Persze, hogy nem, csak ki kell várni. Én asszem 1 évig vártam, mire lett olcsó szett, ahhoz meg kellett vennem a hátsó kereket is. És az enyém tárcsával volt...jó pénzért. Asszem reggel felrakta a gyerek délután már az enyém volt...na ennyire.
Én is úgy tudom, hogy csak a kerék. Sajnos ezeket arancsba mérik. Annak ellenére, hogy semmivel sem tud többet, mint a többi....csak annyit, hogy 17"-os és belemegy kisebb játszással a CBR-be. Nekem 16"-os van 12-ért, de a kutyának sem kell. Ennyi a különbség.
na megvan ki volt az az ember aki ezt írta Az egyik haverom irt nekem ilyet megnéztem az e-mail címet és a haveré volt. Jó vicc volt részéről de nekem valahogy nem jött be
akkor télleg hülyék.. mégha ilyen szöveggel lenne, hogy bármilyen verziót meghallgatok,ahogy én hirdettem tavaj az mz ts cross motorom,akkor megérteném bár én nem nagyon kaptam hülye ajánlatokat
Már semmin nem csodálkozom!
Én hosszú évek óta műanyag nyílászárókkal foglalkozom. Ha nyílászárót cserélsz, bizony be kell menni a lakásba, mert másképp nem megy. Na az az igazság pillanata. Azt nem lehet eltakarni.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy milyen kulturált, és intelligens gyerek vagyok, de az emberek zöme idióta!
Mikor panel programban veszünk részt. napi 5 lakásával, 2 hónapon keresztül. Na ott lehet még cifraságokat látni. Megírhatnám memoárjaimat!
Hopp, megtaláltam a régi accountomat, és elfejeltettem kilépni belőle. Most tárgyalom az oldallal, hogy megkapjam a régi accountom nevét és egyben Nicknevét...
Én hosszú évek óta műanyag nyílászárókkal foglalkozom. Ha nyílászárót cserélsz, bizony be kell menni a lakásba, mert másképp nem megy. Na az az igazság pillanata. Azt nem lehet eltakarni.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy milyen kulturált, és intelligens gyerek vagyok, de az emberek zöme idióta!
Mikor panel programban veszünk részt. napi 5 lakásával, 2 hónapon keresztül. Na ott lehet még cifraságokat látni. Megírhatnám memoárjaimat!
ennyit írtam le
Üdv.: Bala