Aki régi Hondás, talán tud nekem segíteni.
Valamikor talán a 90-es évek vége felé, volt a 900RR-nek egy teljesen (sötét)kék változata. Találkozott már valaki ilyennel?
Anno újságban láttam, de a neten sajnos még képet sem találtam róla..
Sok balesetmentes km-t hozzá. Az öcsém is nemrég vett egy gixert. Neki bevált , bár még nem sokat ment vele.
Azért jobban örültem volna , ha Hondás maradsz.
Bár szerintem lessz még neked Hondád , mert a precízsége hiányozni fog.
Majd kérünk képet ide.
GRAT AZ ÚJ MOTORHOZ
Köszi a jókívánságokat! Nőkről szokták mondani, hogy az első szerelem mindig az igazi? vagy valami ilyesmit, na nekem motorba is, az első igazi motorom volt a CBR 900 RR, az első nagy szerelem, amit soha nem felejtek el. Még egyszer lehet lesz majd CBR-em.
Képet majd rakok adatlapra, ha meglesz a motor, aztán meg majd ha kipofoztam, mert esztétikailag lesz mit szépíteni rajta. Makulátlant nem tudtam volna venni, akkor már vehettem volna cbr 1000RR-et is, annyiba mennek ezek is hibátlan állapotban.
Ex tipustársak, megcsaltam a márkát és a tipust, lefoglalóztam egy 2005ös gixxer 750 limited edition-t. Nagyon remélem, hogy nem lesz majd vele több bajom, mint a 80ezer km-es SC28-ammal. Azért a szívem továbbra is a Hondákért dobog!
honnan tod ,hogy nincs joshi dob a fiaton? amugy jó a matrica
én tavaj télen apám swiftjére raktam rá a cbr shark dobját, mint 1 rallyautó olyan hangja volt ahogy csapattunk vele a városba
http://i287.photobucket.com/al...
http://www.fireblade.pl/sc28_3...
Aki régi Hondás, talán tud nekem segíteni.
Valamikor talán a 90-es évek vége felé, volt a 900RR-nek egy teljesen (sötét)kék változata. Találkozott már valaki ilyennel?
Anno újságban láttam, de a neten sajnos még képet sem találtam róla..
Azért jobban örültem volna , ha Hondás maradsz.
Bár szerintem lessz még neked Hondád , mert a precízsége hiányozni fog.
Majd kérünk képet ide.
GRAT AZ ÚJ MOTORHOZ
Képet majd rakok adatlapra, ha meglesz a motor, aztán meg majd ha kipofoztam, mert esztétikailag lesz mit szépíteni rajta. Makulátlant nem tudtam volna venni, akkor már vehettem volna cbr 1000RR-et is, annyiba mennek ezek is hibátlan állapotban.
Képet majd rakj föl róla...
Ha ugyanúgy gondozod/használod meg lesz abban is a sok XKm...
Sok baleset mentest, örömöt, élményt vele!
délután végre megkezdődik a szezon a cbr em számára
én tavaj télen apám swiftjére raktam rá a cbr shark dobját, mint 1 rallyautó olyan hangja volt ahogy csapattunk vele a városba
Amúgy az ötlet jó !
Ezt a Szugló utcában vettem XIV ker 4000 / L
KoRRekt brigád
Még tudni sem kell hozzá.