Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát. Valami látványosabbra számítottam. Egy kis egységen keresztül mondják el a történetet. Inkább csak lövöldözős. De végül is nem rossz. 1 mozijegyet megér.
Basszus!
Nem nézem meg mert igy is be vagyok traselva ettől a japán cucctól...
jó film?
ha előbb szóltál volna akkor levettem volna a 919 ről és már a tiéd lenne:SSSS
Tudod mit szeretnék még?Hátsó sárvédőt....ha hallasz valakinél,jussak már eszedbe!Köfi! Nem láttuk a filmet....
Ja.
látta már valaki A föld inváziója című filmet?
lehet én is csináltatok majd az enyémre
ez nagyon király.
Oké!Ilyen mint ez egyébként!http://www.sportmotor.hu/motor...
király.dobj majd fel képet hogy milyen lesz ok?
Van egy barátom aki hozott másfél négyzetmétert...gyakorlásnak!Felajánlottam neki hogy az enyémen gyakorolhat.... Pénteken a telefonját vonta be de nagyon frankó lett....magyarul ingyen van...
az sem lehet olcsó nem?
Hát én sem ruházok be ilyenre...most inkább karbonozok mindent rajta...
akkor van ára rendesen:S Hála istennek nekem olcsóbb volt 5 ezer ft
Annyi....pont valamelyik nap nézegettem...
köszi.Nem tudom mennyi mert én csak az anyagot vettem meg mert a a párom csinálta nekem:))
uh 20 rongy? nem kis lóvé,nemkizárt hogy nem lesz ilyenem
Amugy a tommotnál asszem18800 a két ülés,plusz 1800 ha bele hímezteted a cbr feliratot...Nem olcsó...én is gondolkodtam rajta de szerintem ez erős kicsit...
A barátnőjével csinálták ha jól tudom!
ja amugy király az ülésed
mennyiért csinálnak ilyen egyedi üléshuzatot,én is gontoltam már rá,jól nézne ki az enyémen is vmi fekete fehér,amugyis kivan szakadva a gyári 1 helyen oldalt
akkor vicces kedvébe volt haverod,bár ha én irtam volna ilyet 1 havernak én frappánsabbat irok,monnyuk,hogy van 1 jó ajánlatom,adok érte 1 kalap szart,bár a képek alapján 1 kalap szart se ér vagy vmi mért pont tevét irt? tevefarmja van?
16-os gumit hol szoktátok venni?Az r17-nél van valahol olcsóbban?