Történt velem egy kis baj.... Eltört a jobb tükörtartóm!
Ha van valakinek elfekvőben gyári tükörtartója kérem jelezze felém.
SOS lenne mert jövőhéten Szlovákba mennék.
Köszönöm. Ja és 929-hez kellene
Wááá gyerekek ! Ma elkészült a gépem !
Még csak 90 %-os de már így is sikerült menni vele ma 40km-ert. Nagyon húz, szokni kell még, meg az első gumi is új.
Képek majd hétvégén. Sumi mikor találkozunk ?
Hát majd jelentkezz, ha aktuális lesz. Amúgy nekem a K&N szűrőhöz arrow (asszem) leömlőhöz és egy átmenő sportdobhoz a 120-as fúvóka vált be, azzal is adtam el a paripát, ezért maradt a két szélső fúvóka szett meg.
Hali!
DYNOJET karbikittből megmaradt 116-os és 124-es főfúvókaszettem, nem kell valakinek? SC28-hoz volt, de gondolom későbbi karbisokba is stimmel, ha valakinek kéne ilyen méretű fúvóka. Ingyen nem adok semmit, de szettenként egy energiaitalért vihető.
Mondjuk , ha szegény a keverék, még ehet többet, mint egy jól belőtt motor. Mert ugye, hogy jobban menjen jobban kell húzni. A fogyasztás, meg olyan, hogy most, hogy köhög a motor, automatikusan megváltozik a vezetési stílusod, mivel állandóan megnézed, hogy mi változott x idő alatt. Tehát lassítasz - gyorsítasz, és ezt többször, mint általában. Én kitartok a látatlan diagnózisom mellett. Max nem jön be!
hát jah nagyon olyan a tünet,mintha valami a karbiknál lenne,de majd kiderül... átnézegettem a karbit,kitakaritottam, meg ugy megnéztem a szívócsonkokat,vákuum membránokat,shúber tűket,és semmi rendellenest nem tapasztaltam,kevés volt a szaktudás:D
az XR 600am is betegeskedik,átugrik a vezérlés benne:S gondolom szar a feszítő,cseréltem benne már 1et,de még mindig ez van,valszeg az is szar volt amit beletettem,most próbálok szerezni valami jó állapotút,meg új vez lánc,aztán jónak kell lennie,majd vizsgák után fojtatom a szerelgetését:D
leírom majd,én is nagyon kiváncsi vagyok.
amúgy Kulik Csabinál van a gép,ha valakinek mond valamit, drag versenyző is volt a srác,meg márkaszervize volt,komoly szerelő,azt monta 1 hét mulva lesz valami fejlemény kb,sok motort csinál.
Az öcsém talált egy képet a legelső hondámról , amit egy galeset után én sk. javítottam meg. Én festettem le NEOLUX-val
Az új gumi nagyon tud csúszni nehogy perec legyen
Vigyázz a gépre, nameg magadra
Történt velem egy kis baj.... Eltört a jobb tükörtartóm!
Ha van valakinek elfekvőben gyári tükörtartója kérem jelezze felém.
SOS lenne mert jövőhéten Szlovákba mennék.
Köszönöm. Ja és 929-hez kellene
Még csak 90 %-os de már így is sikerült menni vele ma 40km-ert. Nagyon húz, szokni kell még, meg az első gumi is új.
Képek majd hétvégén. Sumi mikor találkozunk ?
Ment az e-mail.
Andi
Eladó minden róla
Üdv: Andi
most indulunk egy nagy túrára,ha neked nem sürgős és megvársz azért nagyon hálás lennék
júni 15 már vagyok
gixer ejj ejj
DYNOJET karbikittből megmaradt 116-os és 124-es főfúvókaszettem, nem kell valakinek? SC28-hoz volt, de gondolom későbbi karbisokba is stimmel, ha valakinek kéne ilyen méretű fúvóka. Ingyen nem adok semmit, de szettenként egy energiaitalért vihető.
Betegség, vagy családi ügy? Remélem helyre áll a rend hamar.
Minden jót !
az XR 600am is betegeskedik,átugrik a vezérlés benne:S gondolom szar a feszítő,cseréltem benne már 1et,de még mindig ez van,valszeg az is szar volt amit beletettem,most próbálok szerezni valami jó állapotút,meg új vez lánc,aztán jónak kell lennie,majd vizsgák után fojtatom a szerelgetését:D
amúgy Kulik Csabinál van a gép,ha valakinek mond valamit, drag versenyző is volt a srác,meg márkaszervize volt,komoly szerelő,azt monta 1 hét mulva lesz valami fejlemény kb,sok motort csinál.