Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az égés nem megfelelő,a túlzott melegedésből ez evidens....hallani kéne első körben gyertya
nézegetem
Gyertya,pipa, kábelek át kell nézni őket.
Hali.
elmentünk motorozni valamelyik nap,és menet közben azt vettem észre,hogy az alapjárat 1300ról lement 1000re,a nyomaték eltünt alapjárat-2500fordulat között,vagyhát olyan dadogósan kicsit hörgősen nehézkesen megy 2500ig terhelés alatt,felette ugyanolyan mint régen volt,jah és jobban is melegszik a motor,mint eddig.
karbisort kiganéztam, semmi javulás... ötletek? haver aszonta a gyertyák lehetnek szarok.
CBR 929 füst plexi 13000Ft postával.
tel: 70/3119987
Elvileg semmi, minden a gyári méreten van. Megnéztem tszelnök kolléga váltóját is, az övé is olyan mint az enyém. Szóval nem ott van a gond. Bár találtunk a kuplungon belül egy csapágyat, ami a fészkéből ki tud jönni, és ki is jön, lehet emiatt nem emel rendesen ki.
HAli.
Milyen gyakran tankolsz E85öt?Mit tapasztaltál?
Lendkereket minek levenni?
A 15ös lánckerék nagyon jó, nekem is az van elől.
954 szivósor miben jobb?
120 ezer forintért lehet okositani rajta :)
Messze nem mindig, a családdal is lenni kell. Sok az apró nép.
A féktárcsa a garázsban pihen, - végérvényesen kivonva a forgalomból - a motoron pedig másik van. Be nem tervezett költség. Majdnem vehettem volna előre új gumit.
Okés, te mindig úton vagy !?! Arany életed van
Mi lett végül a féktárcsával?
OK.
Majd ha úgy kezd összefele állni akkor tolok képet
Amúgy nem volt gond, motoroztam helyette.
Ok. Majd szólsz.
N.m.
Bocsi, de szaladgáltam össze-vissza, és ezért nem szóltam. Előre akarok majd szólni ha ok, nem az utolsó pillanatban, gondolom úgy te is jobban tudod szervezni a napod.
Köszi! Nem szóltál plexi ügyben.
0620/4117708
Teló száma?
király.Csinálj majd képeket kíváncsi vagyok rá már nagyon:)))
Nem lehet valamit okosítani rajta? Azt tudom, hogy sokat kap, mert E85-öt bírja 40%-ban bekeverve. Az ís jó lenne, ha egy kicsit élénkebben reagálna a gázra. Lendkereket próbáltuk levenni, de már el volt baszva benne a menet. A hét közepén kap előre egy 15-ös lánckereket.
954 szívósora van valakinek -olcsón- eladó?
Szia.
Kovács József
Hello! Hogy hívják a srácot sámsonban, akinek sárga sv-je van?
Szia !
A festés koránt sem lett olyan jó, mint ahogyan azt vártam. A fényező korrupt egy tag.
Haverom rakja össze, ő nagyobb szaki mint én, de már elkezdte.
Eladó CBR feliratos sarokvas 919- hez tuti jó.
Na mi a baja a kuplungodnak?
Igy van 7 liter alatt fogyaszt picivel a kezdetleges befecskendező miatt.