki ezt ajánlotta, egy ismerősöm VFR-jében több éve megy ilyen hibátlanul.
van itt egy srác aki elvan szállva egy kicsit az árakkal.Nem rég rakott fel egy hirdetést 929rr bont nincs meg az eleje.olyan
árakat mond hogy a legdrágább bontós is olcsóbb nála.
Megadtam neki a számodat. Látta, hogy hirdetem a motoromat, és meg akarta venni róla a kormánytelót. Címe:
hosklimas@gmail.com
max 15öt adnék érte
Sziasztok!Szerintetek megér 25 ezret egy használt feszültség szabályzó 929rr hez?Én kicsit sokallom az árat érte.
Akkor DOT 5.1 (jobb)menjen bele vagy DOT4. DOT5-öt TILOS.
Itt már korábban leírtam a cserét...ha gondolod olvasd át.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Fékolaj cserém lesz mit ajánlotok,elvileg dot 5.1 van a rendszeremben.
? vevőt?
nálam még nem jelentkezett,vagyogy érted?
A zx9 sokkal bikább motorral jön ki a gyárból, kényelmesebb is, de cserébe nulla fék, és eléggé egyenesen haladós futómű van alatta.
Mindkét motor tartós (volt vagy 4db. zx9-esem), de a Honda szerintem sokkal jobb motor. A blokkja is csendesebb, könnyebben kapcsolható a váltója is. A H sokkal jobban tartja az árát is, nincs is annyi eladó belőle.
Sajnos a CBR bő 1 literrel többet eszik, ha a 929-ről van szó.
Volt egy fiatal gixxer 1000, de elkelt sajnos. Egy fél éve árulják, és most levették a hirdetést.
Ha jön még egy olyan idióta, mint aki ma volt nálam motort nézni, akkor leveszem a hirdetést, felrakom rá a csőkormányt és marad még 1-2 évig.

Amúgy a felső villahidat könnyű megerősíteni. Le kell venni, felfordítani és kiönteni műgyantával s hibátlan lesz.

Elég sok elvárásom van egy motorral, a CBR ha erősebb lenne, szinte mindet teljesítené. Ha megmarad kap hátra egy nagyobb lánckereket.