Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezzel én is így vagyok...de ugy látom csak gumi vétel lesz a vége... Tavaly volt egy Gödi srácnál 25 ért tárcsával...50 tárcsa nélkül horror....
Oksi, kösz.
De ha látok szaulók...
Én is annyira várakozó állásponton vagyok, hogy gumit veszek inkább, mert most már muszáj.
Persze, hogy nem, csak ki kell várni. Én asszem 1 évig vártam, mire lett olcsó szett, ahhoz meg kellett vennem a hátsó kereket is. És az enyém tárcsával volt...jó pénzért. Asszem reggel felrakta a gyerek délután már az enyém volt...na ennyire.
Ennyi pénzért a 17-ért se kapkodnak.
Én is úgy tudom, hogy csak a kerék. Sajnos ezeket arancsba mérik. Annak ellenére, hogy semmivel sem tud többet, mint a többi....csak annyit, hogy 17"-os és belemegy kisebb játszással a CBR-be. Nekem 16"-os van 12-ért, de a kutyának sem kell. Ennyi a különbség.
Tárcsával fölöttébb érdekelt volna.
Na akkor mégsem annyira elvetemült a világ.
Ha jól emlékszem, nélkül.
na megvan ki volt az az ember aki ezt írta Az egyik haverom irt nekem ilyet megnéztem az e-mail címet és a haveré volt. Jó vicc volt részéről de nekem valahogy nem jött be
Tárcsával,vagy tárcsa nélkül?
holnap
Van itt 2 embernek is eladó, 40 és 50 rongyért.
Szasztok!Nem tud valaki cbrbe 17-es első felnit?Azt hiszem vfr-é jó bele egy az egyben..sc36
akkor télleg hülyék.. mégha ilyen szöveggel lenne, hogy bármilyen verziót meghallgatok,ahogy én hirdettem tavaj az mz ts cross motorom,akkor megérteném bár én nem nagyon kaptam hülye ajánlatokat
én is kiváncsi vagyok a top sztorikra
Jó éjt srácok.Mindenki vigyázzon magára sziasztok
Holnap visszatérünk rá, ma már fáradt vagyok, meg nem két mondatos történet, hangulat kell, hogy bepötyögjem 3 ujjas technikámmal.
a legjobbakat kiragadva...
Légyszi...a legjobbak kiragadva.
Már semmin nem csodálkozom!
Én hosszú évek óta műanyag nyílászárókkal foglalkozom. Ha nyílászárót cserélsz, bizony be kell menni a lakásba, mert másképp nem megy. Na az az igazság pillanata. Azt nem lehet eltakarni.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy milyen kulturált, és intelligens gyerek vagyok, de az emberek zöme idióta!
Mikor panel programban veszünk részt. napi 5 lakásával, 2 hónapon keresztül. Na ott lehet még cifraságokat látni. Megírhatnám memoárjaimat!
úgy írtam hogy naked,sportmotor 600cc től supermoto 400 cc től érdekel.Képeket e-mail címemre kérek

ennyit írtam le
Hopp, megtaláltam a régi accountomat, és elfejeltettem kilépni belőle. Most tárgyalom az oldallal, hogy megkapjam a régi accountom nevét és egyben Nicknevét...

Üdv.: Bala
de mért írnak neked ennyi hülyeséget? hogy irtad a hirdetésbe? hogy csere érdekel bármire,vagy mi?