Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja Holnap ha olyan lesz az idő, akkor felhívlak. Most mek mert vár az asszonypajtás
Kiiktatta valaki már az exup-ot 929 RR-en?
:) Az én elsô hondám is ilyen volt...
Hiába, na! Aki tud, az tud!
Ezt meg kell osztanom veletek
Az öcsém talált egy képet a legelső hondámról , amit egy galeset után én sk. javítottam meg. Én festettem le NEOLUX-val
Összeállt a gép? Király! Szombaton délután ráérek, szívesen megnézném a masinkát!
Hali! Nem lakik Kecskeméten vagy a közelbe akinek 919cbr-je van de szerintem ugyan az a 900rr is meg szeretnék nézni 1et hátha lenne lehetőség! köszi
Csak óvatosan!
Az új gumi nagyon tud csúszni nehogy perec legyen
Vigyázz a gépre, nameg magadra
Sziasztok!

Történt velem egy kis baj.... Eltört a jobb tükörtartóm!
Ha van valakinek elfekvőben gyári tükörtartója kérem jelezze felém.
SOS lenne mert jövőhéten Szlovákba mennék.
Köszönöm. Ja és 929-hez kellene
Wááá gyerekek ! Ma elkészült a gépem !
Még csak 90 %-os de már így is sikerült menni vele ma 40km-ert. Nagyon húz, szokni kell még, meg az első gumi is új.
Képek majd hétvégén. Sumi mikor találkozunk ?
RRendben köszi juni 14 után
Szia!

Ment az e-mail.

Andi
Mennyi lenne a fejidom? Első fékolajtartályotok nincs véletlenül 954-hez? Előre is köszi
Sziasztok!

Eladó minden róla

Üdv: Andi
Hát majd jelentkezz, ha aktuális lesz. Amúgy nekem a K&N szűrőhöz arrow (asszem) leömlőhöz és egy átmenő sportdobhoz a 120-as fúvóka vált be, azzal is adtam el a paripát, ezért maradt a két szélső fúvóka szett meg.
engem érdekel...a nyitott dob még úgy ahogy elmegy ..de ha a KN szűRRőt is beszerelem...lehetetlen úgy beállítani hogy igazi legyen

most indulunk egy nagy túrára,ha neked nem sürgős és megvársz azért nagyon hálás lennék

júni 15 már vagyok

gixer ejj ejj
Hali!
DYNOJET karbikittből megmaradt 116-os és 124-es főfúvókaszettem, nem kell valakinek? SC28-hoz volt, de gondolom későbbi karbisokba is stimmel, ha valakinek kéne ilyen méretű fúvóka. Ingyen nem adok semmit, de szettenként egy energiaitalért vihető.
Szia Elnök !
Betegség, vagy családi ügy? Remélem helyre áll a rend hamar.
Minden jót !
Remélem Ádámék letörlik...ez gusztustalan !
Csak kevesen tudjátok, de egy öröklakás gyárban dolgozok (koporsó), de ettől ti is be fogtok sz*RRni...:http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Mondjuk , ha szegény a keverék, még ehet többet, mint egy jól belőtt motor. Mert ugye, hogy jobban menjen jobban kell húzni. A fogyasztás, meg olyan, hogy most, hogy köhög a motor, automatikusan megváltozik a vezetési stílusod, mivel állandóan megnézed, hogy mi változott x idő alatt. Tehát lassítasz - gyorsítasz, és ezt többször, mint általában. Én kitartok a látatlan diagnózisom mellett. Max nem jön be!
hát jah nagyon olyan a tünet,mintha valami a karbiknál lenne,de majd kiderül... átnézegettem a karbit,kitakaritottam, meg ugy megnéztem a szívócsonkokat,vákuum membránokat,shúber tűket,és semmi rendellenest nem tapasztaltam,kevés volt a szaktudás:D
az XR 600am is betegeskedik,átugrik a vezérlés benne:S gondolom szar a feszítő,cseréltem benne már 1et,de még mindig ez van,valszeg az is szar volt amit beletettem,most próbálok szerezni valami jó állapotút,meg új vez lánc,aztán jónak kell lennie,majd vizsgák után fojtatom a szerelgetését:D
leírom majd,én is nagyon kiváncsi vagyok.
amúgy Kulik Csabinál van a gép,ha valakinek mond valamit, drag versenyző is volt a srác,meg márkaszervize volt,komoly szerelő,azt monta 1 hét mulva lesz valami fejlemény kb,sok motort csinál.
Hááát, szerintem akkor nem enne sokat, bár a melegedésre igazad van ez illik.Esetleg túlfolyó karbik...