Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Daytona
Ebay-en rendeltem egy hátsó garnitúrát 3000-ért.............és tévedésből kaptam 2 elsőt meg 2 hátsót.
Ha nem kell , ne vedd meg , de ne piszkálj
Szerintem jó , de nézz utána
530 , 108 link
16-42
Spike zeuszé. Az én 929-emen volt konzolokkal. Állítható, nagyon jól működik. Most a postán kering, de hamarosan meglesz.
Érdekesek az emberek.
Gyertyából megveszik feleslegesen a drágábbat de fékből olcsó is jó.
Milyen márkájú az a fékbetét?
Szia!

29-re jó a láncszett.
Láncszett 15000
gyertya garn. 15000
fékbetét 3000 / doboz
olajszűrő 1500
15000-ért a lánc meg a 2 kerék ?
Ha előkerült akkor kérlek vegyük fel a kapcsolatot.Érdekel a dolog. De most kié is a cucc?Tiéd vagy Zeuszmotoros-é?
Ez az ár konzollal együtt értendő? Milyen márkájú?Esetleg kép van?
De a lényeg, hogy érdekel
Fejidom alá szerelhető, 20kFt.
Az a DID láncszett lehet esedékes lenne majd lassan mi pénzt kérnél érte?
Maradt meg pár cuccom a 954-ből , ha lessz egy kis időm mejd lefotózom , és rakok föl képeket.
-új motorolajszűrő
-új DID láncszett JT lánckerekek
- új IMR9C-9H iridium gyertya 4 db
-Xenon szett 2 izzóval (kék fehér)
-új fékbetétek előre és hátra.
Ha valakit érdekel írok árat és postán elküldöm , vagy ha közel van elviszem motorral.
Hali!

És el is adó a cucc
Ha igen akkor ha nem akarod ide leírni, hogy mennyi az annyi akkor kérlek küldj egy mailt, hogy:
Milyen márkájú, Hova szerelhető fel(tank;fejidom) és mennyi lenne.
Köszönöm
email:spike999@vipmail.hu
Elvileg sedunak van csak a postán elkeveredett.Ha előkerül akkor vagy nála vagy nálam meglesz.
Metzeller M3...lehet kapni 27000 FT karolina út mögött Daróczi úti gumis....jó futóművel 20 000km és nem hibázik.
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy valakinek van-e eladó kormánystabilizátora cbr 929-re. Ha jól emlékszem a 954-é is jó rá.
Természetesen minél olcsóbb annál jobb. Esztétikailag lehet karcos nem érdekel csak a funkcióját töltse be.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mint kettővel ezelőtt írtam, Conti sport attackot vettem, mert mostanság nem volt pénzem a 17-es kerékre. Persze zsír új. Igaz Metzeler M 3-ast akartam, de az nem volt.
Van rá 17-es első kerék dögivel, ne szopasd magad a 16-os gumival. Jó a 600-as CBR, VFR, stb.
sziasztok, új gyerek vagyok errefelé, most vettem egy 98as évjáratú 919-et. kéne nekem tanács hogy előre a 16os kerékre ti milyen gumit szoktatok venni, ami azért tapad megfelelően(utcai körülmények közt)
és nem túl drága. mert én alig találok 1-2 gumit és azoknak is horror ára van :S ezen kívül valaki foglalkozik köztetek 919 bontással?
Conti race attack soft.ezt használtam és soha nem csúszott meg.nem az idei dot szám volt benne de igy is kiválló volt.
Nem egyről beszélünk, én ugyanis az István úton vettem, R17 - nél. Ott volt a legjobb árban. 25375.- plusz felszerelés.
Az biztos ! A kis sunyi már 2x jára szívatott le így. Amúgy persze én vagyok trehány, mert mindig kicentizem a tankolást.
Ezt énis hallotam. Haveromnak mesélte a vámospércsin a gumis srác, hogy a muksó elindult, vagizott, és elcsúszott, majdnem be az autómosóba. Lehet egyről beszélünk Te hol vetted?
Igen, van. Felhívtam őket, nincs M 3, de nagyon muszáj volt cserélni, már nem várhattam vele. Így Conti sport attack lett belőle.
Viszont míg vártam a cserére, beszélgettem a csapattal. Mesélték, hogy nemrég ment 1 srác gumit cserélni - első hátsó - GSXR 1000 - el, egy 600 -as fézerről ült át. 20 percen keresztül beszélték, hogy csúszik a gumi. Aztán amikor indult, már bent farolt a géppel, kikanyarodásnál viszont meg is fektette a gépet. Aztán jött vissza: ez nagyon csúszik!
Nagyon jó kis géped van! Vigyáz Rád, formában tart!