Hali.
elmentünk motorozni valamelyik nap,és menet közben azt vettem észre,hogy az alapjárat 1300ról lement 1000re,a nyomaték eltünt alapjárat-2500fordulat között,vagyhát olyan dadogósan kicsit hörgősen nehézkesen megy 2500ig terhelés alatt,felette ugyanolyan mint régen volt,jah és jobban is melegszik a motor,mint eddig.
karbisort kiganéztam, semmi javulás... ötletek? haver aszonta a gyertyák lehetnek szarok.
Elvileg semmi, minden a gyári méreten van. Megnéztem tszelnök kolléga váltóját is, az övé is olyan mint az enyém. Szóval nem ott van a gond. Bár találtunk a kuplungon belül egy csapágyat, ami a fészkéből ki tud jönni, és ki is jön, lehet emiatt nem emel rendesen ki.
HAli.
Milyen gyakran tankolsz E85öt?Mit tapasztaltál?
Lendkereket minek levenni?
A 15ös lánckerék nagyon jó, nekem is az van elől.
954 szivósor miben jobb?
120 ezer forintért lehet okositani rajta :)
Messze nem mindig, a családdal is lenni kell. Sok az apró nép.
A féktárcsa a garázsban pihen, - végérvényesen kivonva a forgalomból - a motoron pedig másik van. Be nem tervezett költség. Majdnem vehettem volna előre új gumit.
N.m.
Bocsi, de szaladgáltam össze-vissza, és ezért nem szóltam. Előre akarok majd szólni ha ok, nem az utolsó pillanatban, gondolom úgy te is jobban tudod szervezni a napod.
Nem lehet valamit okosítani rajta? Azt tudom, hogy sokat kap, mert E85-öt bírja 40%-ban bekeverve. Az ís jó lenne, ha egy kicsit élénkebben reagálna a gázra. Lendkereket próbáltuk levenni, de már el volt baszva benne a menet. A hét közepén kap előre egy 15-ös lánckereket.
954 szívósora van valakinek -olcsón- eladó?
Szia !
A festés koránt sem lett olyan jó, mint ahogyan azt vártam. A fényező korrupt egy tag.
Haverom rakja össze, ő nagyobb szaki mint én, de már elkezdte.
elmentünk motorozni valamelyik nap,és menet közben azt vettem észre,hogy az alapjárat 1300ról lement 1000re,a nyomaték eltünt alapjárat-2500fordulat között,vagyhát olyan dadogósan kicsit hörgősen nehézkesen megy 2500ig terhelés alatt,felette ugyanolyan mint régen volt,jah és jobban is melegszik a motor,mint eddig.
karbisort kiganéztam, semmi javulás... ötletek? haver aszonta a gyertyák lehetnek szarok.
tel: 70/3119987
Milyen gyakran tankolsz E85öt?Mit tapasztaltál?
Lendkereket minek levenni?
A 15ös lánckerék nagyon jó, nekem is az van elől.
954 szivósor miben jobb?
120 ezer forintért lehet okositani rajta :)
A féktárcsa a garázsban pihen, - végérvényesen kivonva a forgalomból - a motoron pedig másik van. Be nem tervezett költség. Majdnem vehettem volna előre új gumit.
Mi lett végül a féktárcsával?
Majd ha úgy kezd összefele állni akkor tolok képet
Bocsi, de szaladgáltam össze-vissza, és ezért nem szóltam. Előre akarok majd szólni ha ok, nem az utolsó pillanatban, gondolom úgy te is jobban tudod szervezni a napod.
954 szívósora van valakinek -olcsón- eladó?
Kovács József
A festés koránt sem lett olyan jó, mint ahogyan azt vártam. A fényező korrupt egy tag.
Haverom rakja össze, ő nagyobb szaki mint én, de már elkezdte.
http://motostyling.hu/webshop/...