Most cseréltünk olajat, jól lecsepegtettük az olajleeresztő csavarnál is, meg a szűrőnél is. Három liter olajat öntöttünk a motorba+pár decit az olaj szűrőbe, és így egy kicsit fentebb van a maximum szintnél. Régebben olvastam, hogy valaki írta hogy ezekbe 3,7 liter megy, de hogyan ?
Szia ezt a rendezvényt magánszemélyként szervezem.
A Tavaly az I Országos Jótékonysági Honda Talin az iszapkárosultaknak segétkeztünk. De akkor sem a kormányon keresztöl és nálunk megkapta a rászorult család a pénzt . Mi nem a kormány vagyunk NINCS közünk hozzá Mi csak egy segítőkész HONDA tulajdonosok vagyunk. Nézd meg a tavalyi talin készített videót a www.hondaclubbudapest.hu oldalon és ott a képeknél.
ilyesmit akartam írni tegnap, hogy annak a "legjobb" aki rász@rik az egészre, csak megy és nem hallgat..... nekem is így kellene eljárni, csak akkor felvenni a problémát ha már vmi nagy bajra utaló jelek vannak.
Az a baj, hogy én nagyon kímélőmódban hajtom a gépet, lehet az autóutáni beidegződés, nem nagyon forgatom, szépen váltogatok el, holott ez nem autó, hogy 4 ezernél már vége vagy ártana neki nagyobb fordulat.... ezt még ki kell iktatnom magamból.
(főleg mert olvastam vhol, lehet itt a fórumon, hogy ezek a gépek a nagyobb fordulatra vannak tervezve, akkor ideális a kenés stb.) De gyilkolni sosem szerettem semmimet se, közben pedig lehet aki használja rendesen a motort tovább fog tartani, mint aki óvja
Lehet érdemes füldugót használni, nemcsak eü miatt hanem azért is, hogy ne azt figyelje az ember hogy OK-e minden, nem csörög-e ez az...
És amit leginkább el kell fogadni, hogy nem mai gyerekek (sc 28- sc33)
El kell, hogy szomorítsalak...hallani fogod. Szinte minden motornál hallatszódik, de nem mindegy, hogy mennyire. Egy bizonyos zaj fölött kórós. A legrosszabb ami történhet, hogy eltörik a rugó, de amíg nem esik ki a fészkéből, kárt nem csinál.
már rájöttem, hogy elkeveredtem, csak közben nem vettem észre, amit írtál.... a Kertace féle dolgot ki fogom próbálni, hogy van-e olyan jelenségem.... de szigorúan füldugóval, hogy nehogy meghalljam, mert a hajam rögtön
Nem, félre érted. Ennek semmi köze a berázáshoz\rángatáshoz. Amit te is hallasz a motorból az a morajló hang, az egy csapágy lesz, amit majd ki kell cserélni. Amit Kertace mondott, az ha hirtelen adsz egy gázfröccsöt alapjáraton, akkor egy "zörgő" hangot hallat. A kettő egészen más.
persze tudom, hogy azt nem a berázásra írtátok, annál "még csak" a lamellacsere lehet szükséges..... de már most el om magam, ha belegondolok, hogy megeshet, mivel a hang már elkezdődött(az a bizonyos ami a behúzásra elhallgat) bár reménykedek, hogy hátha annak se az az oka
Én hajdúszoboszlói vagyok, és ha ez az a motor amire gondolok, akkor ez tényleg jó állapotban van. És a színe is tetszik, bár a kerekek színe nem gyári, azoknak feketének kellene lenniük.
Mi két különböző dologról beszélünk. Mindkettőnk jól mondja, csak más problémára. Amit te mondasz az a hirtelen gázadásra történő "kattanó vagy zörgő hang", míg amit én és JOE barátunk a folyamatos alapjárat mellett hallatszódó morajló hang. Mert mikor behúzom a kuplungot akkor ez elhalkul. Szóval két különböző problémáról beszélünk.
Most állok motorvásárlás előtt, és gondoltam a CBR 900-asra.
Főleg hobbi célra kéne.
Kb 600-650 ezer forintom lenne rá, és szeretnék egy jó állapotút venni.
Nem nagyon találtam, esetleg tudtok 1-2 ilyet?
Ez még, ami ha nincs széthajtva jó lehet, a többi amit találtam nem igazán nyerő. CBR 900 RR
Ha az adomány személy szerint van átadva akkor elmegyek de ha egy kormányunk álltali cimre megy a pénz akkor nem.
Amit az emberek összetelefonáltak az iszap balhé miatt azt se adta oda kedves kormányunk.1 milliárdból kiutalt 50 milliót.
:(
II.
Országos Jótékonysági Honda Találkozó
Helyszín: Hungaroring Autós Mozi
Időpont: 2011. augusztus 13. reggel 10h-tól kifulladásig, de max másnap délig.
Belépő autónként: 1500Ft
motor 1000 Ft
További információk: 06/30/854-19-71
Jelentkezés (NEM kötelező, csak sokat segít a felkészülésben): írj emailt az admin@hondaclubbudapest.hu címre.mivel jönnél és hányad magaddal.
Üdvözlet mindenkinek!
A tavaly megrendezett jótékonysági Honda találkozón sikerült nem kevés pénzt összegyűjteni az Iszapkárosultaknak. Ezen a nagy segítőkészségen felbuzdulva gondoltuk úgy, hogy idén segíthetnénk az Összefogás Rehabilitációs Központnak!
A kormány a támogatást oly mértékben csökkentette, hogy veszélybe került a munkahelyük!
Programok:
# Szépségverseny
# Hangnyomás verseny
# Kerámia festés
# Lehetne csapatokat szervezni, és egy kis foci bajnokságot létrehozni.
Lehet majd vásárolni az Összefogás rehabilitációs Központ által készített:
Nekem elhalkult mikor kicseréltem az enyémben. Mondjuk az sem új volt hanem egy nagyon kevés kilóméteres használt.
Akkor hallod főleg ha nem húzod be a kuplungot és úgy adsz egy nagy gázfröccsöt alapjáratról. Akkor szokott erős hangja lenni a rugóknak. Ha behúzod a kuplungot nem kell a kuplungtárcsának még a sok lamellát is megindítani ezért nem reccsen akkorát és halkabb is a kuplung.
A kinyomócsapágy soha nem kap akkora terhelést hogy tönkremenjen.
SC28 asba mennyi olajat kell önteni pontosan ?
Most cseréltünk olajat, jól lecsepegtettük az olajleeresztő csavarnál is, meg a szűrőnél is. Három liter olajat öntöttünk a motorba+pár decit az olaj szűrőbe, és így egy kicsit fentebb van a maximum szintnél. Régebben olvastam, hogy valaki írta hogy ezekbe 3,7 liter megy, de hogyan ?