Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első, hátsó kerékbe 6204 2RS
Lánckerékbe 63/22
vedd ki a csapágyat,és vidd be a csapágyboltba,van rajta 1 szám amugy,az alapján lehet tudni,hogy mekkora,de ha nem látszik vagy valami,lemérik és az alapján katalógusból megnézik a számát
Sziasztok!
Kérdésem lenne,tudja valaki milyen méretű csapágyak kellenek az SC33 kerekeibe,vagy csapágyboltban ki tudják nézni valami katalogusból?
Köszi.
Slick módban már haladni lehet vele! 2 kila felett már hiányoltam a bubis plexit. Kimentünk az elkerülőre, le is maradtam, de így is hamar utolértem az előttem levőket. Igen jól megy. Javasoltam ott 1 sima cserét, de nem kaptak rajta.
Így visszaültem az enyémre, amivel szintén meg vagyok elégedve!
Nagyon paraszt ! Slick módban elporoszkálnék vele. Amúgy tudtad kapcsolgatni a módokat ? Mennyi volt a max RPM amíg k ituttad forgatni ? Gondolom ez 4-5 ben tól akkorát mint a miénk 2.ban
Szervusztok Gyerekik! Ma ilyen motorral volt szerencsém menni. Meg voltam elégedve. Meglepően kényelmes, gyors, brutál fékekkel. Ha nagyon kellene kekeckedni, akkor az index kapcsoló kicsi méretét kifogásolnám, meg az oldaltámaszon nincs olyan kis kiálló vas mint az enyémen, ezért elsőre fura volt csizmával kitolni, de mindezek a "hiányosságok" ellenére nagyon kéne! Legfeljebb a teljesítményadójára kérnék állami dotációt.
Sumi !

Katt

Elvileg csak magasságban különbözik a plexink, remélem jó lessz.
CBR 954 fejidom konzol eladó! Sérült de javítható! Az öntvény része hegesztett! Valamint sérült első teló és fejidom!
A fejidom Kínai utángyártott!
CBR 900 RR (929) hez lábtartó konzol eladó!
Hibátlan állapotban! Nem hegesztett! Csak párban! 10000 Ft
Felhívlak én, az én érdekem. Úgy jó ha szombat délután felhívlak, és akkor hátha tudsz valami konkrétat mondani ?
Azt még nem tudom, de küldd el a telószámod az emil címemre, - sumakker@citromail.hu - és holnap felhívlak.
Okés ! Hány óra legyen ?
Akkor este. Mert szombat nem jó nekem. Megyek Nyíregyházára.
Délig melózom
Vasárnap reggel. Pld.
Akkor megnyugodtam
Okés !

Hétvégén megtudnánk ütni a plexi cserét valamikor ?
Ne aggódj, nem komoly, bár mostanság nem sokat motorozok. Ha vinnék, vigyék, mert vennem kellene egy autót, a maradék pénzből pedig egy 900RR-t keresek majd.
Helyes!
Emlékeztetlek: látnom kell, ha kész!
Hétvégén életre keltjük !
Jövöhéten pedig cakk pakk össze akarom rakni !
Fehérgyarmat motoros találkozó hévtége jön valaki?
az tényleg jó fogyasztás 7-7,5 alá nem nagyon tudom vinni de 10 főlé sem nehéz vibbi igazából van erősebb sportmotor ami kevesebbet fogyaszt. :-)
Ma láttam a motorbiciklidet, még elég kezdetleges állapotban leledzik!