Egyben 80,000Ft. Van még egy törött fejidom is hozzá (3 db.-ba van) fejidom tartóval. Próbáltam több szögből is fényképezni. A lámpán a fülek nem törtek le.
Hali nincs valakinek 900-919rr motorja Kecskeméten vagy környékén? Több dolog rejtélyes számomra, nagy segítség lenne ha meg tudnék nézni egy (normálisat) vagy beszélni olyannal akinek régebb óta van és valamennyire ért is hozzá ! Előre is köszönöm
Holnap tudok képeket csinálni. Kicsit csúszott, fejidom törött.
Van egy kicsi occó 600-as CBR-em is eladó (200k). Levettem a hirdetést, marad a nagy motor. Kicsit felbosszantottak a hozzáértő emberek. Viszont kapott ma túra lábtartókat, és megvettem az anyagot a kormány kiemelőnek (180Ft).
Tegnap 1 ilyen esetben vettünk részt érintőlegesen, felhívom a figyelmet a kcr-es talpalójának a szögére. Majdnem derékszögben visszahajlott.
Ha ott egy motoros van, - a Honda CRV helyett - az már nem él.
van itt egy srác aki elvan szállva egy kicsit az árakkal.Nem rég rakott fel egy hirdetést 929rr bont nincs meg az eleje.olyan
árakat mond hogy a legdrágább bontós is olcsóbb nála.
A zx9 sokkal bikább motorral jön ki a gyárból, kényelmesebb is, de cserébe nulla fék, és eléggé egyenesen haladós futómű van alatta.
Mindkét motor tartós (volt vagy 4db. zx9-esem), de a Honda szerintem sokkal jobb motor. A blokkja is csendesebb, könnyebben kapcsolható a váltója is. A H sokkal jobban tartja az árát is, nincs is annyi eladó belőle.
Sajnos a CBR bő 1 literrel többet eszik, ha a 929-ről van szó.
Volt egy fiatal gixxer 1000, de elkelt sajnos. Egy fél éve árulják, és most levették a hirdetést.
Ha jön még egy olyan idióta, mint aki ma volt nálam motort nézni, akkor leveszem a hirdetést, felrakom rá a csőkormányt és marad még 1-2 évig.
Amúgy a felső villahidat könnyű megerősíteni. Le kell venni, felfordítani és kiönteni műgyantával s hibátlan lesz.
Elég sok elvárásom van egy motorral, a CBR ha erősebb lenne, szinte mindet teljesítené. Ha megmarad kap hátra egy nagyobb lánckereket.
Csak kíváncsiságból kérdem, hogy a tárcsa csavaroknál mekkora az osztókör ? Mert '92-'94-ig 73mm, utána meg 78mm asszem.
Van egy kicsi occó 600-as CBR-em is eladó (200k). Levettem a hirdetést, marad a nagy motor. Kicsit felbosszantottak a hozzáértő emberek. Viszont kapott ma túra lábtartókat, és megvettem az anyagot a kormány kiemelőnek (180Ft).
Ha ott egy motoros van, - a Honda CRV helyett - az már nem él.
Küldesz képet?
köszi
árakat mond hogy a legdrágább bontós is olcsóbb nála.
hosklimas@gmail.com
Itt már korábban leírtam a cserét...ha gondolod olvasd át.
http://www.sportmotor.hu/motor...
nálam még nem jelentkezett,vagyogy érted?
Mindkét motor tartós (volt vagy 4db. zx9-esem), de a Honda szerintem sokkal jobb motor. A blokkja is csendesebb, könnyebben kapcsolható a váltója is. A H sokkal jobban tartja az árát is, nincs is annyi eladó belőle.
Sajnos a CBR bő 1 literrel többet eszik, ha a 929-ről van szó.
Ha jön még egy olyan idióta, mint aki ma volt nálam motort nézni, akkor leveszem a hirdetést, felrakom rá a csőkormányt és marad még 1-2 évig.
Amúgy a felső villahidat könnyű megerősíteni. Le kell venni, felfordítani és kiönteni műgyantával s hibátlan lesz.
Elég sok elvárásom van egy motorral, a CBR ha erősebb lenne, szinte mindet teljesítené. Ha megmarad kap hátra egy nagyobb lánckereket.