Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is kiváncsi vagyok
Ok. Ha adsz 1 emil címet, megadom a telefonszámom.
Nem tudjátok, a tanksapkát csak kulcsal lehet kiszedni?
Alap hogy megfogod nézni !
Amúgy is beszélni akarok veled, kérnék majd egy nagy szívességet
Szia Norbi !
17" felni
Ott leszek
Jaja!Hétvégén vannak csak sokan....majd suhanunk egyet egyszer!Na kitartás!
okés.Jó éjt.szia
jól mennek és látom nincs nagy forgalom sem.jók a kanyarok is csábító:D
Okés!Majd beszélünk a f@szbukkon... Na megyek aludni,mert reggel melo!Jó éjt neked!
de ha lesz esetleg valami szólni fogok.Szoktunk csinálni sóderbányán is bulit motorosok.Bográcsozás strandolás meg stb.Szoktunk páran lenni.2 napig szoktunk ott lenni de jó szokott lenni
Ez régi felvétel,de ez a tul oldala a Mátrának,Gyöngyös felől...
Kár!Nem baj majd jöttök Sirokba,vagy Jászboldogházára!
jaja van.amúgy nem lesz találkozó szerintem itt mert aki kitalálta és finanszírozta volna a talit valahogy szarik bele magyarul.De nem baj majd mi megyünk máshova:DD
Van érzéke...ennyi a titka!
2 hónap alatt tanult meg így kerekezni:DD
igen az.De már nem az övé a gép eladta egy másik havernak.ott van a képeim közt az az r1.most egy ktm 990 akar venni
Láttam aha! Nem gyenge a srác...vakmerő kicsit nem?
egyik haverom rakott fel egy videót a napokban r1 ről hogy keréken megy 190 el.ott ülök én is hála istennek és szerencséje volt hogy rá kiabáltam az autósra hogy aljon meg.ha nem áll meg akkor csúnya világ lett vo9lna.Láttad azt a videót?
Van de azon nem én megyek csak én vigyorgok az elején!Ott van az adatlapomon...Onnan szoktunk indulni!
nincs valami videód ahogy a Mátrában motoroztok?Unatkozom és néznék valami hazait:D
hát igen sajnos.Szerintem én is keresek egyet a 929 re mert úgy jobban néz ki
Mindenféléről beszélgettünk a multkor is órákig....basszus hogy ez pont nem jött szóba....
most vettem le a 919 et a nevemről 16 án.Míg a cimborámnál volt a motor tudtam volna beszélni hogy azt ne adja el a motorral.3 hónapig nála volt még de 12 én eladta:DDD
király.Akkor letöltöm és megnézem köszi:DD