Daytona
Ebay-en rendeltem egy hátsó garnitúrát 3000-ért.............és tévedésből kaptam 2 elsőt meg 2 hátsót.
Ha nem kell , ne vedd meg , de ne piszkálj
Ha előkerült akkor kérlek vegyük fel a kapcsolatot.Érdekel a dolog. De most kié is a cucc?Tiéd vagy Zeuszmotoros-é?
Ez az ár konzollal együtt értendő? Milyen márkájú?Esetleg kép van?
De a lényeg, hogy érdekel
Maradt meg pár cuccom a 954-ből , ha lessz egy kis időm mejd lefotózom , és rakok föl képeket.
-új motorolajszűrő
-új DID láncszett JT lánckerekek
- új IMR9C-9H iridium gyertya 4 db
-Xenon szett 2 izzóval (kék fehér)
-új fékbetétek előre és hátra.
Ha valakit érdekel írok árat és postán elküldöm , vagy ha közel van elviszem motorral.
És el is adó a cucc
Ha igen akkor ha nem akarod ide leírni, hogy mennyi az annyi akkor kérlek küldj egy mailt, hogy:
Milyen márkájú, Hova szerelhető fel(tank;fejidom) és mennyi lenne.
Köszönöm
email:spike999@vipmail.hu
Érdeklődnék, hogy valakinek van-e eladó kormánystabilizátora cbr 929-re. Ha jól emlékszem a 954-é is jó rá.
Természetesen minél olcsóbb annál jobb. Esztétikailag lehet karcos nem érdekel csak a funkcióját töltse be.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mint kettővel ezelőtt írtam, Conti sport attackot vettem, mert mostanság nem volt pénzem a 17-es kerékre. Persze zsír új. Igaz Metzeler M 3-ast akartam, de az nem volt.
sziasztok, új gyerek vagyok errefelé, most vettem egy 98as évjáratú 919-et. kéne nekem tanács hogy előre a 16os kerékre ti milyen gumit szoktatok venni, ami azért tapad megfelelően(utcai körülmények közt)
és nem túl drága. mert én alig találok 1-2 gumit és azoknak is horror ára van :S ezen kívül valaki foglalkozik köztetek 919 bontással?
Ezt énis hallotam. Haveromnak mesélte a vámospércsin a gumis srác, hogy a muksó elindult, vagizott, és elcsúszott, majdnem be az autómosóba. Lehet egyről beszélünk Te hol vetted?
Igen, van. Felhívtam őket, nincs M 3, de nagyon muszáj volt cserélni, már nem várhattam vele. Így Conti sport attack lett belőle.
Viszont míg vártam a cserére, beszélgettem a csapattal. Mesélték, hogy nemrég ment 1 srác gumit cserélni - első hátsó - GSXR 1000 - el, egy 600 -as fézerről ült át. 20 percen keresztül beszélték, hogy csúszik a gumi. Aztán amikor indult, már bent farolt a géppel, kikanyarodásnál viszont meg is fektette a gépet. Aztán jött vissza: ez nagyon csúszik!
Ebay-en rendeltem egy hátsó garnitúrát 3000-ért.............és tévedésből kaptam 2 elsőt meg 2 hátsót.
Ha nem kell , ne vedd meg , de ne piszkálj