Hát ezen a héten este kikék menni este a mikepércsire, ha jó idő lessz. Sajnos az SV-s Józsi kinnt van Németbe dolgozni, és már vele se tudok menni.
Jövőhét hétvége fele lessz valami mátrás csapatás a sárga gsx-f es srác szervezi (Jozy) menni kéne, csak ezek kemény nagyon tempót diktálnak, én meg nem akarom oda baszni magam megint. Kaptam egy tippet, hogy Miskolc-Eger közt nagyon fain utak vannak, és oda vissza lehetne nyomni, de még nincs megszervezve. Most én se nagyon motoroztam, múlthéten elmentem tankolni a mol kútra, 240 km volt a napi számlálóba, na mondom hátha kibirja addig. A Debrecen tábla után 100 méterrel elfogyott a benya, toltam még vagy 400 métert a kútig, full cucc+ 35 fok jó vót
Minden esetre, szólók ha lessz valami.
Először is megnézném mennyire törött,ha össze lehet hegeszteni belőle egy használhatót amibe tennék egy kis lámpát az versenyre lehet jó lenne nekem.
Kormány gátló nem tudom miért nem ment még el.
2 hete megállt mellettem egy motoros a piros lámpánál, beszélgettünk régebbi motorokról, mondtam neki a kawát és a suzukit, ő csak mosolygott és biztatott, hogy most már jó motorom van.
Semmi intim kapcsolat , de azért szeretem. Ma is gurigáztunk vagy 300 km-t az asszonnyal.
Van benne KRAFT ! Ami 200 fölött érződik még benne , azt nem lehet leírni
Ja és az sem utolsó szempont hogy ma még nem tankoltam és nem 90-el mentünk
Na, akkor sok bódog kilométert az új jövevénnyel. Bár én már néztem neked egy Haya-t itt Dojcslándban. Nekem nagyon tetszett. A Harley Davidson találkozón szedtem össze ezt a szépséget.
A szívem még mindíg Hondás, de ezt ki kell próbálnom. Lehet, hogy egy kis idő múlva eladom , de lehet hogy úgy megszeretem, hogy sosem adom el.
Nagyon tetszik , brutálisan megy 2 személlyel , kényelmes mindkettőnknek , viszonylag keveset eszik , és elég sok mindent utolér , vagy elhagy.
Legyen benne sok örömöd!
És most akkor itt hagysz bennünket? Mert 1 picit kilógsz a sorból.
Mondjuk az is igaz, hogy én meg a CB senvenfifty topikban nyomulok..... No de az legalább szintén Honda......
Van valami fejlemény első gumival kapcsolatban?