Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz, igen még megvan, de azt nem tudom, hogy illeszkedik-e a 954-esre.

Üdv.: Bala
530 as 108 szem
este megnézem neked
Sziasztok

Tudnátok nekem segíteni hogy a 929-re hányas számzású lánc való Did láncot szeretnék!

Előre is köszi
Én anno csináltattam 2000 forintért ha megvan a külső hély.De ha tudsz szerezni valami LIAZ kilométer spirált az is jó.Pesten csinálták a bovdent egyébként.
Szia meg van még a hátsó ülés?ha jó a 954 rr-hez akkor érdekelne!
jó estét mindenkinek.valaki nem tudja esetleg hogy hol lehetne beszerezni 93-as fireblade-hez kilométer óra spirált?elöre is köszönöm.üdv
Hello!

Nincs valakinek eladó verseny idom 929rr hez.Airboxos érdekelne.
Nekem volt de a pénzhiány miatt eladtam:( Már bánom nagyon.
Na srácok a hétvégi motorozás is jól sikerült. Menet után kicsit megmostam a gépet és nagy csodálatomra az új rendszer megolvasztotta a kiegyenlítőtartályomat. "Még jó, hogy az előző blokkból megmaradt a másik kiegyenlítőm....) Úgy érzem vehetek Bandázs szalagot és tekerhetem körbe a leömlőket. Csak a rögzítésen kell agyalnom egy picit, mert nem akarok több tízezret kiadni rá...
Köszi szépen! :)
Azt hiszem eltekergetek egy darabig.. :)
voltam ma benn az unionnál,szereztem csekket,ugyhogy mostmár lehet vinni műszakira
Vagány vagy
jaja müszaki nélkül tolom
Kellemes hagyomány...
Kellemes zene. Az ivásról meg annyit , hogy én harmadnapos vagyok , és még mindíg beteg. A történetem az , hogy minden hónap utolsó péntekén összegyülünk a motoros barátokkal , és a vége az szokott lenni , hogy jól bebaszunk. kb mint egy apamajom.
Ezalól kivétel , ha motorral megyünk .
Használja mindenki egészséggel...
naez quRRva hasznos
Megyek...majd április 22-én.
Azt hittem hogy hazajöttél kikormolni a CBR-t
Annyit fordítok mostanában, hogy már kocka alakú a fejem...a napot is már csak hírből ismerem, meghogy az ígen van. Úgyhogy a felgyülemlett streszt valahogy le kellett vezetnem...így tegnap pocsolyára ittam magam...ma meg, hogy ne verjem szét az asztalt, mert kint süt a nap én meg bent rohadok, elkezdtem valami kellemes Chill Out zenét keresni. És valahogy ráakadtam egy SAAB reklmámra ami alatt qrv jó zene ment... komolyan mondom, mintha fél órát kint ültem volna a napon...máris jobban éreztem magam.

http://youtu.be/CPdqLCvtrn4
Jogos észrevétel...nem, most éppen nem vagyok "beltag" , de akinek kell a gyertyaszett az igen. És ismerem anniyra, hogy nem fog itt ííbééélyezni meg hasonlók. Úgyhogy, azért mondtam, hogy belföldön lenne jobb.

Még mikor itthon voltam, megcsináltam motorját (váltócsere) és mikor összeraktuk megadták a gyertyák magukat. A történethez hozzájár, hogy már előtte is szarok voltak (le volt barnulva a porcelán-kerámia-izé-szigetelő bizbasz). És most mikor 3 hengerrel járt, akkor úgy döntött, hogy 4 új kanóc kell bele.
Miért belföldön vagy ?
Köszi a tippet. Mondjuk nem nekem kell szerncsére... Ha lehet, akkor inkább megoldanám országhatárokon belül, ha nem akkor még mindig ott az ííbééély.
Én télen vettem 4 iridiumosat IMR9C-9H 12000-körül volt az ebay-en most talán még olcsóbb. NGK már benne van JÓ nem hamis............aszem.