Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs
De akkor neked van távtartó is hozzá?
Én már feladtam. Egy elektromos műszerfal meg a bisz-basz elektronikája már nem fért bele a keretbe. Vettem egy 'új' 16 os felnit inkább. Amúgy eladó, 40 forint, mondtam Suminak hogy vegye megfele, mert neki cakk-pakk belemegy.
Szevaa Jóóózsi !
Ok rádszólok, csak majd dobj 1 telószámot e-mailben. Ha neked nem gond akkor majd egyeztetünk, és nem én megyek érte, hanem anyám egyik kolegája, mert ők Nyíregyről járnak át minden nap.
Én csak annyit tudok, hogy 17"-os, de rá kellene mérnem, hogy mekkora az agyátmérő és onnan már nagyjából lehetne sejteni. Mert én már próbáltam egyszer összerakni, de széttolta a villákat, így hagytam a picsába, mert nem volt rá időm. Most meg mégannyira sincs, úgyhogy mondtam is suhanbongónak, hogy ő ügyeskedjen valamit.
igen én árultam a sportmotoron 8éve nállam van 2007-08as r6r hátulja van rajta segédvázastol amugy a 95-től vfr 750 és cbr 600 f3as kereke egy az egybe belemegy ugyanazokkal a paraméterekkel bír ezredre mint a 16os rr-é köszi a karbi árat csak érdeklődtem
Jaaaj még nincs, holnap megyek be, holnap szólj már rám!
Vagyunk egy páran, akik vettek 17"-os kereket, de nincsen hozzá távtartó. Mondjuk én mostanában nem is szorgalmaztam a beépítést, mert nem nagyon érek rá.
Szevasz! Nem a te motorod volt itt a sportmotoron eladó? Vagy esetleg te vetted meg? A karbisort 22.000-ért viheted.

Más: Van egy haverom aki a motorját át akarja alakítani. Olyasmire, mint ami neked van. Minek a hátulja került fel rá?

Üdv.: Bala
milyen 17es kerékről van szó?mert nekem már 7 éve az van benne.
Szia!sb656 bocs hogy nem töltöttem ki csak siettem,de már túl vagyok rajta.Érdekelne.hogy mennyiért adnád a karbi sort?
Hát pont azért...
BlazzRR van valami infó az akksiról?
Néked is

Jó reggelt mindenkinek
nekem is 17 van elöl,bár én már igy vettem még az olasz tette bele
szeva karesz
Hát, a kerék a gumi és a tárcsa megvan, de a távtartó nincsen meg. Mivel nekem már a kihajtásnál mér, így nekem olyan problémám nincsen. És mivel majd csak nyáron megyek haza, addig nem is akarok vele foglalkozni...oda bízom a többiekre, hátha nekik hamarabb lesz megoldás. Amúgy fel kell kötni az elejét beletenni a kereket és faszán kimérni, hogy a tárcsa is elférjen a nyeregben és a kerék is egyenesen álljon benne. VAGY valakit keresni akinek már van benne 17"-os kerék, hogy mérja le tolómérővel. Hátha meg tudjuk fűzni fireballt, hogy mérje le nekünk húsvéti ajándéknak...
Na ne szívass Balázs, hogy a tökömbe oldottad meg a km órát, és az első féktárcsákat?
igen ez a motor lesz az.hirdetik 680 ért is
Nekem más tapasztalatom van. De hát, az a lényeg, hogy neked jó legyen. Amúgy nekem a csörögő, zörgő hang már bőven elég. Úgyhogy váltottam. És egyben egy 17"-os karikát is beletettem az elejébe, mivel párosan szép az élet...
Semmi ilyesmit nem érezni hogy levegőt húznál.Egyetlen hátrány hogy zörög.
Tudom, azért momdtam, hogy pályára tökéletes, de városban:
1. veszélyes, mert kisebb sebességnél jobban visszaveri a betéteket és az első vészvékezésnél csak levegőt húzol, azaz akkor érinted meg a tárcsát jóformán (túlzással, de így van)
2. ha lassan mész, vagy szar úton, akkor csörög...és nekem ne csörögjön.

Amúgy így van a direkt lazított tárcsák, csakis pályára alkalmasak. Mert nagy sebességnél nem érintkezik a betét a tárácsával, jobban hül és ha úgy nézzük kevésébé kopik, de szerintem ez a legutolsó tényező.
Nekem lazitottak direkt a fékek.Iszonyat jól fog és nem kopik a beét sem olyan gyorsan.