Hát. Valami látványosabbra számítottam. Egy kis egységen keresztül mondják el a történetet. Inkább csak lövöldözős. De végül is nem rossz. 1 mozijegyet megér.
Van egy barátom aki hozott másfél négyzetmétert...gyakorlásnak!Felajánlottam neki hogy az enyémen gyakorolhat.... Pénteken a telefonját vonta be de nagyon frankó lett....magyarul ingyen van...
Amugy a tommotnál asszem18800 a két ülés,plusz 1800 ha bele hímezteted a cbr feliratot...Nem olcsó...én is gondolkodtam rajta de szerintem ez erős kicsit...
ja amugy király az ülésed
mennyiért csinálnak ilyen egyedi üléshuzatot,én is gontoltam már rá,jól nézne ki az enyémen is vmi fekete fehér,amugyis kivan szakadva a gyári 1 helyen oldalt
akkor vicces kedvébe volt haverod,bár ha én irtam volna ilyet 1 havernak én frappánsabbat irok,monnyuk,hogy van 1 jó ajánlatom,adok érte 1 kalap szart,bár a képek alapján 1 kalap szart se ér vagy vmi mért pont tevét irt? tevefarmja van?
mennyiért csinálnak ilyen egyedi üléshuzatot,én is gontoltam már rá,jól nézne ki az enyémen is vmi fekete fehér,amugyis kivan szakadva a gyári 1 helyen oldalt