Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tép lett!
elnökúr kérem foglakozzon a fékbetét mielőbbi hozzámjuttatásával maga zeusz szintén csa két tükörrel tegye ugyanezt..gyári nem gyári megnézted? álmoggy 1 árat a kettőre denesokatám
Nem sértegettem még senkit úgy hiszem itt az oldalon.Te se tedd.Ez nem engem minősít.
Utcán teszteltem, miért ne mondhatnám el a véleményem róla? Megtiltod?
elnök úr..énmá írrtam hogy kéne az betét "háccsó" de nem válaszoltál
Na kb. ez olyan teszt volt, mint a trabant meg a ferrari.
Jó utcán elporoszkálni a trabantal, de pályára csakis ferrari.
Én nem kötekedni, veszekedni akarok, de pl. nekem az a 3000 forintos fékbetét hátra, tökéletes lenne. Én hülye megvettem az AP Racing szinter betétet hátra, de semmi értelme utcán, oda jó a sima is.

Katt. Ittvan a régi vasad, Anti haveromtól vette meg ez a srác. Anti is jól elintézte vele a lábát, mint én az enyémmel
Na erről van szó.
Te pályán teszteltél egy olcsó utcai betétet , aztán meg lefikázod?
EMBER ! Noooormális vagy ? ? ?
Erre senki nem kért meg , és senki nem kiváncsi.
Olyat tesztelj , ami másokat érdekel !
NAGYOKOS !
Hali.
Tényleg jó lett,igényes.
Gondolkozzatok már!
Egy termékről beszélünk.Nem emberekről.Azért mert mondjuk valaki trabantot árul a piacon nem ferrarit, attól még nem lesz hülye vagy béna az eladó.Vagy itt nem lehet leírni milyen egy termék tulajdonsága?Vagy itt mindenki álszent vagy mi?
Teszt képpen vettem meg különben is.
Amúgy meg lezártam a témát, nincs miről beszélnem.
Köszi srácok!Én is ebben bíztam :)
Penge dobozolva

Ha valaki szeretni ilyet
Amúgy igaza van elnöknek.
Jössz itt azzal hogy ilyen szar meg olyan szar, utána meg "ha jó 929-be akkor megveszem". 10 körül kezdődnek a normális szinter betétek (hátsó), akkor mit vársz 3ezer forintért ?
Nem akarok én érvényesülni sehol :) Max leírom a tapasztalataimat,ennyi. Én csak motorozom.
Nem fikázás volt,csak a tényeket közöltem.
Máá az is baj?
Bocs ha megsértettelek.
Jól fog a Brembo betét, de hamar elkopik. Lassan nekem is érik a csere, max. egy nap a hringen és cserélhetem.
gyárilag rá lakkoznak a matricákra hogy tartós legyen.
mikor lesz már végre jó idő hogy normálisan lehessen motorozni?Tiszta gáz ez a nyár.Állandóan esik meg fúj a szél
Hallod te ZEUSZ ! én egy szóval sem mondtam , hogy a 3000 Ft-os betét pályán lepipálja a Brembót. Viszont utcai használatra igen is jó. Még a tárcsát sem koptatja úgy.
-ja a fékkar meg nem a betét miatt esett be , hanem felforrt a fékolaj
-Gyertyát meg azért vettem bele iridiumosat , mert mással nem is megy . A Simsonét meg az istennek sem tudtam beletekerni.
A továbbiakban nem veszek tőled , és nem adok el neked semmit. (már nincs is mit) Utálom az ilyen embereket , mint te : akik mások lefikázásával próbálnak érvényesülni , és okosnak látszani.

Példát vehetnél Baláról!
De csak a tanknal van igy
előtte
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani,hogy a matricákat lakkozás előtt tették-e fel gyárilag vagy csak az után?
Az enyém 2000-es nézz utána, hogy jó-e. Az a 110-es már 130RS
SC28-hoz vettem még régen, nemtom a későbbiek közül mihez jó, sztem azokhoz is:
Gyári méretű lánckerekek (JT) valakinek nem kellenek?
16-os első 3e, 42-es hátsó 3e, a kettő együtt 5eFt-ér vihető. Újszrű állapotúak.
39-es hátsó (új) 5e Ft-ér vihető.
adatlapom...hirdetés